Miroslav Zounar wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Miroslav Zounar - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Osečnice
Country:
Age:
† 65 years
Death:
Occupation:
actor

Miroslav Zounar - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
15 June 1932 - uknown time (?)
House system:
no system
(Miroslav Zounar 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Miroslav Zounar
Date of Birth - Jun 15, 1932
(actor, instagram)

Miroslav Zounar - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1994) - Vekslák aneb Staré zlaté časy
(1994) - Princezna ze mlejna (TV series)
(1994) - Princezna ze mlejna
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - The Necklace (TV series)
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1990) - O Janovi a podivuhodném příteli
(1990) - Chybná diagnóza
(1989) - Slunce, seno a pár facek
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Jen ty a já
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1987) - O lesním království
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Ostrov jistoty (TV series)
(1986) - Cena medu
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Zátah
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Já nejsem já
(1984) - Zvláštní úkol
(1984) - Stopy zločinu: Velká rána
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Povstalecká história (TV series)
(1984) - Doraoji Annun Milsa
(1984) - Pihulka a Kaňka (TV series)
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Křižovatka
(1984) - Atomová katedrála
(1983) - Zrelá mladosť
(1983) - Stopy zločinu: Alibi jako řemen
(1983) - Slunce, seno, jahody
(1983) - Oblouk světla
(1983) - Brakýři
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Dreams About Zambezia
(1982) - The Death of a Talented Cobbler
(1982) - Poslední vlak
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1981) - Zralé víno
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - Víkend bez rodičů
(1981) - Řetěz
(1981) - Opera ve vinici
(1981) - Neříkej mi majore!
(1981) - Hodina života
(1981) - A na konci je začátek
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - The Medal
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Poeta
(1980) - Kluci z bronzu
(1980) - Karline manželstvá
(1980) - Jak napálit advokáta
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV series)
(1979) - Vysokofrekvenční píšťaly
(1979) - Signál
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Paragraf 224
(1979) - O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku
(1979) - Hastrmanská povídačka
(1979) - Drsná Planina
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - Trasa
(1978) - Stíhán a podezřelý
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Hrozba
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Dům na konci města
(1976) - Půjčka
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Čas lásky a naděje
(1976) - Běž, ať ti neuteče
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - The Liberation of Prague
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Noc oranžových ohňů
(1974) - Kdo hledá, najde
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1968) - Nedělní chvilka poezie
(1967) - Dům ztracených duší
(1965) - Škola hříšníků
(1961) - Chvíle rozhodnutí
(1959) - Partyzánská stezka
(1958) - Zatoulané dělo
(1957) - Přítel lhář
(1957) - Padělek
(1957) - Bomba
(1956) - Ztracená posice
(1956) - Vina Vladimíra Olmera
(1956) - Váhavý střelec
(1956) - Vintage Car
(1954) - Bandsmen
Miroslav Zounar - Family and Partner relationships
Family:
(*1967) Martin Zounar - son
Miroslav Zounar 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Miroslav Zounar, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
24°08’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Water)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
15

Birthday 15th - Courage

Numerology - Birthday Number
These people are perceptive, sensitive and independent. They are ambitious, active and energetic. They have courage. They are proud and hardworking. They are creative. They are caring and kind. Family is everything for them.

Miroslav Zounar 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Miroslav Zounar - actor

Miroslav Zounar was born on June 15, 1932 in Osečnice
Miroslav Zounar at:
Wikipedia.orgMiroslav Zounar full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 15th
(Today)
Spojené státy Tommy Lee Jones
(*1946) actor
Spojené státy Oliver Stone
(*1946) actor, director, scriptwriter
Francie Louis J. Gasnier
(*1875) director, actor
Velká Británie Tom Hardy
(*1977) actor, director
Velká Británie Prince Harry Windsor
(*1984) His Royal Highness Prince Henry of Wales
Miroslav Zounar
Planet positions:
SunSun
Gemini
24°08’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
26°52’
 
VenusVenus
Cancer
14°13’
R
MarsMars
Taurus
25°03’
 
JupiterJupiter
Leo
18°52’
 
SaturnSaturn
Aquarius
3°58’
R
UranusUranus
Aries
22°37’
 
NeptuneNeptune
Virgo
5°26’
 
PlutoPluto
Cancer
20°57’
 
NodeNode (M)
Pisces
21°28’
R
LilithLilith (M)
Taurus
4°47’
 
ChironChiron
Taurus
25°43’
 
Elements:
2xFireFire
2xEarthEarth
4xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 16th
(Tomorrow)
Spojené státy Mickey Rourke
(*1952) actor, scriptwriter
Spojené státy Lauren Bacall
(*1924) actress
Spojené státy Peter Falk
(*1927) actor
Spojené státy B. B. King
(*1925) singer, guitarist
Spojené státy David Copperfield
(*1956) magician, illusionist, showman
Famous people who passed away on September 15th
Švédsko King Gustaf VI Adolf
(*1882 - 1973) King of Sweden
Německo Walter Buch
(*1883 - 1949) lawyer
Spojené státy Robert Penn Warren
(*1905 - 1989) writer, poet
Velká Británie Leonard Borwick
(*1868 - 1925) musician
Velká Británie Isambard Kingdom Brunel
(*1806 - 1859) businessman

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »