Marek Vašut wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Marek Vašut - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1960
Country:
Age:
60 years
Occupation:
actor

Marek Vašut - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1960 (?)
House system:
no system (?)
(Marek Vašut 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Marek Vašut
Date of Birth - Year *1960
(actor, instagram)

Marek Vašut - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Chcete být milionářem? (TV pořad)
(2016) - Les Visiteurs: La Révolution
(2016) - Doktorka Kellerová (TV series)
(2015) - Stopy života - Tatínek
(2015) - Stopy života - Svatba
(2015) - Stopy života - Poslední návrat
(2015) - Stopy života - Nejhorší zánět
(2015) - Stopy života - Na dřeň
(2015) - Stopy života - Mateřská láska
(2015) - Hunters and Victims
(2014) - Překvápko!
(2014) - Pretty Woman
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2014) - Stopy života - O život
(2014) - Stopy života - Na plný úvazek
(2014) - Stopy života - Bílý střelec
(2014) - Stopy života - Až na věky
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Copak bych vám lhal?
(2013) - Barrandovský Silvestr
(2013) - President Wanted
(2013) - Sanitka 2 (TV series)
(2013) - ONA A ON (TV series)
(2013) - Chvilková slabost
(2013) - Doktoři z Počátků (TV series)
(2013) - Crossing Lines (TV series)
(2012) - Zdeněk Podhůrský & UNDERHILL: Číslo na Boha (music video)
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Cesty k úspěchu
(2012) - Policajti z centra (TV series)
(2012) - Le Transporteur - la série (TV series)
(2011) - Trampoty
(2011) - Pokondr live
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Tajemství filmových kaskadérů
(2011) - The Magical Duvet
(2011) - Borgia (TV series)
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Mazec
(2010) - Kajínek
(2009) - Abel
(2009) - Čas grimás
(2009) - Veni, Vidi, Vici
(2009) - A Son's War
(2009) - Solomon Kane
(2009) - The Philanthropist (TV series)
(2009) - The Pagan Queen
(2008) - Intimní zpověď
(2008) - Strom naděje a splněných přání
(2008) - Vy nám taky, šéfe!
(2008) - Vlna
(2008) - Panelák (TV series)
(2008) - Organized Crime Unit (TV series)
(2008) - Comeback (TV series)
(2008) - Bathory
(2007) - Mene Tekel (music video)
(2007) - U muziky na silvestra
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Svatba na bitevním poli aneb Hodiny před slávou
(2007) - Catch the Doctor!
(2007) - Hannibal Rising
(2007) - La Môme
(2007) - Bestiarium
(2006) - Trosečník
(2006) - Nákupná horúčka
(2006) - Let's Dance
(2006) - Extra
(2006) - Tristan + Isolde
(2006) - Prachy dělaj člověka
(2006) - Místo v životě (TV series)
(2006) - Krev zmizelého (TV series)
(2005) - Za oponou
(2005) - Všechnopárty
(2005) - VIP na cestách
(2005) - The Fine Art of Love: Mine Ha-Ha
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Rána z milosti
(2005) - Human Trafficking
(2005) - Medzi nami (TV series)
(2005) - Shadows of the Deceased
(2005) - Kameňák 3
(2005) - Jasnovidec
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Pánský klub
(2004) - Zeměpis světa (TV series)
(2004) - Rex-patriates
(2004) - Zostane to medzi nami
(2004) - Help! I'm a Teenage Outlaw (TV series)
(2004) - Van Helsing
(2004) - From Subway with Love
(2004) - Noci smutku
(2004) - Kameňák 2
(2003) - Strážce duší (TV series)
(2003) - Společník
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2003) - The League of Extraordinary Gentlemen
(2003) - Kameňák
(2003) - Hitler: The Rise of Evil
(2003) - Children of Dune (TV series)
(2002) - Film o filmu: Andělská tvář
(2002) - xXx
(2002) - Únos domů
(2002) - Pohádka z ostrova Man
(2002) - Bad Company
(2002) - Blade II
(2001) - Tyjátr
(2001) - Stříbrná paruka (TV series)
(2001) - Nikdo neměl diabetes
(2001) - Múza je hrůza
(2001) - Experiment
(2001) - The Zookeeper
(2001) - Černí andělé (TV series)
(2001) - Andělská tvář
(2000) - Na palmě
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1999) - Caraibi (TV series)
(1999) - Nemocnice na pokraji zkázy (TV series)
(1999) - Young Ivanhoe
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Vykání psovi
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1998) - Milenec lady Chatterleyové
(1998) - The Brylcreem Boys
(1997) - TV Bomba
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Mňága - Happy End
(1996) - Pohádka o nejšťastnějším království
(1996) - Na hraně
(1996) - Mission: Impossible
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Delta of Venus
(1995) - Playgirls II
(1995) - Jak chutná smrt
(1995) - Hazard
(1994) - Ruská ruleta
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Jak se točil ŘÁD
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Řád
(1994) - Le Cri coupé
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Fatherland
(1994) - Immortal Beloved
(1994) - Nanebevstoupení Lojzka Lapáčka (TV series)
(1994) - Desideria e l'anello del drago
(1994) - Divadelní román
(1994) - Les Épées de diamants
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV series)
(1994) - Accumulator 1
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Chained Heat II
(1993) - Horror Story
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1993) - Jenny Marx, la femme du diable
(1993) - Hostina
(1993) - Hora jménem Andělská
(1993) - Anatol
(1992) - Vaše velká premiéra
(1992) - Šance
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1992) - Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1990) - Šaráda
(1990) - Vracenky
(1990) - Vlci
(1990) - Sedum
(1990) - O Radkovi a Mileně
(1990) - Král kolonád
(1990) - Chybná diagnóza
(1989) - Zrcadlo
(1989) - Všechny krásy života
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Příběh '88
(1989) - O podezíravém králi
(1989) - Fubu
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Dlouhá míle (TV series)
(1989) - Divoká svině
(1989) - Divoká srdce
(1988) - Vlastně se nic nestalo
(1988) - Stupne poražených
(1988) - Pražská 5
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Smrt z laboratoře
(1987) - O houslích krále snů
(1987) - Já, ty, on
(1987) - The Reckless Fellows
(1987) - Flotila
(1986) - Ruce
(1986) - Pěsti ve tmě
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1985) - Svět mýdlových bublinek

Marek Vašut, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
14°59’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Rat

Rat (Metal)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
5

Birthday 5th - Perception

Numerology - Birthday Number
These people are open, daring, energetic and principled. They like to be their own boss. They are perceptive. They like progress and need space for their activities. They like changes and nothing is fixed for them. They have almost magnetic influence on people, they are charming.

Marek Vašut 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Marek Vašut - actor

Marek Vašut was born Year *1960 in Czech City
Marek Vašut at:
Wikipedia.orgMarek Vašut full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 28th
(Today)
Velká Británie Naomi Watts
(*1968) actress
Francie Brigitte Bardot
(*1934) actress, singer, model
Velká Británie Peter Finch
(*1916) actor
Spojené státy Mira Sorvino
(*1967) actress
Spojené státy Hilary Duff
(*1987) singer, actress, model, fashion designer
Marek Vašut
Planet positions:
SunSun
Taurus
14°59’
 
MoonMoon
Virgo
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
1°31’
 
VenusVenus
Taurus
2°03’
 
MarsMars
Pisces
25°34’
 
JupiterJupiter
Capricorn
3°14’
R
SaturnSaturn
Capricorn
18°22’
R
UranusUranus
Leo
16°59’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
7°34’
R
PlutoPluto
Virgo
3°36’
R
NodeNode (M)
Virgo
22°04’
R
LilithLilith (M)
Gemini
29°42’
 
ChironChiron
Pisces
1°49’
 
Elements:
1xFireFire
10xEarthEarth
0xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 29th
(Tomorrow)
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) actress
Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) writer, director, scriptwriter
Jižní Korea Ki-duk Kim 1934
(*1934) director, professor
Švédsko Anita Ekberg
(*1931) actress
Polsko Lech Walesa
(*1943) actor
Famous people who passed away on September 28th
Francie André Breton
(*1896 - 1966) writer, poet
Francie Émile Zola
(*1840 - 1902) writer
Francie Louis Pasteur
(*1822 - 1895) French biologist, chemist, doctor
Itálie Pope John Paul I
(*1912 - 1978) 263rd Pope
Turecko Elia Kazan
(*1909 - 2003) director, actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »