Marek Vašut wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Marek Vašut - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1960
Country:
Age:
59 years
Occupation:
actor

Marek Vašut - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1960 (?)
House system:
no system (?)
(Marek Vašut 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Marek Vašut
Date of Birth - Year *1960
(actor, instagram)

Marek Vašut - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Chcete být milionářem? (TV pořad)
(2016) - Les Visiteurs: La Révolution
(2016) - Doktorka Kellerová (TV series)
(2015) - Stopy života - Tatínek
(2015) - Stopy života - Svatba
(2015) - Stopy života - Poslední návrat
(2015) - Stopy života - Nejhorší zánět
(2015) - Stopy života - Na dřeň
(2015) - Stopy života - Mateřská láska
(2015) - Hunters and Victims
(2014) - Překvápko!
(2014) - Pretty Woman
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2014) - Stopy života - O život
(2014) - Stopy života - Na plný úvazek
(2014) - Stopy života - Bílý střelec
(2014) - Stopy života - Až na věky
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Copak bych vám lhal?
(2013) - Barrandovský Silvestr
(2013) - President Wanted
(2013) - Sanitka 2 (TV series)
(2013) - ONA A ON (TV series)
(2013) - Chvilková slabost
(2013) - Doktoři z Počátků (TV series)
(2013) - Crossing Lines (TV series)
(2012) - Zdeněk Podhůrský & UNDERHILL: Číslo na Boha (music video)
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Cesty k úspěchu
(2012) - Policajti z centra (TV series)
(2012) - Le Transporteur - la série (TV series)
(2011) - Trampoty
(2011) - Pokondr live
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Tajemství filmových kaskadérů
(2011) - The Magical Duvet
(2011) - Borgia (TV series)
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Mazec
(2010) - Kajínek
(2009) - Abel
(2009) - Čas grimás
(2009) - Veni, Vidi, Vici
(2009) - A Son's War
(2009) - Solomon Kane
(2009) - The Philanthropist (TV series)
(2009) - The Pagan Queen
(2008) - Intimní zpověď
(2008) - Strom naděje a splněných přání
(2008) - Vy nám taky, šéfe!
(2008) - Vlna
(2008) - Panelák (TV series)
(2008) - Organized Crime Unit (TV series)
(2008) - Comeback (TV series)
(2008) - Bathory
(2007) - Mene Tekel (music video)
(2007) - U muziky na silvestra
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Svatba na bitevním poli aneb Hodiny před slávou
(2007) - Catch the Doctor!
(2007) - Hannibal Rising
(2007) - La Môme
(2007) - Bestiarium
(2006) - Trosečník
(2006) - Nákupná horúčka
(2006) - Let's Dance
(2006) - Extra
(2006) - Tristan + Isolde
(2006) - Prachy dělaj člověka
(2006) - Místo v životě (TV series)
(2006) - Krev zmizelého (TV series)
(2005) - Za oponou
(2005) - Všechnopárty
(2005) - VIP na cestách
(2005) - The Fine Art of Love: Mine Ha-Ha
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Rána z milosti
(2005) - Human Trafficking
(2005) - Medzi nami (TV series)
(2005) - Shadows of the Deceased
(2005) - Kameňák 3
(2005) - Jasnovidec
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Pánský klub
(2004) - Zeměpis světa (TV series)
(2004) - Rex-patriates
(2004) - Zostane to medzi nami
(2004) - Help! I'm a Teenage Outlaw (TV series)
(2004) - Van Helsing
(2004) - From Subway with Love
(2004) - Noci smutku
(2004) - Kameňák 2
(2003) - Strážce duší (TV series)
(2003) - Společník
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2003) - The League of Extraordinary Gentlemen
(2003) - Kameňák
(2003) - Hitler: The Rise of Evil
(2003) - Children of Dune (TV series)
(2002) - Film o filmu: Andělská tvář
(2002) - xXx
(2002) - Únos domů
(2002) - Pohádka z ostrova Man
(2002) - Bad Company
(2002) - Blade II
(2001) - Tyjátr
(2001) - Stříbrná paruka (TV series)
(2001) - Nikdo neměl diabetes
(2001) - Múza je hrůza
(2001) - Experiment
(2001) - The Zookeeper
(2001) - Černí andělé (TV series)
(2001) - Andělská tvář
(2000) - Na palmě
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1999) - Caraibi (TV series)
(1999) - Nemocnice na pokraji zkázy (TV series)
(1999) - Young Ivanhoe
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Vykání psovi
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1998) - Milenec lady Chatterleyové
(1998) - The Brylcreem Boys
(1997) - TV Bomba
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Mňága - Happy End
(1996) - Pohádka o nejšťastnějším království
(1996) - Na hraně
(1996) - Mission: Impossible
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Delta of Venus
(1995) - Playgirls II
(1995) - Jak chutná smrt
(1995) - Hazard
(1994) - Ruská ruleta
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Jak se točil ŘÁD
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Řád
(1994) - Le Cri coupé
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Fatherland
(1994) - Immortal Beloved
(1994) - Nanebevstoupení Lojzka Lapáčka (TV series)
(1994) - Desideria e l'anello del drago
(1994) - Divadelní román
(1994) - Les Épées de diamants
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV series)
(1994) - Accumulator 1
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Chained Heat II
(1993) - Horror Story
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1993) - Jenny Marx, la femme du diable
(1993) - Hostina
(1993) - Hora jménem Andělská
(1993) - Anatol
(1992) - Vaše velká premiéra
(1992) - Šance
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1992) - Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1990) - Šaráda
(1990) - Vracenky
(1990) - Vlci
(1990) - Sedum
(1990) - O Radkovi a Mileně
(1990) - Král kolonád
(1990) - Chybná diagnóza
(1989) - Zrcadlo
(1989) - Všechny krásy života
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Příběh '88
(1989) - O podezíravém králi
(1989) - Fubu
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Dlouhá míle (TV series)
(1989) - Divoká svině
(1989) - Divoká srdce
(1988) - Vlastně se nic nestalo
(1988) - Stupne poražených
(1988) - Pražská 5
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Smrt z laboratoře
(1987) - O houslích krále snů
(1987) - Já, ty, on
(1987) - The Reckless Fellows
(1987) - Flotila
(1986) - Ruce
(1986) - Pěsti ve tmě
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1985) - Svět mýdlových bublinek

Marek Vašut, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
14°59’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Rat

Rat (Metal)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
5

Birthday 5th - Perception

Numerology - Birthday Number
These people are open, daring, energetic and principled. They like to be their own boss. They are perceptive. They like progress and need space for their activities. They like changes and nothing is fixed for them. They have almost magnetic influence on people, they are charming.

Marek Vašut 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Marek Vašut - actor

Marek Vašut was born Year *1960 in Czech City
Marek Vašut at:
Wikipedia.orgMarek Vašut full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 15th
(Today)
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) actor
Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) actor
Argentina Daniel Barenboim
(*1942) conductor
Polsko Alexander Kwaśniewski
(*1954) Former President of the Republic of Poland (1995 - 2005)
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907) officer, failed assassin of Adolf Hitler
Marek Vašut
Planet positions:
SunSun
Taurus
14°59’
 
MoonMoon
Virgo
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
1°31’
 
VenusVenus
Taurus
2°03’
 
MarsMars
Pisces
25°34’
 
JupiterJupiter
Capricorn
3°14’
R
SaturnSaturn
Capricorn
18°22’
R
UranusUranus
Leo
16°59’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
7°34’
R
PlutoPluto
Virgo
3°36’
R
NodeNode (M)
Virgo
22°04’
R
LilithLilith (M)
Gemini
29°42’
 
ChironChiron
Pisces
1°49’
 
Elements:
1xFireFire
10xEarthEarth
0xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
November 16th
(Tomorrow)
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) actress
Francie Henri Charrière
(*1906) writer, criminal, author of the novel Papillon
Kanada Diana Krall
(*1964) singer
Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) actress, child of celebrity
Itálie Tazio Nuvolari
(*1892) racer
Famous people who passed away on November 15th
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) actor, director
Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) actor
Francie Jean Gabin
(*1904 - 1976) actor
Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) writer, journalist
Česká republika John Amos Comenius
(*1592 - 1670) philosopher, teacher, educator, theologian, bishop,

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »