Marián Labuda Sr. wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Marián Labuda Sr. - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1944
Country:
Age:
75 years
Occupation:
actor

Marián Labuda Sr. - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1944 (?)
House system:
no system (?)
(Marián Labuda Sr. 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Marián Labuda Sr.
Date of Birth - Year *1944
(actor, instagram)

Marián Labuda Sr. - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2017) - Zlatovláska
(2016) - Anděl Páně 2
(2015) - Tajemství Mariána Labudy
(2015) - Stopy života - Derniéra
(2014) - Vše nejlepší
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Festivalové minúty ARTFILM
(2014) - Milan Čorba
(2014) - Angels
(2013) - 60 pečetí
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Česká 30
(2012) - Tak fajn
(2012) - Hlavne, že sa máme radi... (TV series)
(2011) - Vínečko
(2011) - Trampoty
(2011) - Souboj seriálů... vy rozhodnete!
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - O mé rodině a jiných mrtvolách (TV series)
(2011) - Leaving
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2010) - The Rain Fairy
(2009) - 13. komnata Kamily Magálové
(2009) - Thank You Michael Jackson
(2009) - Nežná 1989 - 20 rokov manželstva so Slobodou
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - Janosik - Prawdziwa historia
(2008) - Taková normální rodinka
(2008) - Dve poviedky s Mariánom Labudom
(2008) - Devatenáct klavírů
(2007) - Takí sme boli
(2007) - ROMing
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV series)
(2006) - Zima kúzelníkov
(2006) - Příkopy (TV series)
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2005) - Náves (TV series)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Rodinná pouta (TV series)
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Čert ví proč
(2002) - Emigranti
(2002) - Černá slečna, slečna Černá
(2001) - Dobroty
(2001) - Basta fidli
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Na palmě
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(2000) - The Last Supper
(2000) - Jadviga párnája
(2000) - Krajinka
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - My rádi jíme
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Zabijačka
(1999) - All My Loved Ones
(1999) - Šest statečných
(1999) - Nevěsta pro Paddyho
(1999) - Hříšní lidé města brněnského (TV series)
(1999) - Fontána pre Zuzanu 3
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Úsměvy
(1997) - Setkávání
(1997) - Novoty
(1997) - Bolkoviny
(1997) - The Firebird
(1997) - Orbis Pictus
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Přezůvky s sebou
(1996) - Silvánovci (TV series)
(1996) - Ruffiano and Sweeteeth
(1996) - Král Ubu
(1996) - Jubileum
(1996) - Bubu a Filip (TV series)
(1995) - Na státní hranici
(1995) - Záhrada
(1995) - Tút (TV series)
(1995) - Rennschwein Rudi Rüssel
(1995) - Nevinný
(1995) - Komorný spevák
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV series)
(1994) - Gala Borisa Filana
(1994) - Vekslák aneb Staré zlaté časy
(1994) - Tri poviedky so Zdenou Gruberovou
(1994) - O Jankovi kľúčiarovi
(1994) - Na krásnom modrom Dunaji
(1994) - Kommissar Rex (TV series)
(1994) - Emil Pampúšik (TV series)
(1994) - Andělské oči
(1994) - Accumulator 1
(1993) - Life and Extraordinary Adventures of Private Ivan Chonkin
(1993) - Kleine Vampir, Der (TV series)
(1993) - Kanárská spojka
(1993) - Ein Mann für jede Tonart
(1993) - Smacznego, telewizorku
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Snehuliacke rozprávky (TV series)
(1992) - Pavilón číslo 6
(1992) - Chaos
(1991) - Fragmenty nežných dní
(1991) - The Beggar's Opera
(1991) - The Thieves
(1991) - Tajomstvo alchymistu Storitza
(1991) - Meeting Venus
(1991) - Mein Bruder, der Clown
(1991) - Mastný hrniec
(1990) - Zostane to medzi nami
(1990) - O Janovi a podivuhodném příteli
(1990) - Nemocný bílý slon
(1990) - Modrý Jonatán
(1990) - Dávajte si pozor!
(1989) - Zázrak svätého Vitalija
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Škola detektívky (TV series)
(1989) - Počkaj ma v parku
(1989) - Pasians
(1989) - Núraddín Ali a Anísaldžalísa
(1989) - Novinári
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Kolotoč
(1989) - Klietka
(1989) - Jánošíkov dar
(1988) - Zostane to v rodine
(1988) - Terno
(1988) - Sedm hladových
(1988) - Rýchliková rozprávka
(1988) - Na také prípady sa nezabúda
(1988) - Ja, stará mama, Iliko a Illarion
(1988) - Dravý nálet panny
(1988) - Don Juan
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1988) - Akcia D
(1987) - Mojich sedem divov
(1987) - Počítač
(1987) - Nové Pištáčikové dobrodružstvá
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Sokovia
(1986) - Pytačky
(1986) - Polepetko
(1986) - Milovaný Célimar
(1986) - Do-re-mi
(1985) - Výlet do Paríža
(1985) - My Sweet Little Village
(1985) - Tri krát tri je deväť
(1985) - To je váš prípad, Šetaffy (TV series)
(1985) - Raz, dva, tri
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - ABECEDA
(1984) - Vynálezy dedka Jahodu (TV series)
(1984) - Umenie komédie
(1984) - Škriatok Kuzma
(1984) - Sladké starosti
(1984) - Prodavač humoru
(1984) - O sláve a tráve
(1984) - Múdry Maťko a blázni
(1984) - Múdra princezná
(1984) - Kto chce získať princeznú
(1984) - Kráľ Drozdia brada
(1984) - The False Prince
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Upratovanie
(1983) - Ťažký deň strigônika Ďura
(1983) - Svadba bude
(1983) - Radikální řez
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1983) - Chrobák v hlave
(1983) - Dvojaký život doktora Šela
(1982) - Piesne nosím
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV series)
(1982) - Právo na omyl
(1982) - Otvorený účet
(1982) - Najstarší škorec Svätopluk
(1982) - Mongolské rozprávky (TV series)
(1982) - Keď radí strach
(1981) - Divadlo bez opony
(1981) - Čaj o piatej
(1981) - Spoveď vreckového zlodeja
(1981) - Prefíkaná vdova
(1981) - Ostrov
(1981) - Mizantrop
(1981) - Hlúpa rozprávka
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Zlatý mamut
(1980) - Strašne ošemetná situácia
(1980) - Princezná s jedným krídlom a jednou plutvou
(1980) - Neresti ľudkov nepoctivých (TV series)
(1980) - Na polici v hrnci (TV series)
(1980) - Muž, ktorý miloval symfóniu čísel
(1980) - Moreplavci (TV series)
(1980) - Macbeth

Marián Labuda Sr., Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
4°56’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Wood)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Walnut

Walnut Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Walnut are just as hard and tough as the tree. They usually have great ambitions and can pursue their goals with persistence. They have a perfect sense for strategy, and thanks to their intelligence they can invent and implement plans that other people do not even dare to dream about. But they lack adaptability, and they make mistakes when they need to improvise.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
28

Birthday 28th - Divergence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and try to succeed. They are guided by their emotions and only then by reasoning. Romantic relationship and family ties are important. They have a sense of humour. They like to have everything under their control. They decide things for themselves.

Marián Labuda Sr. 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Marián Labuda Sr. - actor

Marián Labuda Sr. was born Year *1944 in Slovak City
Marián Labuda Sr. at:
Wikipedia.orgMarián Labuda Sr. full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 19th
(Today)
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) actor
Itálie Alessandra Martines
(*1963) actress, dancer
Finsko Mika Waltari
(*1908) writer, translator
Spojené státy Frances Farmer
(*1913) actress
Spojené státy Cass Elliot
(*1941) singer
Marián Labuda Sr.
Planet positions:
SunSun
Scorpio
4°56’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Scorpio
9°48’
 
VenusVenus
Sagittarius
7°04’
 
MarsMars
Scorpio
10°14’
 
JupiterJupiter
Virgo
19°40’
 
SaturnSaturn
Cancer
10°45’
R
UranusUranus
Gemini
12°29’
R
NeptuneNeptune
Libra
5°06’
 
PlutoPluto
Leo
10°13’
 
NodeNode (M)
Cancer
22°13’
R
LilithLilith (M)
Virgo
28°08’
 
ChironChiron
Virgo
27°35’
 
Elements:
2xFireFire
1xEarthEarth
2xAirAir
8xWaterWater
Famous people born on
September 20th
(Tomorrow)
Itálie Sophia Loren
(*1934) actress
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) american writer, columnist, politician
Itálie Asia Argento
(*1975) actress
Francie Sabine Azéma
(*1949) actress
Spojené státy Yuna Itō
(*1983) actress, singer
Famous people who passed away on September 19th
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) founder of banker Rothschild dynasty
Spojené státy James Garfield
(*1831 - 1881) 20th President of the United States
Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) writer, actress
Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrologer
Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) philosopher

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Libra Libra
Show calendar »