Milan Kňažko wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Milan Kňažko - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1945
Country:
Age:
75 years
Occupation:
actor

Milan Kňažko - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1945 (?)
House system:
no system (?)
(Milan Kňažko 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Milan Kňažko
Date of Birth - Year *1945
(actor, instagram)

Milan Kňažko - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Zádušní oběť
(2016) - V.I.P. vraždy (TV series)
(2016) - Agáva
(2015) - Osobnosť televíznej obrazovky 15. ročník
(2015) - Návraty k hereckým legendám: Milan Kňažko
(2015) - 13. komnata Milana Kňažka
(2015) - Tajemství Mariána Labudy
(2015) - Stopy života - Tatínek
(2015) - Stopy života - Na dřeň
(2015) - Stopy života - Duch silnic
(2015) - Stopy života - Derniéra
(2015) - Jan Hus
(2015) - Doktor Martin (TV series)
(2014) - Kredenc
(2014) - Milan Čorba
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Herecké legendy (TV series)
(2013) - Our ex-Prime Minister and ex-President Václav Klaus
(2013) - Kriminálka Staré Mesto 2 (TV series)
(2012) - Legendy: Tajemství Radoslava Brzobohatého
(2011) - Návrat kráľov
(2011) - Slovenské kino (TV series)
(2011) - Fall of the Innocent
(2011) - Hranaři
(2011) - Čerešňový chlapec
(2010) - Slnko v sieti 2010
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Nesmrteľní (TV series)
(2010) - Kriminálka Staré Mesto (TV series)
(2010) - Domina
(2009) - Speciál k filmu Normal (TV series)
(2009) - November+20
(2009) - Nežná 1989 - 20 rokov manželstva so Slobodou
(2009) - Normal the Düsseldorf Ripper
(2009) - Nepolepšitelný
(2009) - Les mrtvých
(2008) - Sedem
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Picasso
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Hit storočia
(2007) - Ceny Thálie 2006
(2007) - Vladimír Körner
(2007) - Labyrintem k revoluci
(2007) - Hostel Part II: The Next Level
(2007) - V hlavní roli
(2007) - Hostel: Part II
(2007) - Boží duha
(2006) - Portrét
(2006) - Labyrintem revoluce (TV series)
(2006) - To horké léto v Marienbadu
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Rána z milosti
(2005) - Bel Ami
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Dievča za milión
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Tie dni (TV series)
(2002) - Promülle
(2002) - Prevzatie moci
(2001) - Na kus řeči
(2000) - Kaviareň "u filipa"
(1999) - Soirée z Mlynskej doliny
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Tenkrát
(1998) - Na plovárně
(1997) - Novoty
(1997) - Bolkoviny
(1996) - Smotánka
(1996) - Milan Kňažko
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Co jste dělali v listopadu?
(1992) - New Hyperion or Liberty, Equality, Brotherhood
(1991) - Fragmenty nežných dní
(1990) - Antonio Salieri Requiem
(1990) - Tváre a postoje - Milan Kňažko
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - The Last Butterfly
(1990) - Nežiadúci účinok
(1990) - About Family Affairs Only
(1990) - Dumky
(1989) - Staroružová dráma
(1989) - Reverend
(1989) - Omyly tradičnej morálky
(1989) - Inzerát na sny
(1988) - Veľká rošáda
(1988) - Tony peňazí
(1988) - Portrét Doriana Graya
(1988) - Návrat
(1988) - Mária Stuartová
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1988) - Adolf Eichmann
(1987) - Svět nic neví
(1987) - Strapúšik (TV series)
(1987) - Devět kruhů pekla
(1986) - Višňový sad
(1986) - Safari (TV series)
(1986) - Posledná zastávka
(1986) - Papilio
(1986) - Kohút nezaspieva
(1986) - Chlapec do náručia
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - ...nebo být zabit
(1985) - Ideálny manžel
(1985) - Hluchý muž na hranici
(1984) - O sláve a tráve
(1984) - Návrat Jána Petru
(1984) - Jazda na spiacom obrovi
(1984) - Epizóda
(1984) - Bé rímska trojka lomeno šesť
(1983) - Zánik samoty Berhof
(1983) - Tunel Omega (TV series)
(1983) - Silvestrovské pranie
(1983) - Pod cudzím nebom
(1983) - Oblouk světla
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Chrobák v hlave
(1983) - Heloisa a Abelard
(1982) - Thibaultovci
(1982) - Právo na omyl
(1982) - Otvorený účet
(1982) - Mongolské rozprávky (TV series)
(1982) - Medzi nami
(1982) - Clavijo
(1981) - Škola žien
(1981) - Služobná cesta
(1981) - Prefíkaná vdova
(1981) - Po deviatich rokoch
(1981) - Ostrov
(1981) - Mizantrop
(1981) - Macbeth
(1981) - Emília Galottiová
(1981) - Čudné dievča
(1980) - Zbraně noci - síla dne
(1980) - Prelom
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1980) - Karate-gi
(1980) - Horacius
(1980) - Hodiny
(1979) - Žiadne veľké slová
(1979) - Uzlíky nádeje
(1979) - Na vysokej skale: Múdry blázon
(1979) - Mandragora
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Hra bezohľadných
(1978) - Ktosi je za dverami
(1978) - Dobrý večer, majster Dusík
(1978) - Večera
(1978) - Spolužiak
(1978) - Rozvedená
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Muž z Manassasu
(1978) - Klebetnice
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1978) - Článok na prvú stranu
(1977) - Soldaty Svobody
(1977) - Ťapákovci
(1977) - Rusalka
(1977) - Klamstvo dočasu - pravda naveky
(1977) - Gomez
(1977) - Druhá láska
(1976) - Komunisté (TV series)
(1976) - Tereza
(1976) - Posledný pohárik
(1976) - Mário a kúzelník
(1976) - Hurá na letný byt
(1976) - Dvakrát do tej istej rieky
(1976) - Anjel prichádza oknom
(1975) - Život na úteku
(1975) - Zlaté jabĺčko pre Johanku
(1975) - Svetlo severu
(1975) - Straty a nálezy (TV series)
(1975) - Godenicata s najkrasivite oči
(1975) - Čokoládový hrdina
(1975) - Amulet
(1974) - Viktória Régia
(1974) - Piková dáma
(1974) - Madame Favart
(1974) - Deň, ktorý neumrie
(1973) - Ch. Gounod: Faust a Markéta
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Zajtra bude neskoro
(1971) - Úklady a láska
(1971) - Plachtinská svadba
(1971) - Parížski mohykáni (TV series)
(1971) - Nevesta hôľ
(1971) - Klinko a Kompit kráľ
(1970) - Ring voľný
(1968) - Román o base
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - Môj vienok zelený
(1968) - Koniec a začiatok
(1965) - Šerif za mrežami

Milan Kňažko, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
4°48’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Wood)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
28

Birthday 28th - Divergence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and try to succeed. They are guided by their emotions and only then by reasoning. Romantic relationship and family ties are important. They have a sense of humour. They like to have everything under their control. They decide things for themselves.

Milan Kňažko 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Milan Kňažko - actor

Milan Kňažko was born Year *1945 in Slovak City
Milan Kňažko at:
Wikipedia.orgMilan Kňažko full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 22nd
(Today)
Ukrajina Paul Muni
(*1895) actor
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Milan Kňažko
Planet positions:
SunSun
Virgo
4°48’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Leo
22°12’
R
VenusVenus
Cancer
27°36’
 
MarsMars
Gemini
23°42’
 
JupiterJupiter
Libra
0°39’
 
SaturnSaturn
Cancer
20°47’
 
UranusUranus
Gemini
17°10’
 
NeptuneNeptune
Libra
5°01’
 
PlutoPluto
Leo
10°36’
 
NodeNode (M)
Cancer
6°07’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
2°11’
 
ChironChiron
Libra
4°21’
 
Elements:
2xFireFire
4xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 23rd
(Tomorrow)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Famous people who passed away on September 22nd
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) actor
Itálie Pope Clement XIV
(*1705 - 1774) 249th Pope
Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) actor
Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) singer, actor
Spojené státy Al Matthews
(*1942 - 2018) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »