Michal Suchánek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Michal Suchánek - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1965
Country:
Age:
54 years
Occupation:
actor, presenter

Michal Suchánek - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1965 (?)
House system:
no system (?)
(Michal Suchánek 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Michal Suchánek
Date of Birth - Year *1965
(actor, presenter, instagram)

Michal Suchánek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Rudý kapitán
(2016) - Ohnivý kuře (TV series)
(2015) - La Parta
(2015) - Český slavík Mattoni 2015
(2015) - Co by bylo kdyby...
(2015) - Dodgeball
(2015) - Stopy života - Svatba
(2014) - TGM: Talkshow Geni a Míši
(2014) - Možná přijde i charita 2014
(2014) - Konfrontace Petra Fischera
(2014) - Krásno
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Škoda lásky (TV series)
(2013) - Nevinné lži (TV series)
(2012) - 7 pádů Honzy Dědka
(2012) - TýTý 2011
(2012) - Mixxxer
(2012) - Vánoční hvězda
(2011) - Partička
(2011) - Mezi hvězdami
(2011) - Máš minutu!
(2011) - Máme dítě
(2011) - O mé rodině a jiných mrtvolách (TV series)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Talentmania
(2010) - SILVESTROMANIA
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Adela show
(2009) - Talkshow Jana Saudka
(2009) - Partička
(2009) - Anno 2008 - 15 let TV Nova
(2008) - Mr. GS
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Kalendář Míši a Ríši
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Film o filmu: Sněženky a machři po 25 letech
(2008) - Sněženky a machři po 25 letech
(2007) - Jsi chytřejší než páťák?
(2007) - Angelika
(2006) - Maxi Clever
(2006) - Prachy dělaj člověka
(2005) - Zvoňte dvakrát!
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Nova sobě
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Tři mušketýři
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Ku-ku
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - NE-E
(2002) - Silvestr 2002
(2001) - Tyjátr
(2001) - SILVESTR 2001
(2000) - Tele Tele
(2000) - Souhvězdí Novy
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - Deníček Ivety B.
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Katapult
(1999) - Policajti z předměstí (TV series)
(1999) - Agáta
(1998) - Maxim Turbulenc: Mraveneček (music video)
(1998) - XXL
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Game Page
(1997) - Hejbni kostrou
(1996) - O sirotkovi z Radhoště
(1996) - Na hraně
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Dvě z policejní brašny
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Šaty dělají mrtvolu
(1995) - Přijeď si pro mě, tady straší
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Alkehol - Houbová (music video)
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1993) - Daniel Landa: Jó, ulice! (music video)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Zvláštní schopnosti
(1993) - Le frère trahi
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Kufr
(1992) - Záhada písečného netvora
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1992) - Kocourkov
(1992) - Ať ten kůň mlčí!
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Tankový prapor
(1991) - Panenka s porcelánovou hlavičkou
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Pražákům, těm je hej
(1990) - Pohádky pod lupou (TV series)
(1990) - Jak s Kubou šili všichni čerti
(1989) - Supersen
(1989) - Strom pohádek: Pasáček a císařova dcera
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Příběh '88
(1989) - Poklad rytíře Miloty
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Zlatá flétna
(1988) - Sedm hladových
(1988) - Rozsudky soudce Ooky
(1988) - Láska na inzerát
(1987) - Zírej, holube!
(1987) - Sychravé království
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Přízrak
(1987) - Why?
(1987) - Dan
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Krajina s nábytkem
(1986) - Klobouk, měšec a láska
(1985) - Večeře se šampaňským
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Náušnice
(1985) - Jako jed
(1985) - Dva t. č. v zel. hl. dvě veselé nekuř.
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Nade mnou země
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Stav ztroskotání
(1983) - Hrátky
(1982) - Sněženky a machři
(1980) - Jen si tak trochu písknout
(1978) - Spadla z oblakov (TV series)
(1976) - Terezu bych kvůli žádné holce neopustil
(1976) - Šťastné a veselé
(1974) - Vodník a Zuzana
(1974) - Pozdní léto
(1973) - Kukačky
(1972) - Česáč

Michal Suchánek - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2000) - Tele Tele
(1998) - XXL
(1993) - Zvláštní schopnosti

Michal Suchánek - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Co by bylo kdyby...

Michal Suchánek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
6°08’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Snake

Snake (Wood)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Cypress

Cypress Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Cypress are tolerant, resourceful and faithful. However, they are also quite lazy and inclined to oppress the weak in their surroundings. They have the ability to endure the adversity of fate, which does not break them; on contrary, they learn from the experience.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
29

Birthday 29th - Chaos

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and perceptive. They have a great potential for extra-sensory perception. They have the ability to find truth and wisdom. They have excellent thinking processes. Spiritual activity is very important.

Michal Suchánek 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Michal Suchánek - actor, presenter

Michal Suchánek was born Year *1965 in Czech City
Michal Suchánek at:
Wikipedia.orgMichal Suchánek full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 19th
(Today)
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) actor
Itálie Alessandra Martines
(*1963) actress, dancer
Finsko Mika Waltari
(*1908) writer, translator
Spojené státy Frances Farmer
(*1913) actress
Spojené státy Cass Elliot
(*1941) singer
Michal Suchánek
Planet positions:
SunSun
Leo
6°08’
 
MoonMoon
Leo
(?)
 
MercuryMercury
Leo
29°36’
 
VenusVenus
Virgo
4°41’
 
MarsMars
Libra
16°35’
 
JupiterJupiter
Gemini
21°57’
 
SaturnSaturn
Pisces
16°26’
R
UranusUranus
Virgo
12°48’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
17°13’
st
PlutoPluto
Virgo
14°42’
 
NodeNode (M)
Gemini
10°52’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
2°26’
 
ChironChiron
Pisces
22°03’
R
Elements:
5xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 20th
(Tomorrow)
Itálie Sophia Loren
(*1934) actress
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) american writer, columnist, politician
Itálie Asia Argento
(*1975) actress
Francie Sabine Azéma
(*1949) actress
Spojené státy Yuna Itō
(*1983) actress, singer
Famous people who passed away on September 19th
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) founder of banker Rothschild dynasty
Spojené státy James Garfield
(*1831 - 1881) 20th President of the United States
Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) writer, actress
Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrologer
Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) philosopher

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »