Milan Mach wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Milan Mach - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Žirovnice
Country:
Age:
† 69 years
Death:
Occupation:
actor

Milan Mach - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
4 January 1926 - uknown time (?)
House system:
no system
(Milan Mach 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Milan Mach
Date of Birth - Jan 4, 1926
(actor, instagram)

Milan Mach - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2004) - Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra
(1990) - Vracenky
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Uf - oni jsou tady
(1988) - O princi Bečkovi
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1986) - Gottwald (TV series)
(1985) - Podivná přátelství herce Jesenia
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1985) - Chán Sulejmán a víla Fatmé
(1985) - Domov
(1984) - Všechno nebo nic
(1984) - Rumburak
(1984) - Bakaláři: Jako tenkrát
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - „Babičky dobíjejte přesně!“
(1982) - Revue na zakázku
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Hamlet
(1981) - Ferat Vampire
(1981) - Tři spory: Spor architekta Zítka
(1981) - Pošťácká pohádka
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Až já budu velká
(1980) - Živá voda
(1980) - Loupežnická pohádka
(1980) - Jak napálit advokáta
(1979) - Švec Janek v pohádkové zemi
(1979) - A Suspended Game
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Paragraf 224
(1979) - O chudém královstvíčku
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - O statečné princezně Janě
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1977) - Fanda
(1977) - Adela Has Not Had Her Supper Yet
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Půjčka
(1976) - Panenka z vltavské tůně
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1975) - Typicky ženská reakce
(1975) - Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus, Des (TV series)
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Egyptologové
(1973) - Schüsse in Marienbad
(1973) - Hroch
(1973) - Černé na bílém
(1972) - Silvestr budiž pestr
(1972) - Boříkovy lapálie (TV series)
(1971) - Kat nepočká
(1970) - Pan Gaston
(1970) - Obavy komisaře Maigreta
(1970) - Kocour v bačkorách
(1969) - Flirt se slečnou Stříbrnou
(1968) - Pražské noci
(1968) - Kardinál Zabarella
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Červená kůlna
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1967) - Útěk
(1967) - Těžká srdeční komplikace
(1967) - Svatba jako řemen
(1967) - Studie jednoho strachu
(1967) - Drak sa vracia
(1966) - The Treasure of a Byzantine Merchant
(1966) - Eliška a její rod (TV series)
(1966) - Dáma na kolejích
(1965) - Pension pro svobodné pány
(1965) - Námestie svätej Alžbety
(1965) - Hrdina má strach
(1964) - Případ Daniela
(1964) - Čintamani & podvodník
(1964) - Bubny
(1964) - And the Fifth Rider Is Fear
(1963) - Zahrada královnina
(1963) - Šach mat
(1963) - Smutný půvab
(1963) - Modrý autobus
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV series)
(1962) - Neomylní
(1962) - Horoucí srdce
(1961) - Vyvolení
(1961) - Tri razy svitá ráno
(1960) - Rychlík do Ostravy
(1959) - Zkouška pokračuje
(1958) - Tři přání
(1958) - About the People on Both Sides of the Counter
(1958) - Hlavní výhra
(1957) - Poslušne hlásim
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1956) - Vintage Car
(1952) - Divotvorný klobouk
(1951) - Mikoláš Aleš
(1949) - Veliká příležitost
Milan Mach 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Milan Mach, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
13°23’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Ox

Ox (Wood)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
4

Birthday 4th - Mental balance

Numerology - Birthday Number
These people are practical and balanced. They like routine. They are decisive. They have good organizational skills. They are reliable and compassionate. They are warm, generous and loyal to people they like. They are systematic and patient.

Milan Mach 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Milan Mach - actor

Milan Mach was born on January 4, 1926 in Žirovnice
Milan Mach at:
Wikipedia.orgMilan Mach full biography - Wikipedia
Famous people born on
August 18th
(Today)
Spojené státy Edward Norton
(*1969) actor, director
Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) actor, dancer
Spojené státy Christian Slater
(*1969) actor, director
Spojené státy Robert Redford
(*1936) actor, director
Francie Roman Polanski
(*1933) actor, director, scriptwriter
Milan Mach
Planet positions:
SunSun
Capricorn
13°23’
 
MoonMoon
Virgo
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
21°14’
 
VenusVenus
Aquarius
22°43’
 
MarsMars
Sagittarius
5°08’
 
JupiterJupiter
Capricorn
29°38’
 
SaturnSaturn
Scorpio
23°07’
 
UranusUranus
Pisces
22°02’
 
NeptuneNeptune
Leo
24°24’
R
PlutoPluto
Cancer
13°40’
R
NodeNode (M)
Cancer
26°07’
R
LilithLilith (M)
Leo
12°36’
 
ChironChiron
Aries
23°45’
st
Elements:
3xFireFire
5xEarthEarth
1xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
August 19th
(Tomorrow)
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) actor
Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42nd President of the United States
Francie Coco Chanel
(*1883) designer
Jižní Afrika Reeva Steenkamp
(*1983) model
Spojené státy Peter Gallagher
(*1955) actor
Famous people who passed away on August 18th
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) writer
Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architect
Francie Francis I, Holy Roman Emperor
(*1708 - 1765) Holy Roman Emperor and Grand Duke of Tuscany
Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politician
Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) businessman

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »