Mirko Musil wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Mirko Musil - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 74 years
Death:
Occupation:
actor

Mirko Musil - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
26 August 1924 - uknown time (?)
House system:
no system
(Mirko Musil 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Mirko Musil
Date of Birth - Aug 26, 1924
(actor, instagram)

Mirko Musil - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1998) - Zkřížené meče
(1998) - Hřích faráře Ondřeje
(1997) - Ptačí král
(1997) - Králův šašek
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1996) - Slavík
(1996) - O kováři Básimovi
(1996) - Konto separato
(1995) - Malostranské humoresky
(1994) - V erbu lvice
(1994) - Štace
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - La Vallée de la lune
(1994) - La Patience de Maigret
(1993) - Maigret se défend
(1993) - Deset malých běloušků
(1993) - Česká soda (TV series)
(1993) - Catherine Courage
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1991) - Variácie slávy
(1991) - Ten lokaj
(1991) - Pofoukej mi jahody
(1991) - Le flic de Moscou (TV series)
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV series)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Dlouhá míle (TV series)
(1988) - Na dvoře je kůň, šéfe
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Zuřivý reportér
(1987) - Pravidlá kruhu
(1987) - O princezně Jasněnce a létajícím ševci
(1987) - Jeskyně
(1987) - Drátenická pohádka
(1987) - Who's That Soldier?
(1987) - Balónová pohádka
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - O Popelákovi
(1986) - My holky z městečka (TV series)
(1986) - Lev s bílou hřívou
(1986) - Každý má svůj den
(1986) - Gottwald (TV series)
(1985) - Zátah
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Stalo se jedné neděle
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Piesočná potvorka (TV series)
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1985) - Já nejsem já
(1985) - Havárie
(1984) - Tři princezny tanečnice
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - Fešák Hubert
(1983) - Three Veterans
(1983) - Oči pro pláč
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Jako kníže Rohan
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Plaché příběhy
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Králíci s moudrýma očima
(1982) - Hlavní výhra
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1982) - Daleko od stromu
(1981) - Víkend bez rodičů
(1981) - The Mysterious Castle in the Carpathians
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Hodina života
(1981) - A na konci je začátek
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1980) - Muž přes palubu
(1980) - Kluci z bronzu
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1979) - Trimata ot moreto
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Drsná Planina
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Sněhurka
(1978) - Lvi salónů
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Etudy do skicáku
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Osada Havranů
(1977) - Koncert pro mantinely
(1977) - Jen ho nechte, ať se bojí
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Hněv
(1977) - Adela Has Not Had Her Supper Yet
(1976) - Parta hic
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Kufr
(1976) - Bratránek z Batávie
(1976) - Běž, ať ti neuteče
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Škaredá dědina
(1975) - Plavení hříbat
(1975) - Boys Will Be Boys
(1975) - Godenicata s najkrasivite oči
(1975) - Letní romance
(1975) - Když Praha povstala
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Solo dlja slona s orkestrom
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Sedmého dne večer
(1974) - Osud jménem Kamila
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - The Man from London
(1974) - Kvočny a Král
(1974) - Kdo hledá, najde
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Dvacátý devátý
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Známost sestry Aleny
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Neználkovy příhody (TV series)
(1973) - Maturita za školou
(1973) - Lesní panna
(1972) - Štědrý večer pana rady Vacátka
(1972) - Slepé střevo
(1972) - Pan Tau und die Zirkus Welt
(1972) - Pan Tau packt die Koffer
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Zajatec šílenství
(1971) - Strašidýlko Fanfulínek (TV series)
(1971) - My tři a pes z Pětipes
(1971) - Moderní byt
(1971) - Klíč
(1971) - Kat nepočká
(1971) - Kam slunce nechodí...
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Partie krásného dragouna
(1970) - Pan Tau und Claudia im Schloss
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Bližní na tapetě: Šprýmař
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV series)
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Men about Town
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Odvážná slečna
(1969) - Krimi revue
(1969) - Hrozné děti
(1969) - Flirt se slečnou Stříbrnou
(1969) - Dobrodružství šesti trampů (TV series)
(1968) - The Incredibly Sad Princess
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - Nejlepší ženská mého života
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Soud pana Havleny
(1967) - Přísně tajné premiéry
(1967) - Happy end
(1967) - Dita Saxová
(1967) - Four in a Circle
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Flám
(1966) - Doktor a běsi
(1965) - 5 milionů svědků
(1965) - Ninety Degrees in the Shade
(1965) - Kissing-Time Ninety
(1964) - Místenka bez návratu
(1964) - Hvězda zvaná Pelyněk
(1964) - And the Fifth Rider Is Fear
(1963) - Začít znova
(1963) - Na laně
(1963) - Máte doma lva?
(1963) - The King of Kings
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1962) - Zelené obzory
(1962) - Zámek pro Barborku
(1962) - Vánice
(1962) - Tarzanova smrt
(1962) - Potíže s kulturou
(1962) - Don't Take Shelter When It Rains!
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1961) - Kohout plaší smrt
(1961) - Každá koruna dobrá
(1961) - Cesta do věku petrolejových lamp
(1960) - Zlepšovák
Mirko Musil 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Mirko Musil, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
2°56’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Rat

Rat (Wood)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
26

Birthday 26th - Assertiveness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, kind and understanding. They have a great inner strength to overcome difficulties. They have organizational and leadership skills. They have a very good judgement and they will notice everything. They are quick-witted and they are able to do anything.

Mirko Musil 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Mirko Musil - actor

Mirko Musil was born on August 26, 1924 in Prague
Mirko Musil at:
Wikipedia.orgMirko Musil full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 21st
(Today)
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) actress
Rusko Nikita Mikhalkov
(*1945) director, actor
Japonsko Ken Watanabe
(*1959) actor
Brazílie Pelé
(*1940) soccer player
Spojené státy Kim Kardashian
(*1980) actress, model
Mirko Musil
Planet positions:
SunSun
Virgo
2°56’
 
MoonMoon
Cancer
(?)
 
MercuryMercury
Virgo
26°36’
 
VenusVenus
Cancer
17°58’
 
MarsMars
Aquarius
29°30’
R
JupiterJupiter
Sagittarius
10°37’
 
SaturnSaturn
Libra
28°15’
 
UranusUranus
Pisces
20°12’
R
NeptuneNeptune
Leo
20°36’
 
PlutoPluto
Cancer
13°06’
 
NodeNode (M)
Leo
22°23’
R
LilithLilith (M)
Gemini
17°29’
 
ChironChiron
Aries
24°18’
R
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
2xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
October 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) actor, director
Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) actor
Francie Catherine Deneuve
(*1943) actress
Japonsko Joan Fontaine
(*1917) actress
Jamajka Shaggy
(*1968) singer
Famous people who passed away on October 21st
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) actor, director
Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) novelist, poet, painter, pioneer of the Beat Generation
Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) soccer player
Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astrologer
Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) serial killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »