Marie Rottrová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Marie Rottrová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1941
Country:
Age:
78 years
Occupation:
singer

Marie Rottrová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1941 (?)
House system:
no system (?)
(Marie Rottrová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Marie Rottrová
Date of Birth Year *1941
(singer, instagram)

Marie Rottrová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Three Brothers
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Tak neváhej a toč - ještě jednou speciál!
(2013) - Světlo pro Světlušku 2013
(2013) - S láskou... královny popu
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Česká Miss 2013
(2013) - ČT Live: Karel Černoch - 70
(2013) - Český žurnál: Spřízněni přímou volbou
(2013) - Czech Journal (TV series)
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Hity z Václaváku
(2012) - Díky, Marie!
(2012) - Ceny Anděl 2011
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - TýTý 2010
(2011) - Galashow s latinou IV
(2011) - Ahoj, Marie!
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Kapka naděje
(2010) - Galashow s latinou III
(2010) - Ceny Anděl 2009
(2009) - Tajemství celebrit
(2009) - Karel Gott 70
(2008) - Hitparáda 80. let (music video)
(2008) - Tříkrálový koncert
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Marie Rottrová: Tisíc tváří lásky
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Hvězdy u piana
(2006) - Portrét
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Čétéčko
(2006) - ČT Live - Neřež a Marie Rottrová
(2005) - Vladimír Menšík nonstop
(2005) - Ať žije Valentýn!
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Řekněte mi, kdo to je
(2004) - Báječný ženský
(2004) - Poprvé aneb střípky ze života Jaromíra Nohavici
(2004) - Ahoj, Ostravo!
(2003) - Pocta Karlu Hálovi
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Hvězdy na Vltavě
(2001) - Šestnáct růží pro Gotta
(2001) - Sovákoviny
(2001) - Dobroty
(2001) - Bílé Vánoce Lucie Bílé
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - GO - GO šou
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Vánoční čas s Marií Rottrovou
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Bigbít (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Novoty
(1997) - Pavel Bobek - 60 let v americkém století
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Trocha šafránu z televizního archívu
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1993) - Činčin
(1990) - Aby bylo veselo
(1989) - Karel Gott v Lucerně
(1988) - Kouzelník ještě nepřišel
(1988) - Felixír
(1988) - Večírek
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Kdo má rád
(1987) - Dnes večer z Ostravy
(1986) - Vánoční koncert Karla Gotta
(1986) - Vrať se, vše odpuštěno (TV series)
(1986) - Plaváček
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Dva z jednoho města
(1984) - ABECEDA
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1982) - Ve znamení kotvy
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Zpěváci na kraji nemocnice
(1981) - Divadélko pod věží
(1981) - Neberte nám princeznú
(1980) - Pesničky na každý deň
(1980) - Kulaté písničky
(1980) - Haló, tady Orchestr a balet ČST
(1980) - Dáme se do gala
(1979) - Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha
(1979) - Ring volný
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1978) - Víno, vínko, vínečko
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1976) - To mám tak ráda (music video)
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Inventura Písniček pod rentgenem
(1976) - Dostaveníčko
(1975) - Markétka (music video)
(1974) - Recitál Marie Rottrové - Lásky
(1973) - Písničky roku 1973
(1972) - Chvíle s Marií Rottrovou
(1970) - Televarieté
(1969) - Písničky pro Hanku

Marie Rottrová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
20°43’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Snake

Snake (Metal)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
13

Birthday 13th - Vulnerability

Numerology - Birthday Number
These people are independent and ambitious. They are loyal, open and responsible. They are faithful to their partner. They works hard to get material security.

Marie Rottrová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Marie Rottrová - singer

Marie Rottrová was born Year *1941 in Czech City
Marie Rottrová at:
Wikipedia.orgMarie Rottrová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 19th
(Today)
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) actor
Itálie Alessandra Martines
(*1963) actress, dancer
Finsko Mika Waltari
(*1908) writer, translator
Spojené státy Frances Farmer
(*1913) actress
Spojené státy Cass Elliot
(*1941) singer
Marie Rottrová
Planet positions:
SunSun
Scorpio
20°43’
 
MoonMoon
Virgo
(?)
 
MercuryMercury
Scorpio
1°44’
 
VenusVenus
Capricorn
7°37’
 
MarsMars
Aries
11°08’
 
JupiterJupiter
Gemini
19°33’
R
SaturnSaturn
Taurus
25°24’
R
UranusUranus
Taurus
28°38’
R
NeptuneNeptune
Virgo
29°13’
 
PlutoPluto
Leo
5°46’
R
NodeNode (M)
Virgo
19°24’
R
LilithLilith (M)
Taurus
27°50’
 
ChironChiron
Leo
14°23’
 
Elements:
2xFireFire
7xEarthEarth
1xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 20th
(Tomorrow)
Itálie Sophia Loren
(*1934) actress
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) american writer, columnist, politician
Itálie Asia Argento
(*1975) actress
Francie Sabine Azéma
(*1949) actress
Spojené státy Yuna Itō
(*1983) actress, singer
Famous people who passed away on September 19th
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) founder of banker Rothschild dynasty
Spojené státy James Garfield
(*1831 - 1881) 20th President of the United States
Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) writer, actress
Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrologer
Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) philosopher

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Libra Libra
Show calendar »