Martin Zounar wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Martin Zounar - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1967
Country:
Age:
53 years
Occupation:
actor, presenter, voice actor

Martin Zounar - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1967 (?)
House system:
no system (?)
(Martin Zounar 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Martin Zounar
Date of Birth - Year *1967
(actor, presenter, voice actor, instagram)

Martin Zounar - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Taxi, taxi, taxi
(2015) - Přístav (TV series)
(2014) - Souboj národů
(2014) - Překvápko!
(2014) - Kdo je kdo?
(2014) - Slunce, seno, 30 LET !
(2014) - Film o seriálu Mazalové
(2014) - Mazalové (TV series)
(2013) - Silvestr 2013
(2013) - Krampoloviny
(2013) - Barrandovská abeceda
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Pavel Vítek: Mít sen a jemu se vzdát
(2012) - I Wake Up Yesterday
(2011) - Vínečko
(2011) - Trampoty
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Pečeme s láskou
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Trasa D pražského metra
(2011) - Moto cestou necestou (TV series)
(2011) - Tajemství staré bambitky
(2011) - Aféry (TV series)
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Hádej, kdo lže!
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Ber nebo neber
(2007) - 13. komnata Martina Zounara
(2007) - Velmi křehké vztahy (TV series)
(2006) - Inkognito
(2006) - Škola Na Výsluní (TV series)
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2004) - Jak přežít nepohodu
(2004) - Rodinná pouta (TV series)
(2003) - Volejte Novu
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Mňam aneb Prima vařečka
(2001) - Bylo nebylo v Silvestru 2001
(2000) - Věštírna
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Deníček Ivety B.
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - XXL
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1998) - Já a Karel
(1997) - The Firebird
(1997) - Červený kamínek
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Není houba jako houba
(1995) - Rabín a jeho Golem
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Caruso Show
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV series)
(1994) - Vekslák aneb Staré zlaté časy
(1994) - Televize
(1994) - O Nesytovi
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - Bludiště
(1993) - Jak se ztratit ve zlém světě
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Život a dílo skladatele Foltýna
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Ať ten kůň mlčí!
(1991) - Volavka
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Tankový prapor
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Osudné dveře
(1991) - Giroflé - Giroflá
(1990) - Šaráda
(1990) - Princezna Slonbidlo
(1990) - O nebojácné Bětce
(1988) - Svědek času
(1988) - Nejen v těchto dnech
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Pojď, dáme sbohem žízni
(1987) - O lesním království
(1987) - Bratři
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Případ Platfus
(1985) - ...nebo být zabit
(1983) - Stav ztroskotání
(1982) - Bláznivé jaro
(1980) - Hlas krve
Martin Zounar - Family and Partner relationships
Family:
(*1932) Miroslav Zounar - father
Other partner relationships:
(*1979) Alžbeta Stanková

Martin Zounar, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
4°33’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Goat

Goat (Fire)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
26

Birthday 26th - Assertiveness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, kind and understanding. They have a great inner strength to overcome difficulties. They have organizational and leadership skills. They have a very good judgement and they will notice everything. They are quick-witted and they are able to do anything.

Martin Zounar 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Martin Zounar - actor, presenter, voice actor

Martin Zounar was born Year *1967 in Czech City
Martin Zounar at:
Wikipedia.orgMartin Zounar full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 22nd
(Today)
Ukrajina Paul Muni
(*1895) actor
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Martin Zounar
Planet positions:
SunSun
Gemini
4°33’
 
MoonMoon
Capricorn
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
21°00’
 
VenusVenus
Cancer
18°04’
 
MarsMars
Libra
14°59’
st
JupiterJupiter
Leo
0°30’
 
SaturnSaturn
Aries
9°37’
 
UranusUranus
Virgo
20°16’
R
NeptuneNeptune
Scorpio
22°39’
R
PlutoPluto
Virgo
17°58’
R
NodeNode (M)
Taurus
5°36’
R
LilithLilith (M)
Aries
16°49’
 
ChironChiron
Pisces
29°13’
 
Elements:
2xFireFire
5xEarthEarth
4xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 23rd
(Tomorrow)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Famous people who passed away on September 22nd
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) actor
Itálie Pope Clement XIV
(*1705 - 1774) 249th Pope
Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) actor
Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) singer, actor
Spojené státy Al Matthews
(*1942 - 2018) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »