Marián Zednikovič wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Marián Zednikovič - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Bratislava
Country:
Age:
† 55 years
Death:
Occupation:
actor

Marián Zednikovič - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
15 August 1951 - uknown time (?)
House system:
no system
(Marián Zednikovič 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Marián Zednikovič
Date of Birth - Aug 15, 1951
(actor, instagram)

Marián Zednikovič - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Radosť zo života (TV series)
(2004) - Prirodzená smrť
(2002) - Lord Norton a sluha James
(2000) - Chaos
(1999) - Zborovňa (TV series)
(1999) - Mučivé tajomstvo
(1999) - Fiaker číslo 21
(1998) - Ujo Váňa
(1998) - Dom bez sluhu
(1997) - Študent
(1997) - Orbis Pictus
(1997) - Macocha
(1997) - Duchovia (TV series)
(1997) - Armagedon na Grbe
(1996) - Čierna ovca
(1995) - Plášť
(1995) - Lúpež dejín
(1995) - Komorný spevák
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV series)
(1994) - Gala Borisa Filana
(1994) - O krásnej strige
(1994) - O Jankovi kľúčiarovi
(1994) - A bol to škovránok
(1993) - Kazimír a Karolína
(1992) - Výstrel na Bonaparta
(1992) - Slečna z Maxima
(1992) - Rozprávky z praveku (TV series)
(1992) - Chaos
(1991) - Zbytočné trápenia
(1991) - Tajomstvo alchymistu Storitza
(1991) - Safari za kuchyňou (TV series)
(1991) - Rochade
(1991) - Dlhá cesta domov
(1991) - Čerti nespia
(1990) - Modrý Jonatán
(1990) - Keď báčik z Chochoľova umrie
(1990) - Dávajte si pozor!
(1989) - Volná noha
(1989) - Ráno ako pes
(1989) - Novinári
(1989) - Nočný spev
(1989) - Kolotoč
(1989) - Húkanie sovy
(1989) - Čertiská
(1988) - Terno
(1988) - Šášovský hradný pán a ladomerská mýtnička
(1988) - Ono a onô
(1988) - Na také prípady sa nezabúda
(1988) - Holič Britva a duch Vydriduch
(1988) - (C)Hudobné sny
(1987) - Labyrint (TV series)
(1987) - Ženský zákon
(1987) - Sudca vo vlastnej pasci
(1987) - Skúška vedenia
(1987) - Počítač
(1987) - Päť zŕn (TV series)
(1987) - Nové Pištáčikové dobrodružstvá
(1987) - Kto zaplatí nohavice
(1987) - Ako som nedostal Nobelovu cenu
(1986) - Vynález
(1986) - Utekajme, už ide!
(1986) - Šťastie na dobierku
(1986) - Sokovia
(1986) - Pro forma
(1986) - Keby to naši vedeli
(1986) - Guľaté tajomstvo
(1986) - Citové súradnice
(1985) - Film o filme. 1/1985
(1985) - Žena z antisveta
(1985) - Varič
(1985) - Škriepnici
(1985) - Raz, dva, tri
(1985) - Poklad
(1985) - Pětka s hvězdičkou
(1985) - Kráľovná noci v kamennom mori
(1985) - Kára plná bolesti
(1985) - Hodinky
(1985) - Hĺbkový rekord
(1985) - Ako sa husár učiteľom stal
(1984) - Zločin Arthura Savilla
(1984) - Svet nemá slzy rád
(1984) - Ryby
(1984) - Reťazenie
(1984) - Plná náruč vzduchu
(1984) - Oko za oko
(1984) - Navráťte sa k otcom svojim
(1984) - Kto chce získať princeznú
(1984) - Keď jubilant plače
(1984) - Drevená krava
(1984) - Bé rímska trojka lomeno šesť
(1984) - Aj múdry schybí
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Zbohom, sladké driemoty
(1983) - Sólo pre Cantus firmus
(1983) - Odchody a návraty
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Krokodíl
(1983) - Chrobák v hlave
(1983) - Čo sa stalo v malom kine
(1982) - Život bez konca (TV series)
(1982) - Právo na omyl
(1982) - Jablčná Siska
(1981) - Ďuro-Truľo
(1981) - Detektív Karol (TV series)
(1981) - Bičianka z doliny
(1981) - Autoservis
(1980) - Veselé panie z Windsoru
(1980) - Telegram
(1980) - Falošný peniaz
(1980) - Človek nikdy nevie
(1980) - Baranček rovno z rozprávky
(1980) - Bakalári (TV series)
(1979) - V predvečer
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV series)
(1978) - Parížsky život
(1978) - Inkognito
(1978) - Dobrodružstvo v hoteli
(1977) - Tlstibáb
(1975) - Straty a nálezy (TV series)
(1975) - Ex libris
(1973) - Slávna chvíla tichého života
(1973) - Havária
(1972) - Žiarlivosť
(1972) - Rozkošný paroháč
(1971) - Ako každý iný
(1969) - Čierna minúta
Marián Zednikovič 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Marián Zednikovič, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
21°51’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Metal)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
15

Birthday 15th - Courage

Numerology - Birthday Number
These people are perceptive, sensitive and independent. They are ambitious, active and energetic. They have courage. They are proud and hardworking. They are creative. They are caring and kind. Family is everything for them.

Marián Zednikovič 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Marián Zednikovič - actor

Marián Zednikovič was born on August 15, 1951 in Bratislava
Marián Zednikovič at:
Wikipedia.orgMarián Zednikovič full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 26th
(Today)
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) actress
Spojené státy Jim Caviezel
(*1968) actor
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) actor
Spojené státy Serena Williams
(*1981) tennis player
Dánsko King Christian X
(*1870) King of Denmark
Marián Zednikovič
Planet positions:
SunSun
Leo
21°51’
 
MoonMoon
Capricorn
(?)
 
MercuryMercury
Virgo
14°57’
 
VenusVenus
Virgo
18°14’
R
MarsMars
Cancer
28°05’
 
JupiterJupiter
Aries
13°58’
R
SaturnSaturn
Libra
0°11’
 
UranusUranus
Cancer
12°11’
 
NeptuneNeptune
Libra
17°20’
 
PlutoPluto
Leo
19°34’
 
NodeNode (M)
Pisces
10°47’
R
LilithLilith (M)
Cancer
4°49’
 
ChironChiron
Sagittarius
26°59’
R
Elements:
4xFireFire
4xEarthEarth
2xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 27th
(Tomorrow)
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Meat Loaf
(*1947) actor, singer
Německo Jean-Marc Barr
(*1960) actor
Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) writer, screenwriter, author of Trainspotting
Kanada Avril Lavigne
(*1984) musician, singer
Famous people who passed away on September 26th
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) actor, director, scriptwriter
Německo August Macke
(*1887 - 1914) German expressionist painter, member of the group Der Blaue Reiter
Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) singer
Itálie Alberto Moravia
(*1907 - 1990) writer
Spojené státy Valerie Bettis
(*1919 - 1982) dancer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »