Mahulena Bočanová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Mahulena Bočanová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1967
Country:
Age:
52 years
Occupation:
actress, presenter

Mahulena Bočanová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1967 (?)
House system:
no system (?)
(Mahulena Bočanová 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Mahulena Bočanová
Date of Birth Year *1967
(actress, presenter, instagram)

Mahulena Bočanová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Zemřít šťastný
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Všechny moje lásky (TV series)
(2015) - Stopy života - Mateřská láska
(2015) - Bezdružice (TV series)
(2014) - Zlínský festivalový galavečer 2014
(2014) - Souboj národů
(2014) - Pomozte dětem... aneb když hvězdy nejen tančí
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Muži proti ženám
(2014) - Kdo je kdo?
(2014) - Film o seriálu Mazalové
(2014) - Mazalové (TV series)
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Kurňa, co to je?
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Sen za den
(2012) - Film o filmu Kozí příběh se sýrem
(2012) - Goat Story 2
(2012) - Dámský krejčí
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Pretty Woman ČR a SR 2010
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Pustit žilou
(2008) - Intimní zpověď
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Film o filmu: Kozí příběh - pověsti staré Prahy
(2008) - Vy nám taky, šéfe!
(2008) - Ošklivka Katka (TV series)
(2008) - Goat Story: The Old Prague Legends
(2007) - 13. komnata Martina Zounara
(2007) - Křišťálek meč
(2006) - StarDance aneb když hvězdy tančí
(2006) - Letiště (TV series)
(2005) - Neuvěřitelný svět rekordů a kuriozit
(2004) - Pre coitum filmu: Post Coitum
(2004) - Rodinná pouta (TV series)
(2004) - Post Coitum
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - XXL
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Telefon story
(1998) - Flóra
(1997) - Úsměvy
(1997) - Tábor padlých žien
(1997) - The Firebird
(1996) - Das Zauberbuch
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Ruleta
(1995) - Muž v pozadí (TV series)
(1995) - Golet v údolí
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Televizní mikroscéna
(1992) - Kufr
(1992) - O princi, který měl o kolečko víc
(1991) - The Beggar's Opera
(1991) - Das Tätowierte Herz
(1991) - Společenská hra
(1991) - Princezna za dukát
(1990) - Hitparáda
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Čardášová princezna
(1990) - Ahmed a Hazar
(1989) - Putování po Blažených ostrovech
(1989) - O podezíravém králi
(1988) - Zlý věk
(1988) - Všichni za jednoho
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Jonáš II. aneb Jak je důležité míti Melicharovou
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Sukňa lenže zelená
(1987) - Přízrak
(1987) - Přátelé
(1987) - Podivná nevěsta
(1987) - O nejchytřejší princezně
(1987) - Jak se princ učil řemeslu
(1986) - Žena z Korinta
(1986) - Píseň o statečném Heřmanovi a sličné Jitce
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1984) - Výbuch bude v pět
(1984) - Lucie, postrach ulice
(1984) - Láska s vůní pryskyřice
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1983) - Zámek Nekonečno
(1983) - The Visitors (TV series)
(1982) - Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV series)
(1980) - Zlatá slepice
(1980) - Lucy the Menace of Street (TV series)
(1980) - Jen si tak trochu písknout
(1979) - Jedničky má papoušek
(1978) - Pan Tau - Noc v safari
(1978) - Pan Tau a kouzelnice
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Novinárske rozprávky (TV series)
(1977) - Magermilchbande, Die (TV series)
(1976) - Sedm pater pro tisíc přání
(1976) - Léto s kovbojem
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Bohoušův syn
(1969) - Pan Tau (TV series)

Mahulena Bočanová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
27°11’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Goat

Goat (Fire)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Lime

Lime Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Lime achieve their life goals relatively quickly and easily. It's hard to say why, they are just lucky. They achieve their success even thought they tend to be comfortable and try to organise problem-free life for themselves. They try to avoid conflicts under all circumstances; they never go into direct conflict. They are people of compromise; they are often willing to make big concessions in order to avoid complications.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
18

Birthday 18th - Responsibility

Numerology - Birthday Number
These people are strong and capable. They are ruminative and intelligent. They are caring and protective. They can get inspiration from higher sources. They may have a tendency to be philosophical. They are sincere and principled.

Mahulena Bočanová 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Mahulena Bočanová - actress, presenter

Mahulena Bočanová was born Year *1967 in Czech City
Mahulena Bočanová at:
Wikipedia.orgMahulena Bočanová full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 12th
(Today)
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) actress
Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) actress, scriptwriter
Kanada Ryan Gosling
(*1980) actor, singer
Kanada Neil Young
(*1945) composer, singer
Spojené státy Charles Manson
(*1934) musician, criminal, killer
Mahulena Bočanová
Planet positions:
SunSun
Pisces
27°11’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Pisces
4°35’
 
VenusVenus
Aries
27°40’
 
MarsMars
Scorpio
2°35’
R
JupiterJupiter
Cancer
24°26’
R
SaturnSaturn
Aries
1°47’
 
UranusUranus
Virgo
22°10’
R
NeptuneNeptune
Scorpio
24°13’
R
PlutoPluto
Virgo
19°07’
R
NodeNode (M)
Taurus
9°16’
R
LilithLilith (M)
Aries
9°10’
 
ChironChiron
Pisces
25°46’
 
Elements:
2xFireFire
3xEarthEarth
2xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
November 13th
(Tomorrow)
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) singer, actress
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) writer, poet
Francie Michel Gauquelin
(*1928) astrologer, birth data collector, psychologist, statistian, researcher
Spojené státy Garry Marshall
(*1934) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Nita Naldi
(*1894) silent film actress
Famous people who passed away on November 12th
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) actor
Spojené státy Stan Lee
(*1922 - 2018) comic book writer, scriptwriter, actor, editor-in-chief of Marvel Comics
Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) politician, lawyer
Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) soccer player
Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948)

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Full Moon in Taurus Taurus
Show calendar »