Miloš Kopecký wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Miloš Kopecký - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 73 years
Occupation:
actor

Miloš Kopecký - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
22 August 1922 - uknown time (?)
House system:
no system
(Miloš Kopecký 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Miloš Kopecký
Date of Birth - Aug 22, 1922
(actor, instagram)

Miloš Kopecký - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Soukromý život Miloše Kopeckého
(2012) - Tajemství Miloše Kopeckého
(2011) - Inventura Febia: Miloš Kopecký a Stella Zázvorková
(2008) - Hitparáda 60. let (music video)
(2008) - Hvězdy slaví na Silvestra
(2007) - Život je kabaret
(2005) - Semafor - Největší hity (music video)
(2005) - Vladimír Menšík nonstop
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Tak mi tedy řekněte
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(1999) - Příběhy slavných - Miloš Kopecký
(1998) - Potomci slavných (TV series)
(1997) - Setkávání
(1996) - Das Zauberbuch
(1995) - GENUS
(1995) - Život herce Miloše Kopeckého podle Jaromila Jireše
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Trio
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Brněnské varieté před dvaceti lety
(1994) - Učitel tance
(1994) - Andělské oči
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Kanárská spojka
(1993) - Co za to stálo... (TV series)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - The Valley of Stone
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1991) - Album
(1991) - My Pragues Understand Me
(1991) - Labyrint
(1991) - Honorární konzul
(1990) - Vyvěste fangle
(1990) - Šaráda
(1990) - Hovory H ještě po dvaceti letech
(1990) - Radostný život posmrtný
(1989) - Sobota v dívčí škole
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Šampáňo
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Chráněný Qak
(1989) - Dokonalý muž, dokonalá žena aneb Návštěva mladé dámy
(1988) - Výhra
(1988) - Orfeum 24.00
(1988) - Mistr Kornelius
(1988) - Lékaři
(1988) - Co medvědi nevědí
(1987) - Viktor Veliký
(1987) - To se ti povedlo, tatínku
(1987) - Poslední leč Alfonse Karáska
(1987) - O nejchytřejší princezně
(1987) - Mistr Pleticha a pastýř Jehňátko
(1987) - Čaj s Vladimírem Brázdou
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Přijďte k nám na večeři
(1986) - Písničky Na zábradlí
(1986) - Fair Play
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Prstýnek bez kamínku
(1986) - Pojďte s námi mezi bohy
(1986) - Klobouk, měšec a láska
(1985) - Videostop
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Galasuperšou
(1985) - Sny kominíka Sazivce
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Růžový Hubert
(1985) - Případ ukradených vědomostí
(1985) - Medvěd
(1985) - Když vy jste taková jiná
(1985) - Jak se tančí brumbambule
(1985) - Čarovné dědictví
(1984) - Krok do neznáma
(1984) - Prague: The Restless Heart of Europe
(1984) - Tajna starog tavana
(1984) - Prodloužený čas
(1984) - Paragrafy na kolech (TV series)
(1984) - Hloupá pohádka
(1984) - Bergman a Bergman, detektivní kancelář
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Sešlost
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - 1. Máj v Národním divadle roku 1898
(1983) - Zbohom, sladké driemoty
(1983) - Three Veterans
(1983) - Síť na bludičku
(1983) - Pražské mosty
(1983) - Domeček plný koleček
(1983) - Cesta na Borneo
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Románek za tři krejcary
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Vyhnanství
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Povídání z bílých strání (TV series)
(1982) - Nejhlavnější hodinky na světě
(1981) - Divadélko pod věží
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Divadlo bez opony
(1981) - Benefice orchestru Karla Vlacha
(1981) - Zralé víno
(1981) - Zakázaný výlet
(1981) - Vdova po dvou mužích
(1981) - The Mysterious Castle in the Carpathians
(1981) - Přišel na večeři
(1981) - Křtiny
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Můj táta byl filmař
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Už vám není dvacet, paní Bláhová
(1980) - Útěky domů
(1980) - Tak co, mladý muži?
(1980) - Panenka
(1980) - Kotva u přívozu
(1980) - Jak napálit advokáta
(1980) - Eva Eva
(1980) - Džungle před tabulí
(1980) - Dům na nebesích
(1980) - Aucassin a Nicoletta
(1979) - Silvestr 1979 - Hrajeme si jako děti
(1979) - Ring volný
(1979) - Komik a jeho svět
(1979) - Pyžamo
(1979) - Proč má člověk psa
(1979) - Kde šiješ, Hamlete?
(1979) - Grandle
(1979) - Causa Králík
(1979) - Božská Ema
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Ktosi je za dverami
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Báječné ženy na létajících strojích
(1978) - Zatloukat
(1978) - Vdovcovy intimní večery
(1978) - Úplně beznadějný případ
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Hokej je hra
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Americké humoresky (TV series)
(1977) - Adela Has Not Had Her Supper Yet
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Dostaveníčko u Orloje
(1976) - Dostaveníčko
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - To byla svatba, strýčku!
(1976) - Štipku soli
(1976) - Šikulka
(1976) - Svůdnice na šest
(1976) - Náš dědek Josef
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Tři muži se žralokem
(1975) - Tales from a Circus (TV series)
(1975) - Potulné pohádkové divadlo
(1975) - Kouzelný dědeček
(1975) - Čtrnáctý v řadě
(1975) - Bohoušův syn
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Večer s Oskarem Nedbalem
(1974) - Potulné pohádkové divadlo
(1974) - Musím se ti k něčemu přiznat
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Egyptologové
(1974) - Abenteuer mit Blasius
(1973) - Trhani
(1973) - Toulavý Engelbert
(1973) - Noc na Karlštejne
(1973) - Hodný strýček Imre
(1972) - Šest medvědů s Cibulkou
(1972) - Straussovský dekameron
(1972) - Slepé střevo
(1972) - Pokušení mladého muže
(1972) - Pan Tau ist wieder da
(1972) - Miláček
(1972) - Lakomec
(1972) - Pan Tau wird gesucht
(1972) - Ctná paní Lucie (TV series)
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Svět otevřený náhodám
(1971) - Straw Hat
(1971) - Noc labutí
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Konec draka Kusodrápa
(1971) - Jsouc na řece mlynář jeden
(1971) - Jak se dělá televizní soutěž
(1971) - The Tricky Game of Love
(1971) - Francouzská opereta mimooffenbachovská
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1971) - Alfons Karásek v lázních
(1970) - Televarieté
(1970) - Herecké Vánoce
(1970) - Muž, který rozdával smích
(1970) - Země úsměvů a snů (TV series)
(1970) - Šest uprchlíků
(1970) - Svatby pana Voka
Miloš Kopecký 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Miloš Kopecký, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
28°35’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Dog

Dog (Water)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
22

Birthday 22nd - Endurance

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and kind. That is why they need their partner's support. They are practical and thorough. They have methodological and organisational abilities. They easily make practical decisions.

Miloš Kopecký 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Miloš Kopecký - actor

Miloš Kopecký was born on August 22, 1922 in Prague
Miloš Kopecký at:
Wikipedia.orgMiloš Kopecký full biography - Wikipedia
Famous people born on
May 24th
(Today)
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) actress
Velká Británie Alfred Molina
(*1953) actor
Spojené státy Bob Dylan
(*1941) singer
Velká Británie Queen of England Victoria
(*1819) Queen of the United Kingdom, Empress of India
Švédsko Carl Linnaeus
(*1707) botanist, physician, zoologist, founder of Binomial nomenclature and Taxonomy
Miloš Kopecký
Planet positions:
SunSun
Leo
28°35’
 
MoonMoon
Leo
(?)
 
MercuryMercury
Virgo
12°52’
 
VenusVenus
Libra
13°19’
 
MarsMars
Sagittarius
19°17’
 
JupiterJupiter
Libra
16°38’
 
SaturnSaturn
Libra
5°35’
 
UranusUranus
Pisces
12°08’
R
NeptuneNeptune
Leo
16°11’
 
PlutoPluto
Cancer
10°44’
 
NodeNode (M)
Libra
1°18’
R
LilithLilith (M)
Pisces
25°33’
 
ChironChiron
Aries
17°03’
R
Elements:
6xFireFire
1xEarthEarth
4xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
May 25th
(Tomorrow)
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) actor
Kanada Mike Myers
(*1963) actor, scriptwriter
Německo Sandra Nasic
(*1976) singer
Spojené státy Anne Heche
(*1969) actress, director
Velká Británie Paul Weller
(*1958) bassist, singer
Famous people who passed away on May 24th
Spojené státy Duke Ellington
(*1899 - 1974) composer, conductor
Spojené státy John Nash
(*1928 - 2015) mathematician in differential geometry
Spojené státy Guy Kibbee
(*1882 - 1956) actor
Itálie Umberto Bindi
(*1932 - 2002) writer
Spojené státy Gene Clark
(*1944 - 1991) composer, singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »