Michal Dočolomanský wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Michal Dočolomanský - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Něděc
Country:
Age:
† 66 years
Death:
Occupation:
singer, actor, presenter

Michal Dočolomanský - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
25 March 1942 - uknown time (?)
House system:
no system
(Michal Dočolomanský 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Michal Dočolomanský
Date of Birth - Mar 25, 1942
(singer, actor, presenter, instagram)

Michal Dočolomanský - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Radosť zo života (TV series)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Hit storočia
(2007) - Bestiarium
(2005) - Rodinné tajomstvá (TV series)
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Ranč
(2004) - Páli vám to?
(2002) - Chalupárium alebo Keď v meste padla...
(2002) - Perníková věž
(2001) - Osem a pol
(2000) - Útek z archívu
(2000) - GO - GO šou
(1999) - Variácie
(1999) - Soirée z Mlynskej doliny
(1999) - Kaviareň Slávia
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Škovránok
(1999) - Čarovné zrno
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Horská služba (TV series)
(1997) - Bože, nedaj láske zahynúť
(1997) - A teraz tú moju
(1997) - Tu žijú levy
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Smotánka
(1994) - Gala Borisa Filana
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - František Krištof - Veselý
(1994) - Princezná v ježovej koži
(1994) - Národný hriešnik
(1993) - Sudca a jeho kat
(1993) - Muzikál
(1993) - Eros a Psyché
(1993) - Domovníkov syn
(1992) - Stratený list
(1992) - Putá osudu
(1992) - Neznámy
(1992) - Manželstvo na cimpr - campr
(1991) - Un coeur a prendre
(1991) - Tajomstvo alchymistu Storitza
(1991) - Štúrovci (TV series)
(1991) - Škvrny na slnku
(1991) - Safari za kuchyňou (TV series)
(1991) - Rozruch na onkológii
(1991) - Koleso osudu
(1991) - Ježišova matka
(1991) - Garsónka
(1991) - Corpus delicti
(1991) - Anorexia mentalis
(1991) - Amonina pomsta
(1990) - Súkromné životy
(1990) - Puto najsilnejšie
(1989) - Silvestr, který se nevysílal
(1989) - Roky prelomu (TV series)
(1989) - The Right for the Past
(1989) - Novinári
(1989) - Nebojte sa prvákov
(1989) - Kleptomanka
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Básnikova posledná láska
(1988) - Slečna Júlia
(1988) - Parazit
(1988) - Muž na správnom mieste
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1988) - Eugen Onegin
(1988) - Dva tucty červených ruží
(1988) - Ako si Grétička trochu zdriemla
(1987) - Zásnuby
(1987) - Ghosts of the Dormers
(1987) - Stará tehelňa (TV series)
(1987) - Pokus o lietanie
(1987) - Die Pfauenfeder
(1987) - Henrich IV.
(1986) - Repete
(1986) - Werther
(1986) - Vynález
(1986) - Vec svedomia
(1986) - Tiene v raji
(1986) - Sen o kováčovi
(1986) - Safari (TV series)
(1986) - Okná dokorán (TV series)
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Fotograf
(1986) - Don Carlos
(1986) - Cena odvahy
(1986) - Alžbetin dvor (TV series)
(1985) - Ulička stratených snov
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - Tri krát tri je deväť
(1985) - Snopy z piesku
(1985) - Hĺbkový rekord
(1985) - Borgis
(1985) - Až zajtra umriem
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Seminárna práca
(1984) - Profesor na bielom koni
(1984) - Povstalecká história (TV series)
(1984) - Mariša
(1984) - Kura
(1984) - Cesta životom
(1983) - Tisícročná včela (TV series)
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Šanca
(1983) - Samej mi je smutno
(1983) - Pltník Paľko a vodník Venček (TV series)
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1983) - Mŕtvi učia živých
(1983) - Husiarka a kráľ
(1982) - Zločin a pokánie
(1982) - Vlci
(1982) - Trojklanný nerv
(1982) - Pražská terčovnica
(1982) - Oddychový čas pre sudcu
(1982) - Indiánske rozprávky (TV series)
(1982) - Hra na kocúra
(1982) - Bite sa, pán Jedlinský!
(1981) - Divadélko pod věží
(1981) - Okna vesmíru dokořán
(1981) - Divadlo bez opony
(1981) - Zaujímaví muži
(1981) - The Mysterious Castle in the Carpathians
(1981) - Stalo sa pozajtra (TV series)
(1981) - Ruleta
(1981) - Plavčík a Vratko
(1981) - Noční jazdci
(1981) - Maškaráda
(1981) - Malé zlaté slnko
(1981) - Kapitán a jeho kuchár (TV series)
(1981) - Emília Galottiová
(1981) - Dvanásť nahnevaných mužov
(1981) - Čisté vody
(1980) - Sobota, nedeľa, pondelok
(1980) - Sivá hmla
(1980) - Na skle maľované
(1980) - Generálka
(1980) - Druhovia
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Dve frašky
(1978) - Ktosi je za dverami
(1978) - Vitaj, Zuzanka!
(1978) - Sneh pod nohami
(1978) - Riziko
(1978) - Pustý dvor
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Na shledanou, Zuzanko!
(1978) - Koníček Hrbáčik
(1978) - Horúci dych
(1978) - Gábor Vlkolinský
(1978) - Farebné rozprávky (TV series)
(1978) - Ežo Vlkolinský
(1978) - Elektra
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1978) - Článok na prvú stranu
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Škola klebiet
(1977) - Penelopa
(1977) - Orol a lastovička
(1977) - Krásna Pramíla
(1977) - Keby skriňa bola oknom
(1977) - Jedenáste prikázanie (TV series)
(1977) - Adela Has Not Had Her Supper Yet
(1976) - Zypa Cupák
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Stratená dolina
(1976) - Sluha dvoch pánov
(1976) - Päť opôn
(1976) - Obhajoba sa nekoná
(1976) - Krčma Pod zeleným stromom
(1976) - Red Wine
(1975) - Našich deväť
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV series)
(1975) - Horúčka
(1974) - Veža nádeje
(1974) - Škriatok
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV series)
(1974) - Mont Oriol
(1974) - Lucrezia Borgia
(1974) - Do zbrane, kuruci!
(1973) - Slávna chvíla tichého života
(1973) - Skrytý prameň
(1973) - Na úbočiach kvitnú kvety
(1973) - Kamaráti
(1973) - Hriech Kataríny Padychovej
(1973) - Hadí princ
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Zajtra bude neskoro
(1972) - Rozkošný paroháč
(1972) - Red Wine
(1972) - Bačova žena
(1972) - Adam Šangala
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Zlozor
(1971) - V tieni vlkov (TV series)
(1971) - Parížski mohykáni (TV series)
(1971) - Klinko a Kompit kráľ
(1971) - Hájnikova žena
(1971) - Dvaja
(1971) - Bírbal a sprisahanci
Michal Dočolomanský 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Michal Dočolomanský, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
4°12’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Horse

Horse (Water)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
25

Birthday 25th - Modesty

Numerology - Birthday Number
These people are modest and humble. They are sensitive and kind. They need a sensitive partner in their life. They are creative and entertaining. They are artistic. They have good imagination and talent.

Michal Dočolomanský 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Michal Dočolomanský - singer, actor, presenter

Michal Dočolomanský was born on March 25, 1942 in Něděc
Michal Dočolomanský at:
Wikipedia.orgMichal Dočolomanský full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 23rd
(Today)
Kanada Ryan Reynolds
(*1976) actor
Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) composer
Švýcarsko Felix Bloch
(*1905) physicist
Spojené státy Barron Hilton
(*1927)
Spojené státy Michael Crichton
(*1942) writer, scriptwriter
Michal Dočolomanský
Planet positions:
SunSun
Aries
4°12’
 
MoonMoon
Cancer
(?)
 
MercuryMercury
Pisces
12°07’
 
VenusVenus
Aquarius
19°37’
 
MarsMars
Gemini
10°47’
 
JupiterJupiter
Gemini
14°58’
 
SaturnSaturn
Taurus
24°52’
 
UranusUranus
Taurus
27°23’
 
NeptuneNeptune
Virgo
28°21’
R
PlutoPluto
Leo
3°34’
R
NodeNode (M)
Virgo
12°25’
R
LilithLilith (M)
Gemini
12°37’
 
ChironChiron
Leo
8°23’
R
Elements:
3xFireFire
4xEarthEarth
3xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
October 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) actor, director
Francie Gilbert Bécaud
(*1927) actor, singer
Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) psychology professor, member of nonviolent anti-Nazi group White Rose
Německo Walter Buch
(*1883) lawyer
Francie Jean-Claude Pascal
(*1927) actor, singer
Famous people who passed away on October 23rd
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) actor
Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinarian, inventor of Dunlop tires
Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) fashion designer
Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automotive pioneer, co-founder of Renault
Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »