Nataša Gollová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Nataša Gollová - Birth Chart
(Natasa Hodácová)

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Brno
Country:
Age:
† 76 years
Occupation:
actress

Nataša Gollová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
27 February 1912 - uknown time (?)
House system:
no system
(Nataša Gollová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Nataša Gollová
Date of Birth Feb 27, 1912
(actress, instagram)

Nataša Gollová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2007) - Naška, slečna z dobré rodiny
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1984) - Modravých dálek volání
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1983) - Restaurace
(1983) - Radostné události
(1983) - Chladna zrána
(1982) - To se ti povedlo, Julie
(1982) - Šťastný domov
(1981) - Proč se vraždí starší dámy
(1981) - Konečná stanice
(1981) - Burácení s burácem
(1980) - Soud pana Havleny
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1978) - Magistři smíchu
(1978) - Šaty po tetě
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1978) - O statečné princezně Janě
(1978) - Babička je ráda
(1977) - Biela stužka v tvojich vlasoch
(1976) - Nezbedná pohádka
(1975) - Údržbáři
(1975) - Čtrnáctý v řadě
(1974) - Muž, který se spustil
(1974) - Drahé tety a já
(1971) - Rozsudek (TV series)
(1970) - Hlídač
(1970) - Drobínek
(1969) - Učedník kouzelníka Čáryfuka
(1969) - Case for a Rookie Hangman
(1969) - Hvězda
(1969) - Honza a zázračná fazole
(1968) - Vajíčko
(1968) - The Cremator
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - Pražské noci
(1968) - Hup a Hop (TV series)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Andersenovy pohádky (TV series)
(1967) - Tři přadleny
(1967) - O princezně, která pořád vařila
(1967) - Dívka s třemi velbloudy
(1966) - Maigret a smutný Alfréd
(1966) - Fantom Morrisvillu
(1966) - Ceremoniál
(1965) - Bloudění
(1964) - Půjčovna talentů
(1964) - Trik aneb Jak dámu okouzlit aneb Jak manžela oblafnout
(1964) - Strakatí andělé
(1964) - Obraz
(1964) - Komedie s Klikou
(1964) - Drahý zesnulý
(1963) - Strach a bída třetí říše
(1962) - Neomylní
(1962) - Chlapec a srna
(1960) - Rychlík do Ostravy
(1959) - Rodina Bláhova (TV series)
(1959) - Kruh
(1958) - Hlavní výhra
(1957) - Liják
(1956) - Kudy kam?
(1955) - Punťa a čtyřlístek
(1955) - Něco se tu změnilo
(1951) - The Emperor's Baker - The Baker's Emperor
(1944) - Komm zu mir zurück
(1943) - Šťastnou cestu
(1943) - Bláhový sen
(1942) - Velká přehrada
(1942) - Okouzlená
(1941) - II. Filmové žně
(1941) - Rukavička
(1941) - Roztomilý člověk
(1941) - Hotel Modrá hvězda
(1940) - Pohádka máje
(1940) - Okénko do nebe
(1940) - Konečně sami
(1940) - Catacombs
(1939) - V pokušení
(1939) - Tulák Macoun
(1939) - Studujeme za školou
(1939) - Příklady táhnou
(1939) - Lízino štěstí
(1939) - Christian
(1939) - Eva tropí hlouposti
(1939) - Dívka v modrém
(1938) - Zborov
(1936) - Naše XI.
(1935) - Bezdětná
(1932) - Kantor Ideál
Nataša Gollová 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Nataša Gollová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
7°33’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Rat

Rat (Water)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
27

Birthday 27th - Dutifulness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, emotional and intuitive. They are honest, pragmatic and conservative. They are not subject to new trends. They avoid shallow relationships. Romantic relationship is very important for them. They are enterprising.

Nataša Gollová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Nataša Gollová - actress

Nataša Gollová was born on February 27, 1912 in Brno
Nataša Gollová at:
Wikipedia.orgNataša Gollová full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 20th
(Today)
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) actor
Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) actor
Velká Británie Danny Boyle
(*1956) actor, director, scriptwriter
Francie Daniel Prévost
(*1939) actor
Spojené státy Snoop Dogg
(*1971) singer, actor
Nataša Gollová
Planet positions:
SunSun
Pisces
7°33’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Pisces
4°01’
 
VenusVenus
Aquarius
4°42’
 
MarsMars
Gemini
10°53’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
13°38’
 
SaturnSaturn
Taurus
14°57’
 
UranusUranus
Aquarius
1°30’
 
NeptuneNeptune
Cancer
21°18’
R
PlutoPluto
Gemini
26°58’
R
NodeNode (M)
Aries
24°03’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
18°56’
 
ChironChiron
Pisces
6°42’
 
Elements:
2xFireFire
1xEarthEarth
6xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
October 21st
(Tomorrow)
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) actress
Rusko Nikita Mikhalkov
(*1945) director, actor
Japonsko Ken Watanabe
(*1959) actor
Brazílie Pelé
(*1940) soccer player
Spojené státy Kim Kardashian
(*1980) actress, model
Famous people who passed away on October 20th
Spojené státy Burt Lancaster
(*1913 - 1994) actor
Spojené státy Joel McCrea
(*1905 - 1990) actor
Spojené státy Herbert Hoover
(*1874 - 1964) 31st President of the United States
Spojené státy Steve Gaines
(*1949 - 1977) guitarist
Itálie Riccardo Carapellese
(*1922 - 1995) soccer player

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »