Maroš Kramár wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Maroš Kramár - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1959
Country:
Age:
61 years
Occupation:
actor, presenter

Maroš Kramár - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1959 (?)
House system:
no system (?)
(Maroš Kramár 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Maroš Kramár
Date of Birth - Year *1959
(actor, presenter, instagram)

Maroš Kramár - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Trebbia 2016 (TV pořad)
(2016) - Zemřít šťastný
(2015) - Šťastné a veselé Vianoce s Markízou
(2015) - Kukučka (TV series)
(2014) - Trebbia 2014
(2014) - Noc nádejí 2014
(2014) - Mattoni Koktejl Festival 2014
(2014) - CHART SHOW
(2014) - Čo ja viem
(2014) - Princezna a písař
(2014) - Chrobák v hlave
(2013) - Slovenka 2013
(2013) - Naši ma zabijú
(2013) - Milujem Slovensko
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Krampoloviny
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Slnko v sieti 2012
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Autoškola národa
(2012) - Búrlivé víno (TV series)
(2011) - Wipeout - Súboj národov
(2011) - Tandemy
(2011) - Kto hovorí pravdu?
(2011) - Nevinní (TV series)
(2010) - Tomu neuveríš
(2010) - Kde bydlely princezny
(2010) - Hodina deťom
(2010) - Extra
(2010) - Nesmrteľní (TV series)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Mini Talent show
(2009) - Bez servítky
(2008) - Slovensko má talent
(2008) - Skvelý deň
(2008) - Česká Miss 2008
(2008) - Carstensz - Siedma hora
(2008) - Organized Crime Unit (TV series)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - ČR : SR Test národa 2007
(2007) - Člověče, nezlob se
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV series)
(2007) - Maharal - Tajemství talismanu (TV series)
(2006) - Čétéčko
(2006) - Vyznanie na cestu
(2006) - Maharal - Tajemství talismanu
(2006) - Letiště (TV series)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Medzi nami (TV series)
(2005) - Dva na schodišti
(2004) - Dievča za milión
(2004) - Anjeli strážni
(2003) - Inkognito
(2002) - Je to možné?
(2001) - Úsmev, prosím!
(2001) - Královský slib
(2001) - Deník šílené manželky
(2000) - Krásný ztráty
(1999) - Bonzáčik
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Rozprávanie neznámeho človeka
(1998) - Fort Boyard
(1998) - Knieža
(1996) - Smotánka
(1996) - Suzanne
(1995) - Malý veľký princ
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV series)
(1994) - Národný hriešnik
(1994) - Na krásnom modrom Dunaji
(1994) - Dvaja muži pod posteľou
(1993) - S láskou sa neradno zahrávať
(1993) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1993) - Fontána pre Zuzanu 2
(1992) - Trhala fialky dynamitem
(1992) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1992) - Európa, moja láska
(1991) - F&V: Film&Video
(1991) - Ružová Anička
(1991) - Dúhová cesta
(1991) - Dlhá cesta domov
(1991) - Čerti nespia
(1990) - Útrapy z rozumu
(1990) - Spomalený úder
(1990) - Niť života
(1990) - Faidra
(1989) - Podľa zvyku starého
(1989) - Zlý záber
(1989) - Zlodarov les
(1989) - Tobogan
(1989) - Nočný spev
(1989) - Krvavá svadba
(1989) - Kráľovstvo kaluží
(1989) - Félix a rúrka (TV series)
(1988) - Ten tretí
(1988) - Svědek času
(1988) - Prípad poručíka Seeborna
(1988) - Lýrnik Ostap
(1988) - Lúčenie
(1988) - Lakomý Marko
(1987) - Ženský zákon
(1987) - Víkend za milión
(1987) - Spřízněni dobou (TV series)
(1987) - Priama úmera
(1987) - Pomník
(1987) - Päť zŕn (TV series)
(1987) - Lakomec
(1987) - Jemné umění obrany
(1986) - Eygletiérovci
(1986) - Alžbetin dvor (TV series)
(1985) - Ulička stratených snov
(1985) - Štvrtá hlava draka
(1985) - Perikles, kráľ tyrský
(1985) - Marka Nalezenka
(1985) - Iná láska
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Tajomný ostrov (TV series)
(1984) - Povstalecká história (TV series)
(1984) - Neodchádzaj nocou letnou
(1984) - Lampáš malého plavčíka
(1984) - Čistá biela stena
(1984) - Cesta životom
(1984) - A keď som stretol lásku
(1983) - Výlet do mladosti
(1983) - Učiteľka
(1983) - Rodinná anamnéza
(1983) - Kováčova múdrosť
(1982) - Život bez konca (TV series)
(1982) - Zimný semester
(1982) - Za humny je drak
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV series)
(1982) - Chlapec s husľami
(1982) - Farba tvojich očí
(1981) - Soľ v tráve
(1980) - Šiel tovariš svetom
(1980) - Na baňu klopajú (TV series)
(1980) - Děti zítřků
(1979) - Veľký Mogul
(1979) - Rosný bod
(1979) - Čtyři na sněhu
(1978) - Aktovka
(1976) - Tereza
(1976) - Náš dědek Josef
(1973) - Pověst o stříbrné jedli
(1972) - Výmyselníci
(1972) - Janko Búrka doma
(1972) - Ďaleko je do neba
(1971) - Ivko a jeho mať

Maroš Kramár, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
5°30’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Pig

Pig (Earth)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Walnut

Walnut Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Walnut are just as hard and tough as the tree. They usually have great ambitions and can pursue their goals with persistence. They have a perfect sense for strategy, and thanks to their intelligence they can invent and implement plans that other people do not even dare to dream about. But they lack adaptability, and they make mistakes when they need to improvise.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
26

Birthday 26th - Assertiveness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, kind and understanding. They have a great inner strength to overcome difficulties. They have organizational and leadership skills. They have a very good judgement and they will notice everything. They are quick-witted and they are able to do anything.

Maroš Kramár 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Maroš Kramár - actor, presenter

Maroš Kramár was born Year *1959 in Slovak City
Maroš Kramár at:
Wikipedia.orgMaroš Kramár full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 30th
(Today)
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) actress
Itálie Monica Bellucci
(*1964) actress
Spojené státy Fran Drescher
(*1957) actress, scriptwriter, activist
Spojené státy Truman Capote
(*1924) writer, actor, journalist
Francie Marion Cotillard
(*1975) actress, singer
Maroš Kramár
Planet positions:
SunSun
Taurus
5°30’
 
MoonMoon
Sagittarius
(?)
 
MercuryMercury
Aries
8°27’
 
VenusVenus
Gemini
13°40’
 
MarsMars
Cancer
9°08’
 
JupiterJupiter
Scorpio
29°48’
R
SaturnSaturn
Capricorn
6°59’
R
UranusUranus
Leo
12°14’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
5°35’
R
PlutoPluto
Virgo
1°44’
R
NodeNode (M)
Libra
11°56’
R
LilithLilith (M)
Taurus
17°47’
 
ChironChiron
Aquarius
26°59’
 
Elements:
4xFireFire
4xEarthEarth
2xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
October 1st
(Tomorrow)
Irsko Richard Harris
(*1930) actor
Velká Británie Julie Andrews
(*1935) singer, writer, actress
Velká Británie Rupert Friend
(*1981) actor
Nizozemsko André Rieu
(*1949) composer, scriptwriter
Spojené státy Jimmy Carter
(*1924) 39th President of the United States
Famous people who passed away on September 30th
Spojené státy James Dean
(*1931 - 1955) actor
Francie Georges Ernest Boulanger
(*1837 - 1891) French general and politician
Francie Saint Thérèse of Lisieux
(*1873 - 1897) Catholic saint, virgin, mystic
Německo Oswald Mathias Ungers
(*1926 - 2007) architect
Německo Simone Signoret
(*1921 - 1985) actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »