Martin Dejdar wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Martin Dejdar - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1965
Country:
Age:
54 years
Occupation:
actor, presenter

Martin Dejdar - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1965 (?)
House system:
no system (?)
(Martin Dejdar 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Martin Dejdar
Date of Birth - Year *1965
(actor, presenter, instagram)

Martin Dejdar - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Dárkový koš pro Jiřinu (TV pořad)
(2016) - Tajemství pouze služební
(2016) - Kluci z hor
(2015) - Televarieté 45 let
(2015) - Missis 2015
(2015) - Mattoni Koktejl Festival 2015
(2015) - Galavečer GRAND Festivalu smíchu
(2015) - Děti na tahu
(2015) - České hlavičky 2015
(2015) - Kameňák 5
(2015) - Přístav (TV series)
(2015) - Nadílka
(2014) - Zlínský festivalový galavečer 2014
(2014) - Vladimír Menšík: Humor je vážná věc
(2014) - Souboj národů
(2014) - Překvápko!
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Muži proti ženám
(2014) - Missis 2014
(2014) - Kdo je kdo?
(2014) - CHART SHOW
(2014) - České hlavičky 2014
(2014) - Stopy života - Zlatá mládež
(2014) - Civic Hope
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Zlatý časy!
(2013) - Zlatá hokejka 2013
(2013) - Vylomeniny
(2013) - T-Mobile Fotbalista roku 2012
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Šance 2013
(2013) - Silvestrovský koktejl
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Nejlepší scénka
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kouzelný Silvestr
(2013) - Galashow 60
(2013) - Exkluziv!
(2013) - České hlavičky 2013
(2013) - Toulavé house
(2013) - Tajemství železnic (TV series)
(2013) - Minuty s etikou (TV series)
(2013) - Cyril a Metoděj: Dědictví otců a matek zachovej nám, Pane!
(2013) - To si piš, je to myš! (TV series)
(2013) - Bad Joke 4
(2013) - Duch nad zlato
(2013) - České století (TV series)
(2013) - Co v detektivce nebylo
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Na forbíně TM
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Česko Slovensko má talent 3
(2012) - Česká 30
(2012) - Zdivočelá země tentokrát nevážně
(2012) - Film o filmu Kozí příběh se sýrem
(2012) - Zítra
(2012) - Goat Story 2
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Nejlepší česká škola
(2011) - Mezi hvězdami
(2011) - Kolo plné hvězd
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Česko Slovensko má talent 2
(2011) - Česko Slovensko má talent PLUS
(2011) - Česko Slovensko má Silvestra
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Integrácia
(2011) - Bohdalka je NAŠE
(2011) - Vůně kávy
(2011) - Venušánkovy příběhy ze Země děda Praděda (TV series)
(2011) - Popelka - kouzelný muzikál na ledě
(2011) - Micimutr
(2011) - Hranaři
(2011) - Bastardi 2
(2010) - 45 let Ypsilonky
(2010) - Zas je tady silvestr
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Mazec
(2010) - Kde bydlely princezny
(2010) - Deset zastavení s mistry zábavy
(2010) - The Rain Fairy
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Království za koně
(2009) - Anno 2008 - 15 let TV Nova
(2009) - 13. komnata Jany Synkové
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Herci Jiřího Hubače
(2009) - Herbert v ringu
(2008) - Skvelý deň
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Magazín Jů a Hele
(2008) - Lucie Vondráčková To NEJ z TV
(2008) - 13. komnata Martina Dejdara
(2008) - X Mix
(2008) - Posedlost šermem
(2008) - Bible pro dnešek
(2008) - Ozzákova škola kalení (TV series)
(2008) - Kouzla králů
(2008) - Comeback (TV series)
(2008) - Cinka Panna
(2007) - To byl ?
(2007) - Magický Špilberk
(2007) - Co nikdy neodnese čas...
(2007) - Bailando: Vytancuj si svoj sen!
(2007) - Trapasy (TV series)
(2006) - Žito
(2006) - Svatby paní Veroniky
(2006) - Párty s kuchařem
(2006) - Můžu u Vás přespat?
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Čétéčko
(2006) - Boží show
(2006) - Začátky filmových hvězd
(2006) - Poslední sezona (TV series)
(2006) - Dětský zvěřinec (TV series)
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - Pocta V+W
(2005) - Hřiště 7
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2004) - Kinobazar
(2004) - Dementi
(2004) - Rex-patriates
(2004) - Film o filmu: Pánská jízda
(2004) - Tři dámy s pistolí
(2004) - Pánská jízda
(2004) - Nadměrné maličkosti: Případ mediálního trpaslíka
(2004) - Kouzelný přítel
(2003) - Volenka
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Slunce, seno, Helena
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Silvestrovská Manéž Bolka Polívky
(2003) - Paškál
(2003) - Mléčná dráha
(2003) - Svět na žluto
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2003) - Children of Dune (TV series)
(2003) - Bankrotáři
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Na toulavém kole (TV series)
(2002) - Hvězdy na Vltavě
(2002) - Peklem s čertem
(2002) - Brouk v hlavě
(2001) - Tyjátr
(2001) - Na scénu
(2001) - Kocourkova dvanáctka
(2001) - Žabák
(2000) - Velký rodinný souboj
(2000) - Hogo Fogo
(1999) - Věšák
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Vincenz Priessnitz
(1999) - Panství
(1999) - Ošklivá princezna
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1999) - Eliška Likes it Wild
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Sama doma
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - O zámku v podzemí
(1997) - Vsaďte se!
(1997) - Úsměvy
(1997) - Navštívenka
(1997) - Hejbni kostrou
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Dobrodružství pod postelí
(1996) - Je to jenom rokenrol
(1996) - Český lev 1995
(1996) - Velký dračí propadák
(1996) - Chladné srdce
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Film o filmu: Cesta peklem
(1995) - Cesta peklem
(1995) - Blue talk show
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Ptákoviny
(1994) - Prology
(1994) - Na vlastní nebezpečí
(1994) - Klub marmeláda
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Caruso Show
(1994) - Bodyguard
(1994) - Apropo TV
(1994) - Film o filmu: Učitel tance

Martin Dejdar - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)

Martin Dejdar - Filmography - Producer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
Martin Dejdar - Family and Partner relationships
Family:
(*1970) Daniela Dejdarová - wife

Martin Dejdar, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
20°42’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Snake

Snake (Wood)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
11

Birthday 11th - Sensitivity

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and intuitive. They are interested in the spiritual path. They are a charismatic person. They like other people. They are a daydreamer. They are diplomatic.

Martin Dejdar 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Martin Dejdar - actor, presenter

Martin Dejdar was born Year *1965 in Czech City
Martin Dejdar at:
Wikipedia.orgMartin Dejdar full biography - Wikipedia
Famous people born on
June 19th
(Today)
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) actress
Česká republika Václav Klaus
(*1941) economist, politician, president of the Czech Republic
Černá Hora Radovan Karadzic
(*1945) politician, convicted war criminal, poet, psychiatrist
Brazílie Zózimo
(*1932) soccer player
Francie André Glucksmann
(*1937) philosopher
Martin Dejdar
Planet positions:
SunSun
Pisces
20°42’
 
MoonMoon
Cancer
(?)
 
MercuryMercury
Aries
4°26’
 
VenusVenus
Pisces
12°41’
 
MarsMars
Virgo
17°56’
R
JupiterJupiter
Taurus
21°39’
 
SaturnSaturn
Pisces
9°10’
 
UranusUranus
Virgo
12°27’
R
NeptuneNeptune
Scorpio
19°54’
R
PlutoPluto
Virgo
14°52’
R
NodeNode (M)
Gemini
18°17’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
16°51’
 
ChironChiron
Pisces
18°27’
 
Elements:
1xFireFire
4xEarthEarth
1xAirAir
7xWaterWater
Famous people born on
June 20th
(Tomorrow)
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) actress, singer
Spojené státy John Goodman
(*1952) actor
Spojené státy Martin Landau
(*1928) actor
Austrálie Errol Flynn
(*1909) actor
Německo Jacques Offenbach
(*1819) composer
Famous people who passed away on June 19th
Francie Coluche
(*1944 - 1986) actor
Spojené státy James Bryan
(*1926 - 1960) car racer
Německo Götz George
(*1938 - 2016) actor
Velká Británie Brandon Thomas
(*1848 - 1914) scriptwriter
Velká Británie J. M. Barrie
(*1860 - 1937) writer, scriptwriter, journalist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »