Martin Štěpánek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Martin Štěpánek - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 63 years
Occupation:
actor, director, politician, journalist

Martin Štěpánek - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
11 January 1947 - uknown time (?)
House system:
no system
(Martin Štěpánek 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Martin Štěpánek
Date of Birth - Jan 11, 1947
(actor, director, politician, journalist, instagram)

Martin Štěpánek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2012) - Diagnóza Brodský
(2011) - Chlap na toboganu
(2010) - Jseš mrtvej, tak nebreč
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2009) - Jménem krále
(2008) - Putování za písničkou
(2008) - Cesta do hlubin Lálovy duše
(2007) - 13. komnata Martina Štěpánka
(2006) - Žito
(2006) - Čétéčko
(2006) - Příběhy slavných: Všechny bitvy Zdeňka Štěpánka (TV series)
(2006) - Předčasná úmrtí: Trojka z mravů
(2006) - Letiště (TV series)
(2005) - Pocta V+W
(2005) - Zlá minuta
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Zázračné meče
(2001) - At Night
(2001) - Královský slib
(2000) - Zvonící meče
(2000) - Ráno
(2000) - Český Robinson
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Život, který ti dávám
(1998) - Zkřížené meče
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1998) - Kouzelný šíp
(1997) - O spanilé Jašince
(1997) - Cesta do Paříže
(1996) - Passage
(1996) - O kováři Básimovi
(1996) - Manželská tonutí (TV series)
(1995) - Kníže Václav
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1992) - Danton čili Saturnália
(1981) - Rána pod pás
(1981) - Myš
(1981) - Až já budu velká
(1980) - Tvrdohlavá žena
(1980) - Ten svetr si nesvlíkej
(1980) - Kotva u přívozu
(1980) - Havárie
(1980) - Hadrián z Římsů
(1979) - Švýcar
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Nejhezčí příbeh z našeho JZD
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Pytel
(1978) - Pohádka o ebenovém koni
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV series)
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Co je platno kázat
(1976) - Vítek
(1976) - Stříbrný jaguár
(1975) - Když Praha povstala
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Sokolovo
(1974) - Princ Chocholouš
(1974) - Mladí u starých, starí u mladých
(1974) - Dveře
(1973) - Měsíční kámen
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Vlak do stanice Nebe
(1972) - Pokušení mladého muže
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1971) - Cyrano z Bergeracu
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1970) - Svatá hříšnice
(1970) - Four Murders Are Enough, Darling
(1969) - Deset bodů
(1969) - Honza a zázračná fazole
(1969) - Flirt se slečnou Stříbrnou
(1968) - O Honzovi a princezně Félince
(1968) - Objížďka
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1966) - Ženu ani květinou neuhodíš
(1965) - Šerif za mrežami
(1965) - Byla jednou jedna budoucnost: Podivná reportáž z přítomnosti 1965
(1965) - Alibi on the Lake
(1964) - Obžalovaný
Martin Štěpánek - Family and Partner relationships
Martin Štěpánek 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Martin Štěpánek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
20°25’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Dog

Dog (Fire)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
11

Birthday 11th - Sensitivity

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and intuitive. They are interested in the spiritual path. They are a charismatic person. They like other people. They are a daydreamer. They are diplomatic.

Martin Štěpánek 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Martin Štěpánek - actor, director, politician, journalist

Martin Štěpánek was born on January 11, 1947 in Prague
Martin Štěpánek at:
Wikipedia.orgMartin Štěpánek full biography - Wikipedia
Famous people born on
June 16th
(Today)
Švédsko King Gustaf V
(*1858) King of Sweden
Mexiko Geronimo
(*1829) Apache leader, medicine man, shaman
Spojené státy Teal Swan
(*1984) Spiritual Catalyst, Healer, Author
Spojené státy Tupac Shakur
(*1971) singer, actor, scriptwriter
Španělsko Daniel Brühl
(*1978) actor
Martin Štěpánek
Planet positions:
SunSun
Capricorn
20°25’
 
MoonMoon
Virgo
(?)
 
MercuryMercury
Capricorn
13°06’
 
VenusVenus
Sagittarius
4°46’
 
MarsMars
Capricorn
19°08’
 
JupiterJupiter
Scorpio
22°07’
 
SaturnSaturn
Leo
6°37’
R
UranusUranus
Gemini
18°34’
R
NeptuneNeptune
Libra
10°48’
 
PlutoPluto
Leo
12°40’
R
NodeNode (M)
Gemini
9°35’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
27°50’
 
ChironChiron
Scorpio
7°05’
 
Elements:
3xFireFire
6xEarthEarth
3xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
June 17th
(Tomorrow)
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) actor
Spojené státy Venus Williams
(*1980) tennis player
Rusko Igor Stravinsky
(*1882) composer
Spojené státy Jason Patric
(*1966) actor
Polsko Krzysztof Zanussi
(*1939) actor, director, scriptwriter
Famous people who passed away on June 16th
Spojené státy Nicholas Ray
(*1911 - 1979) actor
Rusko Ella Yurevna Kagan
(*1896 - 1970) writer
Německo Helmut Kohl
(*1930 - 2017) politician
Polsko Wernher von Braun
(*1912 - 1977)
Francie Maurice Durufle
(*1902 - 1986) composer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »