Marta Vančurová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Marta Vančurová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1948
Country:
Age:
71 years
Occupation:
actress

Marta Vančurová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1948 (?)
House system:
no system (?)
(Marta Vančurová 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Marta Vančurová
Date of Birth Year *1948
(actress, instagram)

Marta Vančurová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Last of the Cyclists
(2012) - Ceny české filmové kritiky 2011
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Čerešňový chlapec
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Muži v říji
(2008) - Bouše, Bendl, Cvach a další
(2007) - The Immortal Balladeer of Prague
(2005) - Rána z milosti
(2005) - Náves (TV series)
(2004) - Zlatá brána
(2004) - Bolero
(2003) - Útěky
(2002) - Příběhy slavných: Dobře namíchaný Jiří Adamíra
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2000) - Podzimní zahrada
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Totem, tabu a andělé
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Jacobowski a plukovník
(1998) - Ex offo
(1997) - Úsměvy
(1997) - Záhadná paní Savageová
(1997) - Svědectví
(1995) - Poutníci
(1995) - Revenge
(1995) - Jediná na světě
(1995) - Hotel Woodstock
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Český bodyguard
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Pozvání na večeři
(1992) - Pravda a lež
(1992) - Od rána do úsvitu
(1992) - Gazdina roba
(1992) - Dvanáct měsíčků
(1991) - Někdo zvoní
(1991) - Hodina obrany
(1991) - Hledání v bílém obdélníku
(1990) - Zachýsek, zvaný Rumělka
(1990) - About Family Affairs Only
(1989) - Prstienky z kukučiny
(1989) - Osmý div světa
(1989) - Duhová vesnice
(1988) - Zlatý copánek
(1988) - Merlin aneb Pustá zem
(1988) - Lékaři
(1988) - Černovláska
(1987) - V kleštích
(1987) - Mág
(1986) - Těžká hodina
(1986) - Forbidden Dreams
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1984) - Stín kapradiny
(1984) - Cesta kolem mé hlavy
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Jan Amos Comenius
(1983) - Cesta na Borneo
(1982) - Vyhnanství
(1982) - Veľké šťastie
(1982) - Tři cesty k domovu
(1982) - Milostný poločas
(1981) - Tři spory: Spor architekta Zítka
(1981) - Třikrát denně kapku rosy
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1980) - Medvědí tanec
(1980) - Lovec
(1979) - Nápadník
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Sněhurka
(1978) - Sázka pro dva
(1978) - Pohádka o ebenovém koni
(1978) - Melodie bílého klavíru
(1977) - Shadows of a Hot Summer
(1977) - Rusalka
(1977) - Pacient 001
(1977) - Kytice
(1977) - Časofonia
(1976) - Príhoda z hotelovej reštaurácie
(1976) - O třech vandrovnících
(1976) - Day for My Love
(1975) - Solo dlja slona s orkestrom
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - V každom počasí
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Deštník
(1974) - Cesta do Pristolu
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Lovers in the Year One
(1972) - Tele se vlka nebojí
(1972) - Královna Černá růže
(1972) - Jana Eyrová (TV series)
(1971) - Šťastné dny
(1970) - So Bye-Bye
(1970) - Nevěsta
Marta Vančurová Astro-Databank - Astro Database Categories

Marta Vančurová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
14°45’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Rat

Rat (Earth)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Marta Vančurová 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Marta Vančurová - actress

Marta Vančurová was born Year *1948 in Czech City
Marta Vančurová at:
Wikipedia.orgMarta Vančurová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 21st
(Today)
Spojené státy Bill Murray
(*1950) actor, scriptwriter
Spojené státy Stephen King
(*1947) author of horror, supernatural fiction, suspense, science fiction, and fantasy
Kanada Leonard Cohen
(*1934) composer, guitarist, singer, writer, actor, poet
Spojené státy Ethan Coen
(*1957) director, scriptwriter
Velká Británie H. G. Wells
(*1866) writer
Marta Vančurová
Planet positions:
SunSun
Virgo
14°45’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Libra
5°48’
 
VenusVenus
Cancer
28°55’
 
MarsMars
Scorpio
2°35’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
19°52’
 
SaturnSaturn
Leo
28°34’
 
UranusUranus
Cancer
0°13’
 
NeptuneNeptune
Libra
11°41’
 
PlutoPluto
Leo
15°28’
 
NodeNode (M)
Taurus
7°33’
R
LilithLilith (M)
Pisces
5°24’
 
ChironChiron
Scorpio
20°33’
 
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
2xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 22nd
(Tomorrow)
Ukrajina Paul Muni
(*1895) actor
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Famous people who passed away on September 21st
Dánsko King Haakon VII
(*1872 - 1957) King of Norway
Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) poet, novelist
Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) philosopher
Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) athlete, sprinter
Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) businesswoman

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »