Miroslav Homola wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Miroslav Homola - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 73 years
Occupation:
actor

Miroslav Homola - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
25 November 1909 - uknown time (?)
House system:
no system
(Miroslav Homola 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Miroslav Homola
Date of Birth - Nov 25, 1909
(actor, instagram)

Miroslav Homola - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1990) - Silnější než já
(1982) - Příhody pana Příhody
(1981) - Po rozvodu
(1979) - Tím pádem
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Kozel v kufru
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Chvíle pro píseň trubky
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1978) - Kolombína
(1978) - Babička je ráda
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1976) - Vánoce u Matěnů
(1976) - To byla svatba, strýčku!
(1976) - Střílej oběma rukama
(1976) - Náš dědek Josef
(1976) - Moje sestra je cvok
(1976) - Beethoven - Tage aus einem Leben
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - Plavení hříbat
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - My z konce světa (TV series)
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1975) - Bohoušův syn
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - Znovu u Spejbla a Hurvínka (TV series)
(1974) - Postižení
(1974) - O princi Janovi a princezně Marfušce
(1974) - Muž, který se spustil
(1974) - Králův kalich
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Hračičkové a drak
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Krásná Helena
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Hroch
(1972) - Slepé střevo
(1972) - Boříkovy lapálie (TV series)
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Strašidýlko Fanfulínek (TV series)
(1971) - Straw Hat
(1971) - Rozsudek (TV series)
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Námluvy komtesy Gladioly aneb Přistání ve skleníku
(1970) - Lítost
(1970) - Kapacita
(1970) - Devilish Honeymoon
(1969) - Sváteční jezdec
(1969) - Case for a Rookie Hangman
(1969) - Pan Tau geht in die Schule
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Hvězda
(1968) - „Rakev ve snu viděti...“
(1968) - The Marathon
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV series)
(1966) - Vrah zo záhrobia
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Někoho jsem zastřelil
(1966) - Kacafírek
(1966) - Fantom Morrisvillu
(1965) - Polka jede do světa
(1965) - Kupon
(1965) - Básník
(1964) - Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
(1964) - Strakatí andělé
(1963) - Otevřené okno
(1962) - Zámek pro Barborku
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV series)
(1962) - Tarzanova smrt
(1962) - Poslední etapa
(1962) - Každý svého špiona
(1961) - Příliš štědrý večer
(1961) - Love without Words
(1961) - Každá koruna dobrá
(1961) - Florián
(1961) - Baron Munchausen
(1960) - Přežil jsem svou smrt
(1960) - Ledoví muži
(1960) - Chlap jak hora
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - Mstitel
(1959) - Konec cesty
(1958) - Udivitělnoje voskresenije
(1958) - Hlavní výhra
(1958) - Cesta zpátky
(1957) - Brankář bydlí v naší ulici
(1956) - Synové hor
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - The Lost Track
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1954) - Nejlepší člověk
(1954) - Giant Shoe-Factory
(1953) - A Warning
(1953) - Kavárna na hlavní třídě
(1953) - Expres z Norimberka
(1952) - Anna the Proletarian
(1950) - Přiznání
(1949) - Padenije Berlina (2-ja seria)
(1949) - Němá barikáda
(1948) - Případ Z-8
(1948) - Krakatit
(1948) - Kariéra
(1947) - Nikola Šuhaj
(1946) - V horách duní
(1946) - Průlom
(1946) - Avalanche,The
(1944) - Paklíč
(1944) - Neviděli jste Bobíka?
(1943) - Bláhový sen
(1941) - Lawyer of the Poor
(1940) - Štěstí pro dva
(1940) - Pelikán má alibi
(1940) - Konečně sami
(1929) - Džungle velkoměsta
Miroslav Homola 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Miroslav Homola, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
2°35’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Earth)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
25

Birthday 25th - Modesty

Numerology - Birthday Number
These people are modest and humble. They are sensitive and kind. They need a sensitive partner in their life. They are creative and entertaining. They are artistic. They have good imagination and talent.

Miroslav Homola 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Miroslav Homola - actor

Miroslav Homola was born on November 25, 1909 in Prague
Miroslav Homola at:
Wikipedia.orgMiroslav Homola full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 29th
(Today)
Spojené státy Richard Dreyfuss
(*1947) actor
Spojené státy Winona Ryder
(*1971) actress
Spojené státy Ben Foster
(*1980) actor
Německo Joseph Goebbels
(*1897) Nazi war criminal, politician, Reich Minister of Propaganda of Nazi Germany
Japonsko Tsunku
(*1968) composer, songwriter, vocalist, producer of Hello Project, Morning Musume, Berryz Koubou, C-ute
Miroslav Homola
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
2°35’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Scorpio
28°13’
 
VenusVenus
Capricorn
19°40’
 
MarsMars
Aries
1°30’
 
JupiterJupiter
Libra
8°33’
 
SaturnSaturn
Aries
16°54’
R
UranusUranus
Capricorn
18°32’
 
NeptuneNeptune
Cancer
19°02’
R
PlutoPluto
Gemini
26°18’
R
NodeNode (M)
Gemini
7°41’
R
LilithLilith (M)
Libra
17°16’
 
ChironChiron
Aquarius
23°29’
 
Elements:
4xFireFire
4xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
October 30th
(Tomorrow)
Spojené státy Harry Hamlin
(*1951) actor
Spojené státy Ruth Gordon
(*1896) actress
Argentina Diego Maradona
(*1960) soccer player, coach
Spojené státy Ivanka Trump
(*1981) actress, model, businesswoman
Spojené státy John Adams
(*1735) 2nd President of the United States
Famous people who passed away on October 29th
Švédsko King Gustaf V
(*1858 - 1950) King of Sweden
Maďarsko Joseph Pulitzer
(*1847 - 1911) journalist, publisher, initiator of the creation of Pulitzer Prize appreciation
Itálie Umberto Busani
(*1915 - 1957) soccer player
Francie Albert Calmette
(*1863 - 1933) scientist
Spojené státy Dutch Dietz
(*1912 - 1972) baseball player

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »