Oldřich Kaiser wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Oldřich Kaiser - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1955
Country:
Age:
64 years
Occupation:
actor

Oldřich Kaiser - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1955 (?)
House system:
no system (?)
(Oldřich Kaiser 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Oldřich Kaiser
Date of Birth - Year *1955
(actor, instagram)

Oldřich Kaiser - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - 13. komnata Borise Hybnera
(2016) - Řachanda
(2016) - Rudý kapitán
(2016) - Na vodě (TV series)
(2016) - Masaryk
(2016) - Bohéma (TV series)
(2015) - Wilson City
(2015) - Padesátka
(2015) - Little From The Fish Shop
(2014) - Bohumil Hrabal „Takže se stalo, že...”
(2014) - Three Brothers
(2014) - Aldabra: Byl jednou jeden ostrov
(2013) - Nejlepší scénka
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Co je tohle za KLAUNI
(2013) - Stopy života - Dívčí sen
(2013) - Clownwise
(2013) - The Hussites
(2013) - České století (TV series)
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Year Without Magor: Genius Cannot Be Faked
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2012) - Líbáš jako ďábel
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Sportu zdar!
(2011) - Souboj seriálů... vy rozhodnete!
(2011) - Kaiser Kanner Dirigent
(2011) - Vendeta
(2011) - Leaving
(2010) - Zas je tady silvestr
(2010) - Tentokrát se budu smát já
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2010) - U Tlučhořů
(2010) - Kooky
(2010) - Habermann's Mill
(2009) - Talkshow Jana Saudka
(2009) - Walking Too Fast
(2009) - You Kiss Like a God
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2008) - Možná přijde i... Kaiser a Lábus
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - A Tear Is Needed
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV series)
(2007) - Opravdová láska
(2007) - Myška Kyška a myška Hryžka
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - 13. komnata Chantal Poullain
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2006) - Krásný čas
(2005) - Koktejl smíchu
(2005) - Žralok v hlavě
(2005) - Revizor
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Letem světem (TV series)
(2004) - Non Plus Ultras
(2004) - Josef a Ly (TV series)
(2004) - Černí baroni (TV series)
(2003) - Odkud já vás znám
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Smart Philip
(2001) - Aleš Brichta 12x ...
(2001) - Dark Blue World
(2001) - Skříň
(2001) - Duch český (TV series)
(2000) - Zeměkoule
(2000) - První pomoc
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1997) - Měsíc pro smolaře
(1997) - Dobrodružství pod postelí
(1997) - Brýle
(1996) - Periferie
(1996) - O holiči a barvíři
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Ze života rodiny Horáčkovy (TV series)
(1995) - Hodiny od Fourniera
(1994) - Ruská ruleta
(1994) - Ptákoviny
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Amerika
(1993) - Takhle jsme to nemysleli
(1993) - Činčin
(1993) - Signály z neznáma
(1993) - Pes na stopě
(1993) - Pension Lola
(1993) - Myš, která prochází zdí
(1993) - Deset malých běloušků
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1991) - Vánoce v Ypsilonce
(1991) - Vyžilý Boudník
(1991) - Psí kusy (TV series)
(1991) - Mozart v Praze
(1990) - Aby bylo veselo
(1990) - Pražákům, těm je hej
(1989) - Barnabáš a Tobiáš aneb cestovní kancelář Krasohled
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Miliónová Helena
(1988) - Kouzelník ještě nepřišel
(1988) - Dárky
(1988) - Sebevrah
(1988) - Sagarmatha
(1988) - Český pekáč
(1987) - Profesionálové
(1987) - Dnes večer z Ostravy
(1987) - O princezně na klíček
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Richard Sloní srdce (TV series)
(1986) - Můj obchod se psy
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1986) - Chobotnice z II. patra
(1985) - Revue za šest korun
(1985) - The Pied Piper
(1985) - Já nejsem já
(1985) - Gobseck
(1984) - ABECEDA
(1984) - Rumburak
(1984) - Povídky malostranské: Večerní šplechty
(1984) - Povídky malostranské: Slečna Máry
(1984) - Povídky malostranské: Přivedla žebráka na mizinu
(1984) - Povídky malostranské: O měkkém srdci paní Rusky
(1984) - Povídky malostranské: Hastrman
(1984) - Povídky malostranské: Doktor Kazisvět
(1984) - Paragrafy na kolech (TV series)
(1984) - Komediant
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1984) - Bandité
(1983) - Jan Amos Comenius
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Dreams About Zambezia
(1982) - Revue na zakázku
(1982) - Hořká vůně léta
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1981) - Divadélko pod věží
(1981) - Velká sázka o malé pivo
(1981) - Přišel na večeři
(1981) - Měsíční tónina
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Vindobóna
(1980) - Sedm Spartakových dní
(1980) - Mít tak holku na hlídání
(1980) - Hadrián z Římsů
(1980) - Černé světlo
(1979) - Ring volný
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1978) - Smrt císaře a krále Karla IV.
(1978) - Setkání v červenci
(1978) - Sázka pro dva
(1978) - Jak se zranit ve službě
(1977) - Tetinka
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Stín létajícího ptáčka
(1977) - Podivný výlet
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Most
(1976) - Písničky potichu
(1976) - Posel dobrých zpráv
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Když vyjí vlci
(1976) - Birlibán
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Zrcadlo pro Kristýnu
(1975) - Plavení hříbat
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Královský gambit
(1974) - Kleofášek
(1973) - Maturita za školou
(1973) - Láska
(1973) - Čertova stěna
(1971) - Kat nepočká

Oldřich Kaiser - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1987) - Profesionálové
Oldřich Kaiser - Family and Partner relationships
Family:
(*1983) Karolína Kaiserová - daughter
(*1951) Naďa Konvalinková - wife
Other partner relationships:
(*1954) Dáša Vokatá

Oldřich Kaiser, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
24°50’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Goat

Goat (Wood)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
16

Birthday 16th - Directness

Numerology - Birthday Number
These people have a clear opinion on what is right and wrong in life. They fight intolerance. They are very observant. They have a sense of harmony. They are tender and sweet. They try to get along with others and understand their needs.

Oldřich Kaiser 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Oldřich Kaiser - actor

Oldřich Kaiser was born Year *1955 in Czech City
Oldřich Kaiser at:
Wikipedia.orgOldřich Kaiser full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 21st
(Today)
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) actress
Rusko Nikita Mikhalkov
(*1945) director, actor
Japonsko Ken Watanabe
(*1959) actor
Brazílie Pelé
(*1940) soccer player
Spojené státy Kim Kardashian
(*1980) actress, model
Oldřich Kaiser
Planet positions:
SunSun
Taurus
24°50’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
16°08’
 
VenusVenus
Aries
26°18’
 
MarsMars
Gemini
23°43’
 
JupiterJupiter
Cancer
25°07’
 
SaturnSaturn
Scorpio
17°20’
R
UranusUranus
Cancer
24°28’
 
NeptuneNeptune
Libra
26°07’
R
PlutoPluto
Leo
24°19’
 
NodeNode (M)
Sagittarius
28°14’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
7°26’
 
ChironChiron
Aquarius
5°29’
R
Elements:
3xFireFire
2xEarthEarth
3xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
October 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) actor, director
Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) actor
Francie Catherine Deneuve
(*1943) actress
Japonsko Joan Fontaine
(*1917) actress
Jamajka Shaggy
(*1968) singer
Famous people who passed away on October 21st
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) actor, director
Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) novelist, poet, painter, pioneer of the Beat Generation
Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) soccer player
Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astrologer
Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) serial killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »