Naďa Konvalinková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Naďa Konvalinková - Birth Chart
(Nadezda Konvalinková)

Gender:
Female
Birth:
*1951
Country:
Age:
69 years
Occupation:
actress

Naďa Konvalinková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1951 (?)
House system:
no system (?)
(Naďa Konvalinková 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Naďa Konvalinková
Date of Birth Year *1951
(actress, instagram)

Naďa Konvalinková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Na vodě (TV series)
(2015) - Telefon
(2014) - Rakvičky a věnečky
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - To si piš, je to myš! (TV series)
(2013) - Sheldon a jeho matka paní Levinová
(2013) - Sebemilenec
(2013) - Doktoři z Počátků (TV series)
(2012) - Vtip za stovku!
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Planeta Yó
(2011) - Kolo plné hvězd
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - 4teens (TV series)
(2011) - Little Witch on a Broomstick
(2011) - Rodinka (TV series)
(2011) - O mé rodině a jiných mrtvolách (TV series)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Tentokrát se budu smát já
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prostři pro tři
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Hoby naší doby
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2010) - Rodinka
(2010) - Nodame Cantabile: The Final Score - Part I / Nodame Cantabile The Movie I
(2010) - Nodame Cantabile: The Final Score - Part II / Nodame Cantabile The Movie II
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Neobyčejné životy: Petr Nárožný
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Film o seriálu Poste restante
(2009) - Zasaženi bleskem
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - Poste restante (TV series)
(2009) - In the Attic or Who Has a Birthday Today?
(2009) - You Kiss Like a God
(2009) - Láska rohatá
(2009) - Herbert v ringu
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Retro
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - BrainStorm
(2007) - Silvestr s četníky
(2007) - Pavlač Ester Kočičkové
(2007) - Jak se staví sen
(2007) - 13. komnata Nadi Konvalinkové
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - O perníkové chaloupce
(2007) - Muž a stín
(2007) - Malé radosti
(2006) - Silvestr za oponou
(2006) - Jste to, co jíte
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Čétéčko
(2006) - 13. komnata Květy Fialové
(2006) - Příběhy slavných: Neřízená střela Stella
(2006) - All the Best!
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2006) - Taming Crocodiles
(2006) - Hajadla (TV series)
(2005) - Za oponou
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - Hřiště 7
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Voděnka
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Psí kus
(2005) - Virginity Sucks
(2005) - On je žena! (TV series)
(2005) - Miluj bližního svého
(2005) - Až kohout snese vejce
(2004) - Kinobazar
(2004) - Non Plus Ultras
(2004) - Nadměrné maličkosti: Léčba neklidem
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Waterloo po česku
(2002) - Jak chutná láska
(2001) - Barvy života
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Karlínská balada
(2001) - Elixír a Halíbela
(2001) - Andělská tvář
(2000) - GO - GO šou
(2000) - To jsem z toho jelen (TV series)
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(2000) - Der Bär ist los
(2000) - Dopisy v krajkách
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Věšák
(1999) - Večeře
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Policajti z předměstí (TV series)
(1999) - Nebát se a nakrást
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1999) - Dobrodružství pod vrbami (TV series)
(1998) - Sama doma
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Tanec kolem zlatého vejce
(1998) - Šmankote, babičko, čaruj!
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1998) - Legenda Emöke
(1998) - Kamarádi pana Semtamťuka (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Vojtík a duchové
(1997) - O spanilé Jašince
(1997) - Doktor Munory a jiní lidé
(1997) - Cyprián a bezhlavý prapradědeček
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Velký dračí propadák
(1996) - O princezně, která nesměla na slunce
(1996) - O mrňavém obrovi
(1996) - Manželská tonutí (TV series)
(1996) - Ruffiano and Sweeteeth
(1996) - Das Zauberbuch
(1996) - Koncert
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1996) - Cesta do pekla a zpátky
(1995) - Přijeď si pro mě, tady straší
(1995) - Poslední slovo
(1995) - Když se slunci nedaří (TV series)
(1995) - Bubáci pro všední den
(1994) - Kupé
(1994) - Caruso Show
(1994) - Too Loud a Solitude
(1994) - Pozor na Kozoroha
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1994) - Andělské oči
(1993) - Tuzemský konzumní
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Dobré ráno
(1993) - Činčin
(1993) - Ze života hmyzu
(1993) - Swingaři
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Království květin
(1993) - Hora jménem Andělská
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Noc pastýřů
(1991) - Kuřátka
(1991) - Ztracená dcera z Frýdlantu hradu
(1991) - Nepoužitelný Max
(1991) - Krásná čarodějka
(1991) - Co teď a co potom: Dno
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Zmatky kolem Katky
(1990) - Záhada perníkové chaloupky
(1990) - Pohádky pod lupou (TV series)
(1990) - O hloupé havířce
(1989) - V tomhle zámku straší, šéfe!
(1989) - Strašidlo cantervillské
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Přátelská výpomoc
(1989) - O hloupém peciválovi
(1989) - Kam zmizela 55. ZŠ
(1989) - Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Třetí táta
(1988) - Svědek času
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - O Kubovi a Stázině (TV series)
(1988) - O čem sní mladé dívky
(1988) - Na dvoře je kůň, šéfe
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1988) - Co medvědi nevědí
(1987) - Začátečnice hledá učitele italštiny
(1987) - Strašidla
(1987) - Jeskyně
(1987) - Bitva na kopci
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Rytíř
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - O rybáři a rybce
(1986) - My holky z městečka (TV series)
(1986) - Můj obchod se psy
(1985) - Videostop
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
Naďa Konvalinková - Family and Partner relationships

Naďa Konvalinková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
27°38’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Metal)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
18

Birthday 18th - Responsibility

Numerology - Birthday Number
These people are strong and capable. They are ruminative and intelligent. They are caring and protective. They can get inspiration from higher sources. They may have a tendency to be philosophical. They are sincere and principled.

Naďa Konvalinková 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Naďa Konvalinková - actress

Naďa Konvalinková was born Year *1951 in Czech City
Naďa Konvalinková at:
Wikipedia.orgNaďa Konvalinková full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 21st
(Today)
Spojené státy Bill Murray
(*1950) actor, scriptwriter
Spojené státy Stephen King
(*1947) author of horror, supernatural fiction, suspense, science fiction, and fantasy
Kanada Leonard Cohen
(*1934) composer, guitarist, singer, writer, actor, poet
Spojené státy Ethan Coen
(*1957) director, scriptwriter
Velká Británie H. G. Wells
(*1866) writer
Naďa Konvalinková
Planet positions:
SunSun
Aries
27°38’
 
MoonMoon
Virgo
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
7°51’
R
VenusVenus
Gemini
3°43’
 
MarsMars
Taurus
6°00’
 
JupiterJupiter
Pisces
29°17’
 
SaturnSaturn
Virgo
26°52’
R
UranusUranus
Cancer
5°56’
 
NeptuneNeptune
Libra
17°54’
R
PlutoPluto
Leo
17°26’
R
NodeNode (M)
Pisces
17°05’
R
LilithLilith (M)
Gemini
21°30’
 
ChironChiron
Capricorn
2°45’
R
Elements:
3xFireFire
5xEarthEarth
2xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 22nd
(Tomorrow)
Ukrajina Paul Muni
(*1895) actor
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Famous people who passed away on September 21st
Dánsko King Haakon VII
(*1872 - 1957) King of Norway
Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) poet, novelist
Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) philosopher
Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) athlete, sprinter
Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) businesswoman

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »