Milan Neděla wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Milan Neděla - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 63 years
Death:
Occupation:
actor

Milan Neděla - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
23 February 1934 - uknown time (?)
House system:
no system
(Milan Neděla 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Milan Neděla
Date of Birth - Feb 23, 1934
(actor, instagram)

Milan Neděla - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2004) - Tak mi tedy řekněte
(2004) - Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Ecce Constantia
(1987) - Frankensteins Tante (TV series)
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Freckled Max and the Ghost
(1987) - O zatoulané princezně
(1986) - Moře nikdy neuvidím
(1985) - Reklamy Jitky Molavcové
(1985) - Humoriády Felixe Holzmanna
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1984) - Bambinot (TV series)
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Pošťácká pohádka
(1981) - Nová dvojpohádka z lesa
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Hra o královnu
(1979) - Komik a jeho svět
(1979) - Zmizení herce Bendy
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Spáč
(1977) - 'Okay, Boss...!'
(1976) - To byla svatba, strýčku!
(1976) - Šikulka
(1976) - Parta hic
(1976) - Kateřina zlé pověsti
(1976) - Fantastická neděle
(1975) - Ženitba
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Letní romance
(1974) - Náš furiant
(1974) - Konec agenta č. 312
(1974) - Chytrost má děravé šaty
(1973) - Poklad krále Davida
(1973) - Noc na Karlštejne
(1972) - Slepé střevo
(1972) - Pan Tau packt die Koffer
(1972) - Pan Tau geht in auf Reisen
(1971) - Vodník z kaňky
(1971) - Růže a prsten
(1971) - The Girl on the Broomstick
(1970) - Václav Trojan: Slavík
(1969) - Men about Town
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Dobrodružství šesti trampů (TV series)
(1969) - Ach, ta vojna
(1968) - Pražské noci
(1968) - Objížďka
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV series)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1967) - O princezně, která pořád vařila
(1967) - Když má svátek Dominika
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Divadlo Rokoko
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
(1966) - The Famous Surgeon Dr. Sammy
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Eine schreckliche Frau
(1965) - Kissing-Time Ninety
(1965) - Bílá paní
(1964) - Vysílá studio A
(1964) - Půjčovna talentů
(1964) - Táto, sežeň štěně!
(1964) - Náš byteček
(1964) - The Jester's Tale
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Melouch
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1962) - Každý svého špiona
(1962) - Two Men from Another World
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Obnošená vesta (music video)
(1961) - Ztracená revue
(1961) - Kohout plaší smrt
(1961) - Každá koruna dobrá
(1961) - Hledá se táta!
(1960) - Waltz for a Million
(1960) - Případ Lupínek
(1958) - Tři přání
(1958) - Muž mnoha tváří
(1958) - Mezi nebem a zemí
(1957) - Zářijové noci
(1957) - Přítel lhář
(1957) - Poslušne hlásim
(1956) - Váhavý střelec
(1956) - Honzíkova cesta
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Blázni mezi námi
Milan Neděla 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Milan Neděla, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
4°11’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Dog

Dog (Wood)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
23

Birthday 23rd - Autonomy

Numerology - Birthday Number
These people make decisions without help and cannot be influenced. They live their own life. Sometimes they seem to want freedom, but in reality they need a partner. They are sensitive, gentle, loving and they want to be loved. They are understanding, quick-witted and social.

Milan Neděla 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Milan Neděla - actor

Milan Neděla was born on February 23, 1934 in Prague
Milan Neděla at:
Wikipedia.orgMilan Neděla full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 23rd
(Today)
Kanada Ryan Reynolds
(*1976) actor
Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) composer
Švýcarsko Felix Bloch
(*1905) physicist
Spojené státy Barron Hilton
(*1927)
Spojené státy Michael Crichton
(*1942) writer, scriptwriter
Milan Neděla
Planet positions:
SunSun
Pisces
4°11’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Pisces
20°18’
 
VenusVenus
Aquarius
8°02’
R
MarsMars
Pisces
15°14’
 
JupiterJupiter
Libra
22°46’
R
SaturnSaturn
Aquarius
20°38’
 
UranusUranus
Aries
24°36’
 
NeptuneNeptune
Virgo
11°12’
R
PlutoPluto
Cancer
22°52’
R
NodeNode (M)
Aquarius
18°44’
R
LilithLilith (M)
Cancer
13°52’
 
ChironChiron
Taurus
29°01’
 
Elements:
1xFireFire
1xEarthEarth
6xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
October 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) actor, director
Francie Gilbert Bécaud
(*1927) actor, singer
Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) psychology professor, member of nonviolent anti-Nazi group White Rose
Německo Walter Buch
(*1883) lawyer
Francie Jean-Claude Pascal
(*1927) actor, singer
Famous people who passed away on October 23rd
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) actor
Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinarian, inventor of Dunlop tires
Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) fashion designer
Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automotive pioneer, co-founder of Renault
Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »