Magda Vášáryová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Magda Vášáryová - Birth Chart
(Vásáryová Magdaléna)

Gender:
Female
Birth:
*1948
Country:
Age:
72 years
Occupation:
actress, diplomat

Magda Vášáryová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1948 (?)
House system:
no system (?)
(Magda Vášáryová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Magda Vášáryová
Date of Birth Year *1948
(actress, diplomat, instagram)

Magda Vášáryová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Český lev 2015 (TV pořad)
(2015) - Český lev 2014
(2015) - Ceny Paměti národa
(2015) - Film Adventurer Karel Zeman
(2014) - Československý filmový zázrak (TV series)
(2013) - 60 pečetí
(2012) - Legendy: Tajemství Radoslava Brzobohatého
(2012) - Final Cut: Hölgyeim és uraim
(2011) - Tah dámou
(2010) - Slnko v sieti 2010
(2010) - Český lev 2009
(2009) - Golden Sixties (TV series)
(2009) - November+20
(2008) - Tabloids - That is me
(2006) - Momentálně jsem mrtvý...
(2005) - Všechnopárty
(2004) - Fascinace hudbou a filmem
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Na kus řeči
(2000) - Krásný ztráty
(1999) - Banánové rybičky
(1996) - Festivalové vteřiny
(1993) - Čo dokáže ulica
(1991) - Z očí do očí
(1990) - Súkromné životy
(1989) - Spálená košeľa
(1989) - Pani Berta Garlanová
(1988) - Košatý strom plný pozorných očí
(1988) - Tony peňazí
(1988) - Šesťkrát žena
(1988) - Svědek času
(1988) - Slečna Júlia
(1988) - Prvé hlásky lásky
(1988) - Mária Stuartová
(1988) - Eugen Onegin
(1987) - Svět nic neví
(1987) - Južná pošta
(1986) - Fair Play
(1986) - Werther
(1986) - Výnosné miesto
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Lev s bílou hřívou
(1986) - Alžbetin dvor (TV series)
(1985) - Varič
(1985) - Quiet Happiness
(1985) - Die Nacht aus Blei
(1984) - ABECEDA
(1984) - Noc smaragdového měsíce
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Zuzana Vojířová
(1983) - Malvína z Bretónska
(1983) - Cesta na krvavé pole
(1982) - The Turn of the Screw
(1980) - Temné slunce
(1980) - Prelom
(1980) - Cutting It Short
(1980) - Nečakaná návšteva
(1980) - Horacius
(1980) - Faidra
(1979) - Záhradníkov pes
(1979) - Uzlíky nádeje
(1979) - Ťaví zadok
(1979) - Sesternica Beta
(1979) - Jennie Gerhardtová
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1978) - Ktosi je za dverami
(1978) - Rozvedená
(1978) - Pustý dvor
(1978) - Parížsky život
(1978) - Listy Juliane
(1978) - Krutá ľúbosť
(1978) - Farebné rozprávky (TV series)
(1978) - Elektra
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1977) - Rusalka
(1977) - Druhá láska
(1976) - Zenovo vedomie
(1976) - Posledný pohárik
(1976) - Hurá na letný byt
(1976) - Dni Turbinovcov
(1976) - Demeterovci
(1975) - Svetlo severu
(1975) - Straty a nálezy (TV series)
(1975) - Schody z mramoru
(1975) - Hodina úsvitu
(1975) - Čudný človek
(1975) - Blízki cudzí ľudia
(1974) - Die Wahlverwandtschaften
(1974) - Osem žien
(1974) - Netrpezlivosť srdca
(1974) - Mizantrop
(1974) - Madame Favart
(1973) - Statky - zmätky
(1973) - Skrytý prameň
(1973) - Ch. Gounod: Faust a Markéta
(1973) - Deň slnovratu
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Othello
(1972) - Doktor
(1972) - ...a pozdravuji vlaštovky
(1971) - Úklady a láska
(1971) - Taký obyčajný deň
(1971) - Princ Bajaja
(1971) - The Tricky Game of Love
(1971) - Granny
(1970) - Radúz a Mahulena
(1970) - Na kometě
(1970) - Ľahučký dych
(1969) - Dobrý deň Sorrento
(1969) - Birds, Orphans and Fools
(1969) - La Chasse royale
(1968) - Film o filme. 2/1968
(1968) - The Deserter and the Nomads
(1968) - Sladký čas Kalimagdory
(1968) - Môj vienok zelený
(1967) - Marketa Lazarova
(1967) - Krotká
(1966) - Vianočné oblátky
(1964) - Senzi mama
Magda Vášáryová - Family and Partner relationships

Magda Vášáryová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
3°07’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Rat

Rat (Earth)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
26

Birthday 26th - Assertiveness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, kind and understanding. They have a great inner strength to overcome difficulties. They have organizational and leadership skills. They have a very good judgement and they will notice everything. They are quick-witted and they are able to do anything.

Magda Vášáryová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Magda Vášáryová - actress, diplomat

Magda Vášáryová was born Year *1948 in Slovak City
Magda Vášáryová at:
Wikipedia.orgMagda Vášáryová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 23rd
(Today)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Magda Vášáryová
Planet positions:
SunSun
Virgo
3°07’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Virgo
16°40’
 
VenusVenus
Cancer
17°31’
 
MarsMars
Libra
24°43’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
19°16’
 
SaturnSaturn
Leo
27°04’
 
UranusUranus
Gemini
29°51’
 
NeptuneNeptune
Libra
11°18’
 
PlutoPluto
Leo
15°08’
 
NodeNode (M)
Taurus
8°11’
R
LilithLilith (M)
Pisces
4°03’
 
ChironChiron
Scorpio
19°40’
 
Elements:
3xFireFire
6xEarthEarth
3xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
September 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Famous people who passed away on September 23rd
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) actor, singer
Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) doctor, psychiatrist, neurologist, founder of psychoanalysis
Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) actor
Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001)
Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »