Milena Dvorská wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Milena Dvorská - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Prostějov
Country:
Age:
† 71 years
Occupation:
actress

Milena Dvorská - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
7 September 1938 - uknown time (?)
House system:
no system
(Milena Dvorská 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Milena Dvorská
Date of Birth Sep 7, 1938
(actress, instagram)

Milena Dvorská - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Příběhy slavných - Smrt o Vánocích (TV series)
(2009) - Little Knights Tale
(2009) - Ať žijí rytíři! (TV series)
(2008) - 13. komnata Mileny Dvorské
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Martin Frič, klasik českého filmu
(2007) - Maharal - Tajemství talismanu (TV series)
(2006) - Nadměrné maličkosti: Učitelky s praxí
(2006) - Maharal - Tajemství talismanu
(2006) - Letiště (TV series)
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Virginity Sucks
(2004) - Příběhy slavných: Klaunova antická tragédie
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Počkej, až zhasnu
(2001) - Basta fidli
(2001) - Z pekla štěstí 2
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
(2001) - Oběti: Znásilnění
(2001) - Muž, který vycházel z hrobu
(2001) - Den, kdy nevyšlo slunce
(2001) - Den dobrých skutků
(2000) - Věštírna
(2000) - P.F.
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Z pekla štěstí (TV series)
(1999) - Z pekla štěstí
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Poslední vlak
(1997) - Úsměvy
(1997) - Princezna za tři koruny
(1996) - The Stone Bridge
(1995) - Posel
(1995) - Holčičky na život a na smrt
(1994) - To hezké růžové
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV series)
(1993) - Tuzemský konzumní
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Navštívení
(1993) - Milá slečno
(1993) - Království květin
(1992) - Kufr
(1992) - Senso
(1991) - Pohádka o touze
(1991) - O třech stříbrných hřebenech
(1991) - La grande collection (TV series)
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1991) - Corpus delicti
(1990) - Šípková Růženka
(1990) - Let asfaltového holuba
(1990) - Husarská čest
(1988) - Zlatý copánek
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Kouzelnice od křídového potoka
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Spřízněni dobou (TV series)
(1987) - Petr a Jan
(1987) - O princezně na klíček
(1987) - O nejchytřejší princezně
(1987) - Ochsenkrieg, Der (TV series)
(1987) - Mág
(1986) - Zikmund, řečený šelma ryšavá
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Trvale jasno
(1986) - Případ žárlivého muže
(1986) - O Popelákovi
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Videostop
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Galasuperšou
(1985) - My Sweet Little Village
(1984) - Záviš a Kunhuta
(1984) - Noc smaragdového měsíce
(1984) - Koloběžka první
(1984) - Dotek ruky
(1984) - Bergman a Bergman, detektivní kancelář
(1984) - Bakaláři: Jako tenkrát
(1984) - Až já budu královna
(1983) - Rovnováha
(1983) - Pod nohama nebe
(1983) - O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle
(1983) - O bílém jadýrku
(1983) - Levé křídlo
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1983) - Evo, vdej se!
(1983) - Ďábel ví hodně
(1982) - Encounter with the Shadows
(1982) - Predčasné leto
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Cukor
(1981) - Začít znovu
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Důkaz
(1981) - A na konci je začátek
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Citová výchova jednej Dáše
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV series)
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Neohlížej se, jde za námi kůň!
(1978) - Přitažlivost země
(1978) - Podej mi ruku a přestaň se bát
(1978) - Paví král
(1978) - Hrozba
(1977) - Magermilchbande, Die (TV series)
(1977) - Jak se budí princezny
(1976) - Zn.: „3 + 1, Praha“
(1976) - Smrt mouchy
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Marecek, Pass Me the Pen!
(1976) - Little Sea Nymph
(1975) - Svatba
(1975) - Nebezpečí smyku (TV series)
(1975) - Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus, Des (TV series)
(1975) - Dopisy Uljanových
(1975) - Čenkovej deti
(1975) - Anna, sestra Jany
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Libuše
(1974) - Lesní ženka
(1974) - Co budeme dělat v sobotu
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1973) - Láska
(1973) - Družina černého pera
(1973) - Adam a Otka
(1972) - Tie malé výlety
(1972) - Kamenný kvítek
(1972) - Die Elixiere des Teufels
(1971) - Zajatec šílenství
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Tatínek na neděli
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Chance
(1971) - Konfrontace
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1970) - The Last Act of Martin Weston
(1970) - Kruh světla
(1970) - Kouzelný dům
(1970) - Captain Korda
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV series)
(1969) - Le Corps de Diane
(1969) - Revenge
(1969) - Pan Tau und lauter Wasser
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Kaviár jen pro přátele
(1969) - Aesop
(1968) - Rekviem za kouzelnou flétnu
(1968) - Pražské noci
(1968) - Ohlédnutí
(1968) - Nejlepší ženská mého života
(1968) - ...a sekať dobrotu...
(1967) - Sedmero krkavců
(1967) - Osudná smyčka
(1966) - Sign of the Cancer
(1966) - Poslední růže od Casanovy
(1966) - Ministerstvo strachu
(1966) - Jeden deň pre starú paniu
(1965) - Poslední opona
(1965) - Lysistrata
(1964) - Záhadný pan Hyde
(1964) - Tři chlapi po roce
(1963) - Začít znova
(1962) - Zámek pro Barborku
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV series)
(1962) - Please Do Not Disturb
(1961) - Okamžik, spojím!
(1961) - Dlouhý podzimní den
(1958) - Zatoulané dělo
(1958) - Noční návštěva
(1955) - Angel in the Mountains
(1954) - Once Upon a Time, There Was a King...
Milena Dvorská 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Milena Dvorská, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
14°11’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Earth)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Milena Dvorská 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Milena Dvorská - actress

Milena Dvorská was born on September 7, 1938 in Prostějov
Milena Dvorská at:
Wikipedia.orgMilena Dvorská full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 16th
(Today)
Spojené státy Mickey Rourke
(*1952) actor, scriptwriter
Spojené státy Lauren Bacall
(*1924) actress
Spojené státy Peter Falk
(*1927) actor
Spojené státy B. B. King
(*1925) singer, guitarist
Spojené státy David Copperfield
(*1956) magician, illusionist, showman
Milena Dvorská
Planet positions:
SunSun
Virgo
14°11’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Leo
29°00’
 
VenusVenus
Scorpio
0°25’
 
MarsMars
Leo
29°46’
 
JupiterJupiter
Aquarius
25°04’
R
SaturnSaturn
Aries
16°50’
R
UranusUranus
Taurus
17°43’
R
NeptuneNeptune
Virgo
20°37’
 
PlutoPluto
Leo
0°52’
 
NodeNode (M)
Scorpio
21°00’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
18°15’
 
ChironChiron
Cancer
8°46’
 
Elements:
4xFireFire
4xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 17th
(Tomorrow)
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) actress
Spojené státy Anastacia
(*1968) singer, designer
Spojené státy Hank Williams
(*1923) composer, guitarist, singer
Velká Británie Keith Flint
(*1969) musician, dancer and singer for the band The Prodigy
Česká republika Tomáš Berdych
(*1985) tennis player
Famous people who passed away on September 16th
Indie Ronald Ross
(*1857 - 1932) doctor, parasitologist, one of the founders of modern epidemiology, Nobel Prize in 1902 for malaria research
Itálie Farinelli
(*1705 - 1782) opera singer, singer, soprano castrato, musician
Spojené státy Maria Callas
(*1923 - 1977) opera singer, artist
Spojené státy Edward Albee
(*1928 - 2016) writer, scriptwriter
Velká Británie Marc Bolan
(*1947 - 1977) singer, guitarist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »