Naďa Urbánková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Naďa Urbánková - Birth Chart
(Nadezda Balabánová)

Gender:
Female
Birth:
*1939
Country:
Age:
80 years
Occupation:
actress, singer

Naďa Urbánková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1939 (?)
House system:
no system (?)
(Naďa Urbánková 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Naďa Urbánková
Date of Birth Year *1939
(actress, singer, instagram)

Naďa Urbánková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - 13. komnata Nadi Urbánkové
(2014) - Stopy života - Ašský chlapec
(2014) - Až po uši (TV series)
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Příběhy slavných: Americký sen po česku
(2013) - Doktoři z Počátků (TV series)
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Silvestr jak Hron
(2011) - Noc plná šlágrů
(2011) - Růžové brýle Nadi Urbánkové
(2011) - Legendy: Tajemství Ladislava Smoljaka
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Tajemství dětí slavných rodičů
(2010) - Film o filmu: Skřivánci na niti
(2009) - Šaty dělaj' člověka (TV series)
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Krajinou ticha
(2009) - Herbert v ringu
(2008) - Hitparáda 60. let (music video)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Mr. GS
(2007) - Semafor - Největší hity 2 (music video)
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Pavlač Ester Kočičkové
(2007) - 13. komnata Nadi Urbánkové
(2006) - Portrét
(2005) - Žáci "pedagoga" Šimka
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Šlitr mezi nebem a zemí
(2003) - Odkud já vás znám
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Vánoce, Vánoce
(2001) - Šestnáct růží pro Gotta
(2001) - Dobroty
(2001) - Basta fidli
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2000) - Věštírna
(2000) - P.F.
(2000) - Eňo-ňůňo
(2000) - Flights and Falls
(2000) - Drahý můj Jiří Grossmann
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Takové milé (pře)klepy pánů Šimka a Grossmanna
(1999) - Semafor má 40
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Prásk
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Úsměvy
(1989) - Jen nám dejte šanci
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1988) - Kouzelník ještě nepřišel
(1988) - Dvojčata
(1987) - Zajíc v pytli
(1987) - Vůně jehličí
(1987) - Nemožná
(1987) - Lola Blau
(1985) - Krajané a rodáci
(1985) - Galasuperšou
(1983) - Sešlost
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1982) - Ve znamení kotvy
(1982) - Románek za tři krejcary
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Diskotéka pro starší a pokročilé
(1982) - Žlutý kvítek
(1981) - Šest ran do klobouku
(1980) - Kytice pro TOČR
(1980) - Kulaté písničky
(1979) - Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha
(1979) - Ring volný
(1979) - Lůžko
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Kouzelný kolotoč
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Kapelo, zahraj tu polku od podlahy
(1977) - Magermilchbande, Die (TV series)
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Secluded, Near Woods
(1975) - Romance za korunu
(1974) - Ráčte vstúpiť
(1973) - Vilém peče housky (music video)
(1973) - Zpívá Karel Gott
(1973) - Vydržte až do půlnoci
(1973) - Slečna ze spořitelny
(1972) - Pekař Vilém a sličná Naďa
(1972) - My, ztracený holky
(1972) - Miláček
(1971) - Hezky od podlahy
(1971) - Černé divadlo Jiřího Srnce
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Hop dva tři Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna ...
(1970) - Televarieté
(1970) - Dobrý večer s Waldemarem
(1970) - Radúz a Mahulena
(1970) - Popeleční středa
(1970) - The Panther Who Smelt Good
(1970) - Noční můry
(1970) - Návštěvy
(1970) - Návštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna v Semaforu
(1970) - Návštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna
(1970) - Návštěvní den č. 6
(1970) - Návštěvní den č. 5
(1970) - Lucie a zázraky
(1969) - Larks on a String
(1969) - Návštěvní den č. 4
(1969) - Návštěvní den č. 3
(1969) - Návštěvní den č. 2
(1969) - Just Because You're Grown-Up
(1969) - Čierna minúta
(1969) - Ach, ta vojna
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV series)
(1967) - Pension pro svobodné pány
(1967) - Na dejchánku v Semaforu
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Closely Watched Trains
(1965) - Hallo Satchmo
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Kdo to hodil, pánové (TV series)
(1965) - Lysistrata
(1964) - If a Thousand Clarinets

Naďa Urbánková - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1965) - Je Thierry Brévanne vinen?

Naďa Urbánková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
7°48’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Earth)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
30

Birthday 30th - Vigour

Numerology - Birthday Number
These people have great creative imagination and a brilliant mind. They first think about the problem and then makes a decision. They have radical views on life. They are inventive. They are charming.

Naďa Urbánková 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Naďa Urbánková - actress, singer

Naďa Urbánková was born Year *1939 in Czech City
Naďa Urbánková at:
Wikipedia.orgNaďa Urbánková full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 21st
(Today)
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) actress
Rusko Nikita Mikhalkov
(*1945) director, actor
Japonsko Ken Watanabe
(*1959) actor
Brazílie Pelé
(*1940) soccer player
Spojené státy Kim Kardashian
(*1980) actress, model
Naďa Urbánková
Planet positions:
SunSun
Cancer
7°48’
 
MoonMoon
Sagittarius
(?)
 
MercuryMercury
Leo
0°20’
 
VenusVenus
Gemini
19°31’
 
MarsMars
Aquarius
4°20’
R
JupiterJupiter
Aries
7°25’
 
SaturnSaturn
Aries
29°36’
 
UranusUranus
Taurus
20°35’
 
NeptuneNeptune
Virgo
20°45’
 
PlutoPluto
Leo
0°24’
 
NodeNode (M)
Scorpio
5°19’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
21°23’
 
ChironChiron
Cancer
11°27’
 
Elements:
6xFireFire
2xEarthEarth
2xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
October 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) actor, director
Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) actor
Francie Catherine Deneuve
(*1943) actress
Japonsko Joan Fontaine
(*1917) actress
Jamajka Shaggy
(*1968) singer
Famous people who passed away on October 21st
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) actor, director
Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) novelist, poet, painter, pioneer of the Beat Generation
Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) soccer player
Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astrologer
Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) serial killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »