Míla Myslíková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Míla Myslíková - Birth Chart
(Bohumila Myslíková)

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Třebíč
Country:
Age:
† 71 years
Occupation:
actress

Míla Myslíková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
14 February 1933 - uknown time (?)
House system:
no system
(Míla Myslíková 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Míla Myslíková
Date of Birth Feb 14, 1933
(actress, instagram)

Míla Myslíková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Samotářka Míla
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1988) - Slepá je noc
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Podivuhodný večer se slečnami
(1988) - Moudrý táta
(1988) - Motanice
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1987) - Figurky ze šmantů
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Rosa Luxemburg
(1986) - Pohádka o lidské duši
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - My holky z městečka (TV series)
(1986) - Můj obchod se psy
(1986) - Cena medu
(1985) - My Sweet Little Village
(1985) - O chamtivém strašidle
(1985) - Moje zlaté holky
(1984) - Tabákový kapitán
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Letní pohádka
(1984) - Láska z pasáže
(1984) - Kukulka w ciemnym lesie
(1984) - Jak básníci přicházejí o iluze
(1984) - Hele, on letí!
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Dům u tří vlaštoviček
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Žárlivec
(1983) - Princezny na trvalou
(1983) - O statečném kováři
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1983) - Dlouhý čas loučení
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Má láska s Jakubem
(1982) - Kvůli mně přestane
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1982) - Hlavní výhra
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - The Mysterious Castle in the Carpathians
(1981) - Ponožky
(1981) - Láska na druhý pohled
(1981) - Koupím chalupu na Jižním městě
(1981) - Černá kulička
(1980) - Změna napětí
(1980) - Nevera po slovensky
(1980) - Mít tak holku na hlídání
(1980) - Deník
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Tím pádem
(1979) - Sedm kilo pro Králíčka
(1979) - Řekni mi to beze slov
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Muzika pro dva
(1979) - Lustr
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Hastrmanská povídačka
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Řemen
(1978) - Rovnice o jedné krásné neznámé
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Já nechci být víla
(1978) - Babička je ráda
(1977) - Tichá voda
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV series)
(1977) - Řeknem si to příští léto
(1977) - Parádní číslo
(1977) - Lalůček
(1977) - 'Okay, Boss...!'
(1977) - Dnes ještě zapadá slunce nad Atlantidou
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1977) - Long Live Ghosts!
(1976) - Parta hic
(1976) - Panenka z vltavské tůně
(1976) - O stříbrném kamínku
(1976) - Secluded, Near Woods
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Marecek, Pass Me the Pen!
(1976) - Léto s kovbojem
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Plavení hříbat
(1975) - Zaklęte rewiry
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Wie füttert man einen Esel?
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
(1974) - Schody
(1974) - O Emínce a Havlíčkovi
(1974) - Musím se ti k něčemu přiznat
(1974) - Mladí u starých, starí u mladých
(1974) - Královské usínání
(1974) - Kdo hledá zlaté dno
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Holky z porcelánu
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1974) - Balkón
(1973) - Údolí krásných žab
(1973) - Three Wishes for Cinderella
(1973) - Přijela k nám pouť
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Kdo je kdo
(1972) - Svatý Michal
(1972) - Návraty
(1972) - Lev je v ulicích
(1971) - A kdo je vinen?
(1971) - Zlý dům
(1971) - Petrolejové lampy
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1971) - Metráček
(1971) - Madame Sans-Géne
(1971) - The Girl on the Broomstick
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1971) - Granny
(1970) - Tvář pod maskou
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Partie krásného dragouna
(1970) - Chvojka
(1969) - Zabitá neděle
(1969) - Vyloženě rodinná historie
(1969) - Trapasy
(1969) - Larks on a String
(1968) - The Garden
(1968) - Ta třetí
(1968) - Justice for Selwyn
(1968) - The Cremator
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Soukromá vichřice
(1967) - Capricious Summer
(1967) - Dívka s třemi velbloudy
(1966) - Sign of the Cancer
(1966) - Poslední růže od Casanovy
(1966) - Dáma na kolejích
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Škola hříšníků
(1965) - Eine schreckliche Frau
(1965) - Hrdina má strach
(1964) - Za pět minut sedm
(1964) - Strakatí andělé
(1964) - Skok do tmy
(1964) - Místo v houfu
(1964) - Místenka bez návratu
(1964) - Hvězda zvaná Pelyněk
(1964) - Čintamani & podvodník
(1964) - The Jester's Tale
(1963) - Tři chlapi v chalupě
(1963) - Tchyně
(1963) - Lucie
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1962) - Závrať
(1962) - Bolšaja doroga
(1962) - Oranžový měsíc
(1962) - Klíč
(1961) - Tereza
(1961) - Kde řeky mají slunce
(1960) - U nás v Mechově
(1956) - Infidelity
(1954) - Nejlepší člověk
Míla Myslíková 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Míla Myslíková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
25°21’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Water)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
14

Birthday 14th - Determination

Numerology - Birthday Number
These people live their life the way they like. They need a safe home environment and a good job. They work hard and can make money. They are good at doing business and at trading. They are considerate, attentive and reliable.

Míla Myslíková 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Míla Myslíková - actress

Míla Myslíková was born on February 14, 1933 in Třebíč
Míla Myslíková at:
Wikipedia.orgMíla Myslíková full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 27th
(Today)
Itálie Roberto Benigni
(*1952) actor, director, scriptwriter
Velká Británie John Cleese
(*1939) actor, comedian, writer, member of Monty Python
Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923) artist, Pop Art painter and sculptor
Singapur Vanessa Mae
(*1978) violinist, singer, musician
Velká Británie Kelly Osbourne
(*1984) actress, singer
Míla Myslíková
Planet positions:
SunSun
Aquarius
25°21’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Pisces
0°31’
 
VenusVenus
Aquarius
8°49’
 
MarsMars
Virgo
16°25’
R
JupiterJupiter
Virgo
21°08’
R
SaturnSaturn
Aquarius
9°16’
 
UranusUranus
Aries
20°23’
 
NeptuneNeptune
Virgo
9°11’
R
PlutoPluto
Cancer
21°41’
R
NodeNode (M)
Pisces
8°32’
R
LilithLilith (M)
Gemini
2°04’
 
ChironChiron
Taurus
23°40’
 
Elements:
1xFireFire
3xEarthEarth
6xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
October 28th
(Tomorrow)
Spojené státy Julia Roberts
(*1967) actress
Spojené státy Joaquin Phoenix
(*1974) actor
Francie Coluche
(*1944) actor
Spojené státy Bill Gates
(*1955) entrepreneur, co-founder of Microsoft
Itálie Eros Ramazzotti
(*1963) singer
Famous people who passed away on October 27th
Spojené státy Lou Reed
(*1942 - 2013) composer, guitarist, singer, writer, poet
Spojené státy James Hillman
(*1926 - 2011) writer, psychologist
Německo Rudolf Dassler
(*1898 - 1974) entrepreneur, founder of Puma, brother of Adidas founder
Německo Hans Werner Henze
(*1926 - 2012) composer
Španělsko Xavier Cugat
(*1900 - 1990) musician

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »