Milan Kňažko wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Milan Kňažko - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1945
Country:
Age:
75 years
Occupation:
actor

Milan Kňažko - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1945 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Milan Kňažko 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Milan Kňažko
Date of Birth - Year *1945
(actor, instagram)

Milan Kňažko - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Zádušní oběť
(2016) - V.I.P. vraždy (TV series)
(2016) - Agáva
(2015) - Osobnosť televíznej obrazovky 15. ročník
(2015) - Návraty k hereckým legendám: Milan Kňažko
(2015) - 13. komnata Milana Kňažka
(2015) - Tajemství Mariána Labudy
(2015) - Stopy života - Tatínek
(2015) - Stopy života - Na dřeň
(2015) - Stopy života - Duch silnic
(2015) - Stopy života - Derniéra
(2015) - Jan Hus
(2015) - Doktor Martin (TV series)
(2014) - Kredenc
(2014) - Milan Čorba
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Herecké legendy (TV series)
(2013) - Our ex-Prime Minister and ex-President Václav Klaus
(2013) - Kriminálka Staré Mesto 2 (TV series)
(2012) - Legendy: Tajemství Radoslava Brzobohatého
(2011) - Návrat kráľov
(2011) - Slovenské kino (TV series)
(2011) - Fall of the Innocent
(2011) - Hranaři
(2011) - Čerešňový chlapec
(2010) - Slnko v sieti 2010
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Nesmrteľní (TV series)
(2010) - Kriminálka Staré Mesto (TV series)
(2010) - Domina
(2009) - Speciál k filmu Normal (TV series)
(2009) - November+20
(2009) - Nežná 1989 - 20 rokov manželstva so Slobodou
(2009) - Normal the Düsseldorf Ripper
(2009) - Nepolepšitelný
(2009) - Les mrtvých
(2008) - Sedem
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Picasso
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Hit storočia
(2007) - Ceny Thálie 2006
(2007) - Vladimír Körner
(2007) - Labyrintem k revoluci
(2007) - Hostel Part II: The Next Level
(2007) - V hlavní roli
(2007) - Hostel: Part II
(2007) - Boží duha
(2006) - Portrét
(2006) - Labyrintem revoluce (TV series)
(2006) - To horké léto v Marienbadu
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Rána z milosti
(2005) - Bel Ami
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Dievča za milión
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Tie dni (TV series)
(2002) - Promülle
(2002) - Prevzatie moci
(2001) - Na kus řeči
(2000) - Kaviareň "u filipa"
(1999) - Soirée z Mlynskej doliny
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Tenkrát
(1998) - Na plovárně
(1997) - Novoty
(1997) - Bolkoviny
(1996) - Smotánka
(1996) - Milan Kňažko
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Co jste dělali v listopadu?
(1992) - New Hyperion or Liberty, Equality, Brotherhood
(1991) - Fragmenty nežných dní
(1990) - Antonio Salieri Requiem
(1990) - Tváre a postoje - Milan Kňažko
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - The Last Butterfly
(1990) - Nežiadúci účinok
(1990) - About Family Affairs Only
(1990) - Dumky
(1989) - Staroružová dráma
(1989) - Reverend
(1989) - Omyly tradičnej morálky
(1989) - Inzerát na sny
(1988) - Veľká rošáda
(1988) - Tony peňazí
(1988) - Portrét Doriana Graya
(1988) - Návrat
(1988) - Mária Stuartová
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1988) - Adolf Eichmann
(1987) - Svět nic neví
(1987) - Strapúšik (TV series)
(1987) - Devět kruhů pekla
(1986) - Višňový sad
(1986) - Safari (TV series)
(1986) - Posledná zastávka
(1986) - Papilio
(1986) - Kohút nezaspieva
(1986) - Chlapec do náručia
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - ...nebo být zabit
(1985) - Ideálny manžel
(1985) - Hluchý muž na hranici
(1984) - O sláve a tráve
(1984) - Návrat Jána Petru
(1984) - Jazda na spiacom obrovi
(1984) - Epizóda
(1984) - Bé rímska trojka lomeno šesť
(1983) - Zánik samoty Berhof
(1983) - Tunel Omega (TV series)
(1983) - Silvestrovské pranie
(1983) - Pod cudzím nebom
(1983) - Oblouk světla
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Chrobák v hlave
(1983) - Heloisa a Abelard
(1982) - Thibaultovci
(1982) - Právo na omyl
(1982) - Otvorený účet
(1982) - Mongolské rozprávky (TV series)
(1982) - Medzi nami
(1982) - Clavijo
(1981) - Škola žien
(1981) - Služobná cesta
(1981) - Prefíkaná vdova
(1981) - Po deviatich rokoch
(1981) - Ostrov
(1981) - Mizantrop
(1981) - Macbeth
(1981) - Emília Galottiová
(1981) - Čudné dievča
(1980) - Zbraně noci - síla dne
(1980) - Prelom
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1980) - Karate-gi
(1980) - Horacius
(1980) - Hodiny
(1979) - Žiadne veľké slová
(1979) - Uzlíky nádeje
(1979) - Na vysokej skale: Múdry blázon
(1979) - Mandragora
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Hra bezohľadných
(1978) - Ktosi je za dverami
(1978) - Dobrý večer, majster Dusík
(1978) - Večera
(1978) - Spolužiak
(1978) - Rozvedená
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Muž z Manassasu
(1978) - Klebetnice
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1978) - Článok na prvú stranu
(1977) - Soldaty Svobody
(1977) - Ťapákovci
(1977) - Rusalka
(1977) - Klamstvo dočasu - pravda naveky
(1977) - Gomez
(1977) - Druhá láska
(1976) - Komunisté (TV series)
(1976) - Tereza
(1976) - Posledný pohárik
(1976) - Mário a kúzelník
(1976) - Hurá na letný byt
(1976) - Dvakrát do tej istej rieky
(1976) - Anjel prichádza oknom
(1975) - Život na úteku
(1975) - Zlaté jabĺčko pre Johanku
(1975) - Svetlo severu
(1975) - Straty a nálezy (TV series)
(1975) - Godenicata s najkrasivite oči
(1975) - Čokoládový hrdina
(1975) - Amulet
(1974) - Viktória Régia
(1974) - Piková dáma
(1974) - Madame Favart
(1974) - Deň, ktorý neumrie
(1973) - Ch. Gounod: Faust a Markéta
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Zajtra bude neskoro
(1971) - Úklady a láska
(1971) - Plachtinská svadba
(1971) - Parížski mohykáni (TV series)
(1971) - Nevesta hôľ
(1971) - Klinko a Kompit kráľ
(1970) - Ring voľný
(1968) - Román o base
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - Môj vienok zelený
(1968) - Koniec a začiatok
(1965) - Šerif za mrežami

Milan Kňažko, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
4°48’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Wood)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
28

Birthday 28th - Divergence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and try to succeed. They are guided by their emotions and only then by reasoning. Romantic relationship and family ties are important. They have a sense of humour. They like to have everything under their control. They decide things for themselves.

Milan Kňažko 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Milan Kňažko - actor

Milan Kňažko was born Year *1945 in Slovak City
Milan Kňažko at:
Wikipedia.orgMilan Kňažko full biography - Wikipedia | Astro.comMilan Kňažko astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comMilan Kňažko astro-databank Astrotheme
Famous people born on
October 31st
(Today)
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) actor, director, scriptwriter
Itálie Bud Spencer
(*1929) actor, swimmer, businessman
Velká Británie Stephen Rea
(*1946) actor
Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) singer, dancer
Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922) Cambodian politician, King, writer, director
Milan Kňažko
Planet positions:
SunSun
Virgo
4°48’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Leo
22°12’
R
VenusVenus
Cancer
27°36’
 
MarsMars
Gemini
23°42’
 
JupiterJupiter
Libra
0°39’
 
SaturnSaturn
Cancer
20°47’
 
UranusUranus
Gemini
17°10’
 
NeptuneNeptune
Libra
5°01’
 
PlutoPluto
Leo
10°36’
 
NodeNode (M)
Cancer
6°07’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
2°11’
 
ChironChiron
Libra
4°21’
 
Elements:
2xFireFire
4xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
November 1st
(Tomorrow)
Austrálie Toni Collette
(*1972) actress
Spojené státy Larry Flynt
(*1942) publisher, CEO of Larry Flynt Publications
Francie Manuel Ferrara
(*1975) actor, director
Spojené státy Chris Brennan
(*1984) astrologer, author of The Astrology Podcast, former President of AYA (the Association for Young Astrologers)
Spojené státy Anthony Kiedis
(*1962) singer
Famous people who passed away on October 31st
Velká Británie Sean Connery
(*1930 - 2020) actor
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) guitarist, singer, actor
Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) actor, director, scriptwriter
Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) master of escape, magician, illusionist, stunt flier
Rakousko Egon Schiele
(*1890 - 1918) Austrian painter and cartoonist, disciple of Gustav Klimt

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Full Moon in Taurus Taurus
Show calendar »