Miroslav Vladyka wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Miroslav Vladyka - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1959
Country:
Age:
60 years
Occupation:
actor

Miroslav Vladyka - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1959 (?)
House system:
no system (?)
(Miroslav Vladyka 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Miroslav Vladyka
Date of Birth - Year *1959
(actor, instagram)

Miroslav Vladyka - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - V.I.P. vraždy (TV series)
(2016) - Pustina (TV series)
(2015) - Všechny moje lásky (TV series)
(2015) - Správnej dres
(2015) - Victoria Angel
(2014) - Klenoty naší krajiny
(2014) - Three Brothers
(2014) - Stopy života - Zlatá mládež
(2014) - Stopy života - O život
(2014) - Stopy života - Na plný úvazek
(2014) - Stopy života - Bílý střelec
(2014) - Stopy života - Ašský chlapec
(2014) - Případy 1. oddělení (TV series)
(2013) - Šance 2013
(2013) - Stopy života - Dívčí sen
(2013) - Duch nad zlato
(2012) - Film o filmu Kozí příběh se sýrem
(2012) - Vánoční hvězda
(2012) - Setkání s hvězdou: Boleslav Polívka
(2012) - Policajti z centra (TV series)
(2012) - Goat Story 2
(2012) - Helena (TV series)
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Znamení koně (TV series)
(2011) - Tajemství staré bambitky
(2011) - Fimfarum – The Third Time Lucky
(2010) - Román pro muže
(2010) - Doktor od jezera hrochů
(2009) - Slavné parodie
(2009) - Ženitba
(2009) - Škola pro život (TV series)
(2008) - Zatopené osudy (TV series)
(2008) - Ve dvou se to lépe táhne
(2008) - I'm All Good
(2008) - Bez tváře
(2007) - To byl ?
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Plný kapsy šutrů
(2007) - Malý král (TV series)
(2007) - Kdo hledá, najde
(2006) - Tajemná truhla
(2006) - Škola Na Výsluní (TV series)
(2005) - Nová cestománie (TV series)
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Voděnka
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2004) - Po stopách
(2003) - Lakomec
(2003) - Iguo Igua
(2003) - Drátařík a hruška moudrosti
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Peklem s čertem
(2002) - Jak chutná láska
(2002) - Černá slečna, slečna Černá
(2001) - Cesta na stříbrné plátno
(2001) - Něžný buldozer
(2001) - ABCD ekologie aneb Životabudič (TV series)
(2001) - Uniforma
(2001) - Returning in Autumn
(2000) - HIT STOLETÍ
(2000) - Vše pro firmu
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(2000) - Josephine
(1999) - Věšák
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Bakaláři 1999
(1999) - Cestománie (TV series)
(1999) - Vraždy a něžnosti
(1999) - O princezně z Rimini
(1999) - Nevěsta pro Paddyho
(1999) - Nedělejte ze mě vola
(1999) - Klika s klikou
(1999) - Hříšní lidé města brněnského (TV series)
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Sama doma
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Stín
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Ukradený automobil
(1997) - Kouzelný bolehoj
(1997) - Konečně v novém
(1997) - Jak vyléčit Ježibabu
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1997) - Černokněžník
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Poprask na laguně
(1996) - O holiči a barvíři
(1996) - Where Stars Fall (TV series)
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Cesta do pekla a zpátky
(1996) - Boomerang
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Vodnická čertovina
(1995) - Poslední slovo
(1995) - O zasněné Žofince
(1995) - O kumburské Meluzíně
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1995) - Divoké pivo
(1994) - Zlaté hejno
(1994) - Třikrát baron Prášil (TV series)
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Vikingové z Bronských vršků
(1993) - Strašidla a spol. (TV series)
(1992) - Šance
(1992) - Kufr
(1992) - Vzácný host
(1992) - Pastýř a princezna
(1992) - O vodníkovi a housličkách
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Kocourkov
(1992) - Gazdina roba
(1992) - Erasmovy velké arkány
(1992) - Brokovnice
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Talisman
(1991) - Skládačka
(1991) - Romeo a Julie
(1991) - Nález
(1991) - Kosmická čarodějnice v Čeboni
(1991) - Hodina obrany
(1990) - Zachýsek, zvaný Rumělka
(1990) - Trojlístek (TV series)
(1990) - Smrt barona Gandary
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1990) - Princezna Slonbidlo
(1990) - Husarská čest
(1990) - Dcera národa
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Pane králi, jdeme z dáli
(1989) - Kočičí ples
(1989) - Dokonalý muž, dokonalá žena aneb Návštěva mladé dámy
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - U nás doma (TV series)
(1988) - Svědek času
(1988) - Strom pohádek: Divoké labutě
(1988) - Sagarmatha
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Pouťová pohádka
(1988) - Polní mše
(1988) - O kouzelnici Klotýnce
(1988) - O čem sní mladé dívky
(1988) - Návrat
(1988) - Kaštan pro štěstí
(1988) - Čertova skála
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Svědek
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - O princezně na klíček
(1987) - Nezkušený duch
(1987) - Hamster in a Nightshirt (TV series)
(1987) - Ať přiletí čáp, královno!
(1986) - Trvale jasno
(1986) - Smích se lepí na paty
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - O štěstí a kráse
(1986) - O houbovém Kubovi a princi Jakubovi
(1986) - Ohnivé ženy se vracejí
(1986) - Dotyk zla
(1986) - Co takhle svatba, princi?
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Žáku Kašíku, nežeň se!
(1985) - Záhada
(1985) - Tchyně
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Křídlovka pro Majoránka
(1985) - Dobré světlo
(1984) - Tlustý pradědeček
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - Radosti života
(1984) - Prodavač humoru
(1984) - Na dosah ruky (TV series)
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1983) - Parcela 60, katastr Lukovice
(1983) - Oblouk světla
(1983) - Kmotři z blat
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1983) - Díra ve zdi
(1983) - Ďábel ví hodně
(1982) - Ze staré drogerie
(1982) - Zahrada dětí
(1982) - Poslední vlak
(1982) - Lék
(1982) - Čtverec mizení
(1982) - Ale je ženatý
(1981) - Poručík Petr (TV series)
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Láska na druhý pohled
(1980) - Waiter, Scarper!
(1980) - Ten svetr si nesvlíkej
(1980) - The Medal
(1980) - Krakonoš a lyžníci
(1980) - Kotva u přívozu
(1980) - Kluci z bronzu
Miroslav Vladyka Astro-Databank - Astro Database Categories

Miroslav Vladyka, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
0°41’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Pig

Pig (Earth)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
24

Birthday 24th - Kindness

Numerology - Birthday Number
These people are very friendly, helpful and caring. They are sensitive, gentle, generous and kind. They have a methodical approach and are practical. They like harmony and beauty.

Miroslav Vladyka 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Miroslav Vladyka - actor

Miroslav Vladyka was born Year *1959 in Czech City
Miroslav Vladyka at:
Wikipedia.orgMiroslav Vladyka full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 13th
(Today)
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) singer, actress
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) writer, poet
Francie Michel Gauquelin
(*1928) astrologer, birth data collector, psychologist, statistian, researcher
Spojené státy Garry Marshall
(*1934) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Nita Naldi
(*1894) silent film actress
Miroslav Vladyka
Planet positions:
SunSun
Libra
0°41’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Libra
6°05’
 
VenusVenus
Leo
29°55’
 
MarsMars
Libra
12°04’
 
JupiterJupiter
Scorpio
28°04’
 
SaturnSaturn
Capricorn
0°45’
 
UranusUranus
Leo
19°19’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
5°24’
 
PlutoPluto
Virgo
4°50’
 
NodeNode (M)
Libra
3°56’
R
LilithLilith (M)
Gemini
4°37’
 
ChironChiron
Aquarius
23°26’
R
Elements:
2xFireFire
2xEarthEarth
7xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
November 14th
(Tomorrow)
Spojené státy Dick Powell
(*1904) actor, director
Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) actress, model
Velká Británie Prince Charles
(*1948) Prince of Wales; Duke of Rothesay
Francie Bernard Hinault
(*1954)
Spojené státy Joseph McCarthy
(*1908) politician
Famous people who passed away on November 13th
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) actor, director, scriptwriter
Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) composer
U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) painter
Německo Ulrike von Levetzow
(*1804 - 1899)
Velká Británie Jhonn Balance
(*1962 - 2004) musician, singer, founder of the musical group Coil

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »