Marek Eben wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Marek Eben - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1957
Country:
Age:
62 years
Occupation:
singer, actor, presenter

Marek Eben - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1957 (?)
House system:
no system (?)
(Marek Eben 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Marek Eben
Date of Birth - Year *1957
(singer, actor, presenter, instagram)

Marek Eben - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Žánrové Ceny Anděl 2015 (TV pořad)
(2016) - Fotbalista roku (TV pořad)
(2015) - Večerníček jak ho (ne)znáte
(2015) - TýTý 2014
(2015) - Slavnostní zakončení MFF Karlovy Vary 2015
(2015) - Slavnostní galavečer k 125. výročí založení Akademie věd
(2015) - Skrytý potenciál
(2015) - Galavečer 50. ročníku MFF Karlovy Vary
(2015) - Ceny Anděl 2014
(2015) - Česká filharmonie – Open Air 2015
(2014) - Slavnostní zakončení MFF Karlovy Vary 2014
(2014) - Kancelář Blaník
(2014) - Devět symfonií Antonína Dvořáka
(2014) - Český lev 2013
(2014) - Ceny paměti národa
(2014) - Prodaná nevěsta
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Teleautomat
(2013) - Nejlepší Večerníček
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Galashow 60
(2013) - Regarding Fame I Can´t Complain
(2013) - Libor Pešek a Symfonický orchestr Českého rozhlasu
(2013) - The Hussites
(2012) - Buty: Píseň práce (music video)
(2012) - 7 pádů Honzy Dědka
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Brumlik a Animuk
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Tajemství Jiřiny Bohdalové
(2011) - Pražské Jezulátko
(2011) - Pátá čtvrť: zmizelé město pražské
(2011) - Sedmives (TV series)
(2010) - 7 divů Česka
(2010) - 45 let Ypsilonky
(2010) - Slyšet znít dřevo
(2010) - My jsme to nevzdali
(2010) - EXPO 2010
(2010) - Blázen z La Verny
(2009) - Slavné parodie
(2009) - Ceny Ministerstva kultury 2009
(2009) - Banka roku 2009
(2009) - Svatý Vojtěch - první český Evropan
(2009) - Film o seriálu Poste restante
(2008) - Folkloreček (music video)
(2008) - Zlaté televizní úsměvy aneb To nejlepší z televizní zábavy
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Hvězda mého srdce
(2008) - Tříkrálový koncert
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Dej mi duši a ostatní si ponech
(2007) - Život je kabaret
(2007) - To byl ?
(2007) - Český lev 2006
(2007) - Vladimír Mišík & Etc.
(2007) - Poprvé...
(2007) - Nejznámější Čech - Jan Nepomucký
(2006) - Žito
(2006) - Šest ze šedesátých
(2006) - StarDance aneb když hvězdy tančí
(2006) - Čétéčko
(2006) - Nejsme andělé, jen děláme jejich práci
(2005) - Vzpomínky nám zůstanou
(2005) - Všechnopárty
(2005) - TýTý 2004
(2005) - Pocta V+W
(2005) - Malé velké hry a události (TV series)
(2004) - Já na tom dělám (music video)
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - TýTý 2003
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - TELEAUTOMAT (TV series)
(2004) - Ebeni v zahradě
(2004) - ČT Live - bratři Ebenové
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Silvestrovská Manéž Bolka Polívky
(2003) - O cestě na hrad a zase zpátky
(2002) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2001
(2002) - Tajemství velké noci
(2002) - Po Karlově mostě s prof. Františkem Dvořákem (TV series)
(2002) - Hvězdy na Vltavě
(2002) - Cesta tří králů (TV series)
(2001) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2000
(2000) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1999
(2000) - Poselství z Betléma
(2000) - Na palmě
(1999) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1998
(1999) - Věšák
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Semafor má 40
(1999) - Festivalové ozvěny
(1999) - Co takhle dát si Gotta
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Osudy hvězd: Váleček... Marek Eben
(1999) - Koncert pre ľudskosť; Boli sme tam všetci
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Na plovárně
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - V centru filmu - v teple domova
(1998) - Láska?
(1997) - Úsměvy
(1997) - Silvestrovský koncert Jiřího Korna
(1997) - Proč bychom se nebavili, když nám Pánbůh archiv dal
(1997) - Novoty
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - Dneska je párty
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Hospoda (TV series)
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Ruská ruleta
(1994) - Hudební laboratoř
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Autoportrét Jana Schmida: Já a Ypsilonka
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Činčin
(1993) - Anatol
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Chvilky s Miroslavem Horníčkem a jeho přáteli
(1992) - Život a dílo skladatele Foltýna
(1992) - Vzácný host
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Kocourkov
(1991) - Vánoce v Ypsilonce
(1991) - Album
(1991) - Příběh o harfě, koncertu a písni
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - O třech stříbrných hřebenech
(1991) - Mozart v Praze
(1991) - Hledání v bílém obdélníku
(1990) - Za onoho času
(1989) - Koncert pro všechny slušný lidi
(1989) - Pane králi, jdeme z dáli
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Překvapení pana Milberryho
(1988) - O princi Bečkovi
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Moudrá sova
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Nechte to koňovi
(1987) - Kam doskáče ranní ptáče
(1987) - Balónová pohádka
(1987) - Arabesky
(1986) - Pojďte s námi mezi bohy
(1986) - Pohádka bez konce
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - Klobouk, měšec a láska
(1985) - Tvář za oknem
(1985) - Pusu, pusu, pusu!
(1984) - Zpívánky
(1984) - Nedělní ráno
(1984) - Teta
(1984) - Cihla zlata
(1982) - Studio B
(1982) - Čertovy kameny
(1981) - Kocourek Modroočko
(1981) - Chudák muzika
(1980) - Sestřičky růží
(1979) - Případ IV. A
(1979) - O chudém královstvíčku
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - O statečné princezně Janě
(1977) - Sázka na třináctku
(1977) - O líném Honzovi
(1977) - Nikdy toho nenechám
(1977) - Dary hadího krále
(1973) - Kamarádi (TV series)
(1969) - Kamarádi (TV series)

Marek Eben - Filmography - Composer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Sedmives (TV series)
(2009) - Poste restante (TV series)
(2005) - Mach a Šebestová na cestách (TV series)
(1998) - Na plovárně
(1991) - Vánoce v Ypsilonce
(1989) - Bizon
(1985) - O chamtivém strašidle
(1984) - Hele, on letí!
Marek Eben - Family and Partner relationships

Marek Eben, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
26°18’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Fire)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
18

Birthday 18th - Responsibility

Numerology - Birthday Number
These people are strong and capable. They are ruminative and intelligent. They are caring and protective. They can get inspiration from higher sources. They may have a tendency to be philosophical. They are sincere and principled.

Marek Eben 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Marek Eben - singer, actor, presenter

Marek Eben was born Year *1957 in Czech City
Marek Eben at:
Wikipedia.orgMarek Eben full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 22nd
(Today)
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) actor, director
Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) actor
Francie Catherine Deneuve
(*1943) actress
Japonsko Joan Fontaine
(*1917) actress
Jamajka Shaggy
(*1968) singer
Marek Eben
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
26°18’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Capricorn
11°08’
R
VenusVenus
Aquarius
8°53’
 
MarsMars
Scorpio
26°51’
 
JupiterJupiter
Libra
26°40’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
17°52’
 
UranusUranus
Leo
11°13’
R
NeptuneNeptune
Scorpio
4°07’
 
PlutoPluto
Virgo
2°16’
R
NodeNode (M)
Scorpio
8°05’
R
LilithLilith (M)
Pisces
22°58’
 
ChironChiron
Aquarius
14°00’
 
Elements:
4xFireFire
2xEarthEarth
2xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
October 23rd
(Tomorrow)
Kanada Ryan Reynolds
(*1976) actor
Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) composer
Švýcarsko Felix Bloch
(*1905) physicist
Spojené státy Barron Hilton
(*1927)
Spojené státy Michael Crichton
(*1942) writer, scriptwriter
Famous people who passed away on October 22nd
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) actor
Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) painter
Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) poet, novelist
Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) philosopher
Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) painter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »