Michaela Kuklová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Michaela Kuklová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1968
Country:
Age:
52 years
Occupation:
actress, model, voice actress

Michaela Kuklová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1968 (?)
House system:
no system (?)
(Michaela Kuklová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Michaela Kuklová
Date of Birth Year *1968
(actress, model, voice actress, instagram)

Michaela Kuklová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Stopy života - Poslední návrat
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Tajemství lásek slavných
(2012) - Česká 30
(2012) - Sejít z cesty
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - 4teens (TV series)
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Kde bydlely princezny
(2010) - Český lev 2009
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Intimní zpověď
(2007) - Tajemství
(2007) - Světla pasáže (TV series)
(2006) - Past na Ježíška
(2005) - Vánoce s Troškou pohádek
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Sám doma IV.
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2004) - Ruth to vidí jinak
(2004) - Mörderische Suche
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Benefice Zdeňka Trošky
(2002) - Film o filmu: Andělská tvář
(2002) - The Damned
(2001) - Z pekla štěstí 2
(2001) - Andělská tvář
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Začátek světa
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV series)
(1999) - All My Loved Ones
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Hejbni kostrou
(1997) - O perlové panně
(1997) - Tatort - Das Totenspiel
(1996) - Sorellina e il principe del sogno
(1996) - O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
(1996) - O sirotkovi z Radhoště
(1996) - O mrňavém obrovi
(1996) - Jakub a Modřínka
(1995) - Playgirls II
(1995) - Playgirls
(1995) - O moudré Sorfarině
(1995) - Malostranské humoresky
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Učitel tance
(1994) - Televize
(1994) - Too Loud a Solitude
(1994) - O zlatém pokladu
(1994) - Joint Venture
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV series)
(1993) - Dobré ráno
(1993) - Hotýlek v srdci Evropy
(1993) - Česká muzika
(1992) - Kufr
(1992) - Volba
(1992) - Světýlka z blat
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1992) - Pravda a lež
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Ať ten kůň mlčí!
(1991) - O třech stříbrných hřebenech
(1991) - Krásná čarodějka
(1990) - Obyčejná koňská historie (TV series)
(1989) - Die Geschichte von der Gänseprinzessin und ihrem treuen Pferd Falada
(1989) - O čarovné Laskonce (TV series)
(1989) - Divoká srdce
(1988) - Nadine, meine Liebe
(1987) - Zykovovi
(1987) - Zírej, holube!
(1987) - O princezně Jasněnce a létajícím ševci
(1987) - Balónová pohádka
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Perly a růže
(1985) - Hledám dům holubí
(1985) - Duhová kulička
(1984) - Poklad hraběte Chamaré
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Malý Démosthénes
(1983) - Třetí skoba pro Kocoura
(1982) - Za všechno může trpaslík
(1982) - Nejhlavnější hodinky na světě
(1982) - Hraj, jak kvetou stromy
(1981) - Skleněný dům

Michaela Kuklová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
18°42’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Earth)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Rowan

Rowan Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of the Rowan are usually gentle and subtle, or at least they give us this impression. These people have a gentle and fragile appearance, but inside they are strong and determined people who can defend themselves against anything bad that await them. Rowan people have a good taste and they are often blessed with artistic talents. They give us the impression of closed people who do not like to be the centre of attention and who try to avoid big social events.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
8

Birthday 8th - Balance

Numerology - Birthday Number
These people are full of energy. They have leadership inclinations. They are intelligent, quick-witted and enterprising. They have good imagination. They are hardworking and determined.

Michaela Kuklová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Michaela Kuklová - actress, model, voice actress

Michaela Kuklová was born Year *1968 in Czech City
Michaela Kuklová at:
Wikipedia.orgMichaela Kuklová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 24th
(Today)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Michaela Kuklová
Planet positions:
SunSun
Aries
18°42’
 
MoonMoon
Leo
(?)
 
MercuryMercury
Aries
2°32’
 
VenusVenus
Pisces
29°29’
 
MarsMars
Taurus
8°26’
 
JupiterJupiter
Leo
26°06’
R
SaturnSaturn
Aries
15°47’
 
UranusUranus
Virgo
26°15’
R
NeptuneNeptune
Scorpio
26°05’
R
PlutoPluto
Virgo
20°50’
R
NodeNode (M)
Aries
18°46’
R
LilithLilith (M)
Taurus
22°04’
 
ChironChiron
Aries
0°24’
 
Elements:
8xFireFire
3xEarthEarth
0xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 25th
(Tomorrow)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Famous people who passed away on September 24th
Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchemist, astrologer, physician, theologian
Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) writer
Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politician
Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) murderess
Francie Eric Borel
(*1978 - 1995) mass killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »