Miroslav Horníček wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Miroslav Horníček - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Pilsen
Country:
Age:
† 84 years
Occupation:
writer, actor, director

Miroslav Horníček - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
10 November 1918 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Miroslav Horníček 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Miroslav Horníček
Date of Birth - Nov 10, 1918
(writer, actor, director, instagram)

Miroslav Horníček - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Věčná Slavia
(2011) - Legendární historky
(2011) - Jiří Suchý...v takový krásný společnosti
(2011) - Inventura Febia: Rudolf Hrušínský a Miroslav Horníček
(2005) - Příběhy slavných: Hovorově Horňas
(2004) - České maličkosti
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - To byl Jiří Sovák
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2001) - Nespoutaný živel
(2000) - Moudra starého klauna: V takový krásný společnosti
(2000) - Hogo Fogo
(1999) - Co takhle dát si Gotta
(1999) - Světozor (TV series)
(1999) - Semafor atd. (TV series)
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1997) - Výlety Miroslava Horníčka
(1997) - Příběhy slavných: Jó, to jsem ještě žil
(1996) - Perličky P z Hovorů H
(1996) - Hovory H z Paláce K
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - GENUS
(1994) - Proměny Jiřího Wimmera
(1992) - Werichiáda
(1992) - Šance
(1992) - Chvilky s Miroslavem Horníčkem a jeho přáteli
(1991) - Z očí do očí
(1991) - Trojhlas ve věži
(1990) - Šaráda
(1990) - Hovory H ještě po dvaceti letech
(1990) - Jak jsme ho znali
(1990) - Mikrofon zleva, Tome aneb Waterloo
(1989) - Múzy v muzeu
(1989) - Karel Gott v Lucerně
(1988) - Felixír
(1988) - Večírek
(1987) - Už komedianti jedou
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1986) - Lááásky Jiřího Brdečky
(1985) - Videostop
(1985) - V hlavní roli režisér
(1984) - ABECEDA
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1981) - Divadélko pod věží
(1981) - Divadlo bez opony
(1981) - Benefice orchestru Karla Vlacha
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Kino a já
(1980) - Třináctá komnata prince Měděnce
(1979) - Silvestr 1979 - Hrajeme si jako děti
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Ktosi je za dverami
(1978) - Drevený program
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1976) - Dostaveníčko u Orloje
(1976) - Slavná pavlač
(1975) - Hudba kolonád
(1974) - Malované děti
(1974) - Musím se ti k něčemu přiznat
(1974) - Co budeme dělat v sobotu
(1973) - Zpívá Karel Gott
(1972) - Věra - nevěra
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV series)
(1971) - Černé divadlo Jiřího Srnce
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1970) - Z vysokého rodu
(1970) - 880 kladívek
(1969) - Knihy mají své osudy
(1969) - Ve vlaku
(1968) - Na návštěvě u Horníčků
(1968) - Hovory přes rampu
(1968) - Hovory mezi námi
(1968) - Hovory H
(1968) - Jak to začalo
(1967) - Kinoautomat: Člověk a jeho dům
(1966) - Smrt za oponou
(1965) - Ohne Paß in fremden Betten
(1964) - Řekni mi, co jíš
(1964) - Karel a jeho Vary
(1964) - Automobilisté! Automobilisté?
(1964) - Táto, sežeň štěně!
(1964) - Lov na mamuta
(1963) - Revue pro banjo
(1963) - Šest žen
(1963) - Melouch
(1963) - Bez svatozáře
(1962) - Ať hudba stále zní
(1962) - Paridův soud
(1962) - Žárlivost
(1962) - Zhasněte lampióny
(1962) - Don't Take Shelter When It Rains!
(1961) - Lidé za kamerou
(1961) - Půlnoc s hrdinou
(1961) - Každá koruna dobrá
(1961) - Člověk z půdy
(1960) - Těžká Barbora
(1960) - Balada z hadrů
(1959) - Kam čert nemůže
(1958) - Jak se člověk naučil létat
(1957) - Konec jasnovidce
(1956) - Platit, prosím!
(1956) - Husaři
(1956) - Herecké anekdoty
(1955) - Jako doma
(1954) - Psí starosti
(1954) - Once Upon a Time, There Was a King...
(1953) - Smích a sníh
(1952) - Mladá léta
(1951) - Mikoláš Aleš
(1949) - Výlet pana Broučka do zlatých časů
(1949) - Soudný den
(1949) - Pan Novák
(1948) - Zrcadlo
(1947) - Polibek ze stadionu
(1947) - Nedělní odpoledne
(1947) - Muži ve fraku

Miroslav Horníček - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1994) - Tři Alberti a slečna Matylda
(1980) - Než se zvedne opona
(1972) - Věra - nevěra
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV series)
Miroslav Horníček 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Miroslav Horníček, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
17°17’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Horse

Horse (Earth)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
22

Life Path - 22

Numerology - Life Path Number
These people seek collective activities. They are highly intelligent. Personal life is in the second place. They have the desire to build things for others. They are able to see far and in a broad context.
10

Birthday 10th - Strength

Numerology - Birthday Number
These people are emotionally very strong. They are independent, self-sufficient and proud. They are hardworking, honest and confident. They safeguard their privacy. They only achieve success if they work hard. They have leadership tendency.

Miroslav Horníček 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Miroslav Horníček - writer, actor, director

Miroslav Horníček was born on November 10, 1918 in Pilsen
Miroslav Horníček at:
Wikipedia.orgMiroslav Horníček full biography - Wikipedia | Astro.comMiroslav Horníček astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comMiroslav Horníček astro-databank Astrotheme
Famous people born on
October 31st
(Today)
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) actor, director, scriptwriter
Itálie Bud Spencer
(*1929) actor, swimmer, businessman
Velká Británie Stephen Rea
(*1946) actor
Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) singer, dancer
Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922) Cambodian politician, King, writer, director
Miroslav Horníček
Planet positions:
SunSun
Scorpio
17°17’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
2°20’
 
VenusVenus
Scorpio
13°55’
 
MarsMars
Sagittarius
29°18’
 
JupiterJupiter
Cancer
15°44’
R
SaturnSaturn
Leo
27°27’
 
UranusUranus
Aquarius
23°48’
 
NeptuneNeptune
Leo
9°19’
 
PlutoPluto
Cancer
6°26’
R
NodeNode (M)
Sagittarius
14°26’
R
LilithLilith (M)
Libra
21°47’
 
ChironChiron
Pisces
29°22’
R
Elements:
5xFireFire
0xEarthEarth
3xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
November 1st
(Tomorrow)
Austrálie Toni Collette
(*1972) actress
Spojené státy Larry Flynt
(*1942) publisher, CEO of Larry Flynt Publications
Francie Manuel Ferrara
(*1975) actor, director
Spojené státy Chris Brennan
(*1984) astrologer, author of The Astrology Podcast, former President of AYA (the Association for Young Astrologers)
Spojené státy Anthony Kiedis
(*1962) singer
Famous people who passed away on October 31st
Velká Británie Sean Connery
(*1930 - 2020) actor
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) guitarist, singer, actor
Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) actor, director, scriptwriter
Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) master of escape, magician, illusionist, stunt flier
Rakousko Egon Schiele
(*1890 - 1918) Austrian painter and cartoonist, disciple of Gustav Klimt

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Full Moon in Taurus Taurus
Show calendar »