Michal Pavlata wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Michal Pavlata - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1945
Country:
Age:
74 years
Occupation:
actor

Michal Pavlata - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1945 (?)
House system:
no system (?)
(Michal Pavlata 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Michal Pavlata
Date of Birth - Year *1945
(actor, instagram)

Michal Pavlata - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
(2014) - Wisdom Teeth
(2014) - Krásno
(2014) - Dědictví 2
(2014) - Old Gossipton 2
(2013) - T-Mobile Fotbalista roku 2012
(2013) - Polívka na víně
(2013) - The Peddlers
(2012) - Lucky Loser
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Santiniho jazyk
(2011) - Hranaři
(2010) - Příběhy slavných: Poslední leč Josefa Langmilera
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2010) - Okresní přebor (TV series)
(2010) - Habermann's Mill
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2009) - Dobrý dabing ještě žije
(2009) - Golden Sixties (TV series)
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Historie československého vojenského letectví: Druhá světová válka - Nedáme se
(2009) - Zakázaný člověk
(2009) - Svědomí Denisy Klánové
(2008) - Dabing, Přelouč, Polabí
(2008) - Kardinál Josef Beran
(2008) - Historie československého vojenského letectví: Počátky vojenského letectví u nás
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2008) - Organized Crime Unit (TV series)
(2008) - Devatenáct klavírů
(2008) - Deskový statek
(2007) - 13. komnata Jaroslavy Obermaierové
(2007) - 13. komnata Ivany Pavlové - Hoblové
(2007) - Operace Silver A
(2007) - Muž a stín
(2006) - Divadlo bláznivých dramat Borise Rösnera
(2006) - Šťastní sebevrazi
(2006) - Swingtime
(2006) - Der Letzte Zug
(2006) - Oběti: Nevlastní bratr
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Zpátky pod došky
(2005) - Malostranská hraběnka
(2005) - Maska a tvář
(2004) - Mörderische Suche
(2004) - Pískovna
(2004) - In nomine patris
(2004) - Duše jako kaviár
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Přesčas
(2001) - Pravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcem
(2000) - The Pilgrimage of Students Peter and Jacob
(2000) - Gambit
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Tonda
(1997) - Úsměvy
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1995) - Čtyři okamžiky ticha
(1994) - Prima sezona (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Česká soda (TV series)
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1990) - Vracenky
(1989) - Trezor
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni
(1988) - O Kubovi a Stázině (TV series)
(1987) - Sněhová královna
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Operace mé dcery
(1985) - Pohádka o Malíčkovi
(1984) - Nedělní ráno
(1983) - Pod nohama nebe
(1983) - Domeček plný koleček
(1982) - Zelená vlna
(1981) - Ferat Vampire
(1977) - O Honzovi a Barušce
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Básník, služka a král
(1976) - Boty plné vody
(1975) - Hrachová polívka
(1975) - Solo dlja slona s orkestrom
(1975) - Bakaláři: Vánoce, na které nikdy nezapomenu
(1974) - Pavlínka
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Kvočny a Král
(1974) - Krádež
(1974) - Honza a Růžová panenka
(1973) - Zlá noc
(1973) - Třicet panen a Pythagoras
(1973) - Maturita za školou
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Wedding Without Rings
(1972) - Půlnoční kolona
(1972) - Puding a la Chipolatta
(1970) - Lidé na křižovatce (TV series)
(1969) - Hvězda
(1968) - The Joke
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Autorevue
Michal Pavlata Astro-Databank - Astro Database Categories

Michal Pavlata, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
22°36’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Wood)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Elm

Elm Tree

Celtic tree horoscope
Elm characterises people of very trustworthy appearance and calm manners. Calmness, mental well-being and self-control, all this literally radiates from elm people. They can plan everything very carefully and their deliberation is reflected in a great foresight; they are seldom surprised by something.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
15

Birthday 15th - Courage

Numerology - Birthday Number
These people are perceptive, sensitive and independent. They are ambitious, active and energetic. They have courage. They are proud and hardworking. They are creative. They are caring and kind. Family is everything for them.

Michal Pavlata 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Michal Pavlata - actor

Michal Pavlata was born Year *1945 in Czech City
Michal Pavlata at:
Wikipedia.orgMichal Pavlata full biography - Wikipedia
Famous people born on
March 29th
(Today)
Spojené státy Christopher Lambert
(*1957) actor
Itálie Terence Hill
(*1939) actor, director, scriptwriter
Velká Británie Eric Idle
(*1943) actor
Irsko Brendan Gleeson
(*1955) actor
Nový Zéland Lucy Lawless
(*1968) singer, actress
Michal Pavlata
Planet positions:
SunSun
Cancer
22°36’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Leo
18°05’
 
VenusVenus
Gemini
8°10’
 
MarsMars
Taurus
24°32’
 
JupiterJupiter
Virgo
22°39’
 
SaturnSaturn
Cancer
15°29’
 
UranusUranus
Gemini
15°32’
 
NeptuneNeptune
Libra
3°54’
 
PlutoPluto
Leo
9°20’
 
NodeNode (M)
Cancer
8°26’
R
LilithLilith (M)
Libra
27°15’
 
ChironChiron
Virgo
29°19’
 
Elements:
2xFireFire
2xEarthEarth
5xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
March 30th
(Tomorrow)
Spojené státy Warren Beatty
(*1937) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Norah Jones
(*1979) singer
Velká Británie Eric Clapton
(*1945) composer, guitarist, singer
Kanada Céline Dion
(*1968) actress, singer
Francie Paul Verlaine
(*1844) poet, novelist
Famous people who passed away on March 29th
Německo Carl Orff
(*1895 - 1982) composer
Francie Georges Seurat
(*1859 - 1891) painter
Argentina Bernard Blier
(*1916 - 1989) actor
Francie Jean Sarment
(*1897 - 1976) scriptwriter
Německo John Jacob Astor
(*1763 - 1848)

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »