Miloslav Štibich wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Miloslav Štibich - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 63 years
Death:
Occupation:
actor

Miloslav Štibich - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
25 August 1928 - uknown time (?)
House system:
no system
(Miloslav Štibich 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Miloslav Štibich
Date of Birth - Aug 25, 1928
(actor, instagram)

Miloslav Štibich - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1997) - Úsměvy
(1991) - The Beggar's Opera
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Tedaldo a Elisa
(1991) - Praški student (TV series)
(1991) - Klauni a vlastenci
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1991) - Hledání v bílém obdélníku
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1990) - ...téma Franz Kafka
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Smrt barona Gandary
(1990) - Pražákům, těm je hej
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1990) - Obyčejná koňská historie (TV series)
(1990) - Nemocný bílý slon
(1990) - Milostivé léto
(1990) - Křížová vazba
(1990) - About Family Affairs Only
(1990) - Husarská čest
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Zvířata ve městě
(1989) - Značka: Na dožití
(1989) - V tomhle zámku straší, šéfe!
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Něžný barbar
(1989) - Masseba
(1989) - Království za kytaru
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Divoká srdce
(1989) - Blázni a děvčátka
(1989) - Švedski aranžman
(1988) - Uf - oni jsou tady
(1988) - Sedm hladových
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Proces s vrahy Martynové
(1988) - Pražská 5
(1988) - Podivuhodný večer se slečnami
(1988) - Oslovská léta
(1988) - Milionová láska
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1987) - Profesionálové
(1987) - Svět nic neví
(1987) - Případ kapitána Bábovky (TV series)
(1987) - Why?
(1987) - Nepolepšitelný starý muž (TV series)
(1987) - Hamster in a Nightshirt (TV series)
(1987) - Když v ráji pršelo
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Veselé Vánoce přejí chobotnice
(1986) - Forbidden Dreams
(1986) - Papilio
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1986) - Cena medu
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - My Sweet Little Village
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Přezůvky Štěstěny
(1985) - Čarovné dědictví
(1984) - Všichni mají talent
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - Give the Devil His Due
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Rumburak
(1984) - Hele, on letí!
(1984) - Bambinot (TV series)
(1984) - Bakaláři: Jako tenkrát
(1983) - Three Veterans
(1983) - Slavnosti sněženek
(1983) - Schöne Wilhelmine, Die (TV series)
(1983) - Sestřičky
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1983) - Hráči
(1983) - Hejtman z Kopníku
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Vinobraní
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1982) - Společnost s ručením omezeným
(1982) - Plaché příběhy
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Ferat Vampire
(1981) - Tu es Petrus
(1981) - Tři v tom
(1981) - Řetěz
(1981) - Pytláci
(1981) - Matěji, proč tě holky nechtějí?
(1981) - Kam zmizel kurýr
(1981) - Like Rabbits
(1981) - Divoký koník Ryn
(1980) - Waiter, Scarper!
(1980) - Cutting It Short
(1980) - Eva Eva
(1979) - Rozumnost
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Božská Ema
(1978) - Radost až do rána
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Kulový blesk
(1978) - Báječní muži s klikou
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1976) - Secluded, Near Woods
(1974) - Kdo hledá zlaté dno
(1973) - Přijela k nám pouť
(1972) - Wedding Without Rings
(1972) - Co je to ta koule žlutá
(1971) - Revizor
(1971) - Petrolejové lampy
(1971) - Klíč
(1970) - Lucie a zázraky
(1968) - Červená kůlna
Miloslav Štibich 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Miloslav Štibich, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
2°00’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Dragon

Dragon (Earth)

Chinese horoscope
Dragon bursts with strength, energy and health. People born in the Year of the Dragon are very open, and never petty. They hate hypocrisy and gossip and generally do not have the best diplomatic dexterity. They are trusting and allow themselves to be manipulated.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
25

Birthday 25th - Modesty

Numerology - Birthday Number
These people are modest and humble. They are sensitive and kind. They need a sensitive partner in their life. They are creative and entertaining. They are artistic. They have good imagination and talent.

Miloslav Štibich 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Miloslav Štibich - actor

Miloslav Štibich was born on August 25, 1928 in Prague
Miloslav Štibich at:
Wikipedia.orgMiloslav Štibich full biography - Wikipedia
Famous people born on
July 3rd
(Today)
Spojené státy Tom Cruise
(*1962) actor
Dánsko Connie Nielsen
(*1965) actress
Austrálie Julian Assange
(*1971) programmer, internet activist, founder of Wikileaks
Velká Británie Vince Clarke
(*1960) musician, composer, keyboardist in band Erasure
Čína Bolo Yeung
(*1946) actor, director
Miloslav Štibich
Planet positions:
SunSun
Virgo
2°00’
 
MoonMoon
Sagittarius
(?)
 
MercuryMercury
Virgo
10°56’
 
VenusVenus
Virgo
17°05’
 
MarsMars
Gemini
10°06’
 
JupiterJupiter
Taurus
10°22’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
12°33’
 
UranusUranus
Aries
6°40’
R
NeptuneNeptune
Leo
29°02’
 
PlutoPluto
Cancer
17°48’
 
NodeNode (M)
Gemini
5°04’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
0°04’
 
ChironChiron
Taurus
10°07’
R
Elements:
5xFireFire
5xEarthEarth
2xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
July 4th
(Tomorrow)
Irsko Stephen Boyd
(*1931) actor
Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807) general, politician, nationalist
Španělsko Manolete
(*1917) Spanish toreador
Velká Británie George Everest
(*1790) traveler, explorer, geographer, surveyor
Itálie Gina Lollobrigida
(*1927) actress
Famous people who passed away on July 3rd
Spojené státy Jim Morrison
(*1943 - 1971) singer, writer, poet
Francie André Citroën
(*1878 - 1935) industrialist, automotive pioneer
Itálie Paolo Villaggio
(*1932 - 2017) writer, actor
Velká Británie Brian Jones
(*1942 - 1969) guitarist
Bermuda Diana Douglas
(*1923 - 2015) actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »