Martin Huba wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Martin Huba - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1943
Country:
Age:
77 years
Occupation:
actor, director

Martin Huba - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1943 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Martin Huba 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Martin Huba
Date of Birth - Year *1943
(actor, director, instagram)

Martin Huba - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Modré stíny (TV series)
(2016) - Devil's Mistress
(2016) - Anděl Páně 2
(2014) - Milan Čorba
(2014) - Quido
(2014) - A Righteous Choice
(2013) - Trochu inak v SND s Adelou Banášovou
(2013) - Herecké legendy (TV series)
(2013) - Tančiareň
(2013) - Burning Bush
(2013) - Sukničkáři
(2013) - České století (TV series)
(2012) - Slnko v sieti 2012
(2011) - Český lev 2010
(2011) - Televízia po slovensky (TV series)
(2010) - Český lev 2009
(2010) - 13. komnata Ladislava Chudíka
(2010) - Múry sú vysoké a hrubé
(2009) - Film o filmu: 3 sezóny v pekle
(2009) - 3 Seasons in Hell
(2009) - Post Bellum
(2009) - Muži v říji
(2009) - Kawasaki's Rose
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Radosť zo života (TV series)
(2008) - Gen.sk (TV series)
(2008) - Cinka Panna
(2007) - Takí sme boli
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2006) - Krev zmizelého (TV series)
(2005) - Film o filmu: Krev zmizelého
(2005) - Štěstí
(2005) - Lunacy
(2005) - Shadows of the Deceased
(2004) - Up and Down
(2003) - Fricasse
(2003) - Dědictví slečny Innocencie
(2001) - Na kus řeči
(2000) - Divided We Fall
(2000) - Chaos
(1999) - Variácie
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - The Melancholic Chicken
(1999) - Kráľovská hra
(1999) - Hříšní lidé města brněnského (TV series)
(1998) - Na plovárně
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Smotánka
(1996) - Vyššia moc
(1996) - O sirotkovi z Radhoště
(1995) - Sen o krásné panně
(1995) - Fany
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV series)
(1995) - Advent
(1994) - Tri poviedky so Zdenou Gruberovou
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1994) - Hra o láske a smrti
(1994) - Dvaja muži pod posteľou
(1994) - Dlhý, Široký, Bystrozraký
(1993) - Kanárská spojka
(1992) - Rozprávky z Hollywoodu
(1992) - Od rána do úsvitu
(1991) - Osudné dveře
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - La musica
(1991) - Diabol vo Francúzsku
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Piata pečať
(1989) - Zázrak svätého Vitalija
(1989) - Škola detektívky (TV series)
(1989) - Reverend
(1989) - Pasians
(1989) - Novinári
(1988) - Tony peňazí
(1988) - Portrét Doriana Graya
(1988) - Mesto Anatol
(1988) - Mercadet
(1988) - Ja, stará mama, Iliko a Illarion
(1988) - Bez problémov
(1988) - Ako si Grétička trochu zdriemla
(1988) - Adolf Eichmann
(1987) - Sudca vo vlastnej pasci
(1987) - Posledná hodina
(1987) - Páni Glembayovci
(1987) - Miliónový chlap
(1987) - Dvaja
(1987) - Ako som nedostal Nobelovu cenu
(1986) - Chlapec do náručia
(1986) - A čo ja, miláčik?
(1985) - Škriepnici
(1985) - Páta stanice (TV series)
(1985) - Obyčajný deň
(1985) - Nevera
(1985) - Líška a hrozno
(1985) - Kráľovná noci v kamennom mori
(1985) - Hluchý muž na hranici
(1985) - Hĺbkový rekord
(1985) - Deti
(1985) - A vrátil sa im pokojný spánok
(1984) - Umenie komédie
(1984) - Reťazenie
(1984) - Profesor na bielom koni
(1984) - Navráťte sa k otcom svojim
(1984) - Kouzelníkův návrat
(1984) - Keď jubilant plače
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Silvestrovské pranie
(1983) - Pani z mora
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Jožko Púčik a jeho kariéra
(1983) - Drotár
(1983) - Cesta na krvavé pole
(1982) - Thibaultovci
(1982) - Medzi nami
(1982) - Hniezdo na ôsmom poschodí
(1982) - Delenie majetku
(1981) - Tá dáma
(1981) - Rembrandt van Rijn
(1981) - Pulzovanie nášho vesmíru
(1981) - Prípad Evy Burdovej
(1981) - Mesiac na dedine
(1981) - Macbeth
(1980) - Zmena programu
(1980) - Muž, ktorého srdce je na vysočine
(1980) - Faidra
(1979) - Vojvodkyňa z Amalfi
(1979) - Sesternica Beta
(1979) - Satanov chrám
(1979) - Olejkár
(1979) - Na vysokej skale: Múdry blázon
(1979) - Mišo
(1978) - Zbojníci
(1978) - Večera
(1978) - Strýčkov sen
(1978) - Spolužiak
(1978) - Parížsky život
(1978) - Listy Juliane
(1978) - Izrafel
(1978) - Inkognito
(1977) - Živá mŕtvola
(1977) - Vietor v starých stromoch
(1977) - Gomez
(1977) - Doktor Jorge
(1976) - Zenovo vedomie
(1976) - Odsúdení na život
(1976) - Dni Turbinovcov
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Veľká poľovačka
(1975) - Štěstí sběratelů
(1975) - Šepkajúci fantóm
(1975) - Straty a nálezy (TV series)
(1975) - Schody z mramoru
(1975) - Nepokojná láska (TV series)
(1975) - Čokoládový hrdina
(1974) - V každom počasí
(1974) - Trofej neznámeho strelca
(1974) - Tajný agent
(1974) - Prípad z Amagerskej lúky
(1974) - Netrpezlivosť srdca
(1974) - Mizantrop
(1974) - Do zbrane, kuruci!
(1973) - Hadí princ
(1973) - Dynamit
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Šaty
(1972) - Stávka o Leokádiu
(1972) - Ruža z Herátu
(1972) - Othello
(1972) - Nikto nie je doma (TV series)
(1972) - Mam'zelle Nitouche
(1972) - Javor a Juliana
(1972) - Janko Búrka doma
(1972) - Doktor
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV series)
(1970) - Vrahom je Fox
(1970) - Svadba
(1970) - Falošný Nero
(1970) - Debny
(1970) - A. C. Dupin zasahuje (TV series)
(1969) - Žena z antisveta
(1969) - Slávni detektívi a volské oko
(1969) - Príbehy z lepšej spoločnosti (TV series)
(1969) - Nevesta
(1968) - Quo vadis Zivorade
(1968) - Dialóg 20-40-60
(1967) - Pasca

Martin Huba - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Tančiareň
(2003) - Král Lear
(1994) - Hra o láske a smrti
(1993) - Slepý Geronimo a jeho brat
(1991) - Jacobowski a plukovník

Martin Huba, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
23°04’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Goat

Goat (Water)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Elm

Elm Tree

Celtic tree horoscope
Elm characterises people of very trustworthy appearance and calm manners. Calmness, mental well-being and self-control, all this literally radiates from elm people. They can plan everything very carefully and their deliberation is reflected in a great foresight; they are seldom surprised by something.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
16

Birthday 16th - Directness

Numerology - Birthday Number
These people have a clear opinion on what is right and wrong in life. They fight intolerance. They are very observant. They have a sense of harmony. They are tender and sweet. They try to get along with others and understand their needs.

Martin Huba 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Martin Huba - actor, director

Martin Huba was born Year *1943 in Slovak City
Martin Huba at:
Wikipedia.orgMartin Huba full biography - Wikipedia | Astro.comMartin Huba astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comMartin Huba astro-databank Astrotheme
Famous people born on
October 31st
(Today)
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) actor, director, scriptwriter
Itálie Bud Spencer
(*1929) actor, swimmer, businessman
Velká Británie Stephen Rea
(*1946) actor
Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) singer, dancer
Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922) Cambodian politician, King, writer, director
Martin Huba
Planet positions:
SunSun
Cancer
23°04’
 
MoonMoon
Capricorn
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
21°07’
 
VenusVenus
Virgo
6°59’
 
MarsMars
Taurus
5°51’
 
JupiterJupiter
Leo
3°23’
 
SaturnSaturn
Gemini
20°52’
 
UranusUranus
Gemini
7°23’
 
NeptuneNeptune
Virgo
29°36’
 
PlutoPluto
Leo
6°25’
 
NodeNode (M)
Leo
17°06’
R
LilithLilith (M)
Leo
5°54’
 
ChironChiron
Leo
28°42’
 
Elements:
3xFireFire
5xEarthEarth
2xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
November 1st
(Tomorrow)
Austrálie Toni Collette
(*1972) actress
Spojené státy Larry Flynt
(*1942) publisher, CEO of Larry Flynt Publications
Francie Manuel Ferrara
(*1975) actor, director
Spojené státy Chris Brennan
(*1984) astrologer, author of The Astrology Podcast, former President of AYA (the Association for Young Astrologers)
Spojené státy Anthony Kiedis
(*1962) singer
Famous people who passed away on October 31st
Velká Británie Sean Connery
(*1930 - 2020) actor
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) guitarist, singer, actor
Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) actor, director, scriptwriter
Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) master of escape, magician, illusionist, stunt flier
Rakousko Egon Schiele
(*1890 - 1918) Austrian painter and cartoonist, disciple of Gustav Klimt

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Full Moon in Taurus Taurus
Show calendar »