Oldřich Vízner wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Oldřich Vízner - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1947
Country:
Age:
72 years
Occupation:
actor

Oldřich Vízner - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1947 (?)
House system:
no system (?)
(Oldřich Vízner 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Oldřich Vízner
Date of Birth - Year *1947
(actor, instagram)

Oldřich Vízner - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Doktorka Kellerová (TV series)
(2015) - Sám v muzeu (TV series)
(2015) - The Zodiac Murders (TV series)
(2015) - Policie Modrava (TV series)
(2014) - Tajemství Lubomíra Lipského
(2014) - Svatby v Benátkách (TV series)
(2014) - Stopy života - Na plný úvazek
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Doktoři z Počátků (TV series)
(2012) - Ententýky (TV series)
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2011) - Aféry (TV series)
(2010) - Dokonalý svět (TV series)
(2009) - Zázraky přírody
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2007) - Velmi křehké vztahy (TV series)
(2006) - Škola Na Výsluní (TV series)
(2006) - Sůva z nudlí
(2005) - Trampoty vodníka Jakoubka
(2005) - Bazén (TV series)
(2004) - Jak přežít nepohodu
(2004) - Ruth to vidí jinak
(2004) - Nadměrné maličkosti: Duch modrého pokoje
(2003) - Probuzená skála
(2003) - Nezvěstný
(2003) - Drátařík a hruška moudrosti
(2002) - Waterloo po česku
(2002) - Peklem s čertem
(2002) - Hrobové se otvírají - noc
(2000) - Gradjani
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Veselé vánoční hody
(1998) - Genij vlasti
(1998) - Ex offo
(1997) - Tábor padlých žien
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Bubu a Filip (TV series)
(1995) - Playgirls
(1995) - Lúpež dejín
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1995) - Generálka Jeho Veličenstva
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Saturnin
(1994) - Saturnin (TV series)
(1994) - Too Loud a Solitude
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - The Vampire Wedding
(1993) - Mistr Kampanus
(1993) - Lift story
(1993) - Hadí pohledy
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Kufr
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Kafka to taky neměl lehký
(1992) - Jak vyloupit banku
(1992) - Ať ten kůň mlčí!
(1991) - The Beggar's Opera
(1991) - Pofoukej mi jahody
(1991) - Oko za oko
(1991) - Klauni a vlastenci
(1991) - Co teď a co potom: Dno
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1990) - Záhada tří kapitánů
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Den D Dáši B
(1990) - Čarodějky z předměstí
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Království za kytaru
(1989) - Kdo probudí Pindruše ...?
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dokonalý muž, dokonalá žena aneb Návštěva mladé dámy
(1988) - Strom pohádek: Bez práce nejsou koláče
(1988) - Komu straší ve věži
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Záhada zlatého servisu
(1987) - Voňavé haraburdí (TV series)
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Nepolepšitelný starý muž (TV series)
(1987) - Fanynka
(1986) - Robotóza
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Území strachu
(1986) - Operace mé dcery
(1986) - Hrdlička
(1985) - Žáku Kašíku, nežeň se!
(1985) - Veronika
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Růžový Hubert
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1985) - Oblast ticha
(1985) - Nebožtík si nepřál květy
(1985) - Dobré světlo
(1984) - Zpívánky
(1984) - Křeček
(1984) - Honza a tři zakleté princezny
(1983) - Sestřičky
(1983) - Navždy do dálek Tichomoří
(1983) - Hejtman z Kopníku
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Tři v tom
(1981) - Škola hrou
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Hodina života
(1981) - Dubové čarování
(1980) - Cutting It Short
(1980) - O Ptáku Ohniváku
(1980) - Džungle před tabulí
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Začátkem září se dalo do deště
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Prodaná babička
(1978) - Králova žena
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Příběh lásky a cti
(1977) - Podivný výlet
(1977) - Já bych se tak ráda vdávala
(1977) - Co je platno kázat
(1976) - Světlík
(1976) - Panenka z vltavské tůně
(1976) - Léto s kovbojem
(1976) - Hadrián z Římsů
(1975) - Na konci světa
(1975) - My z konce světa (TV series)
(1975) - Čertova nevěsta
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Všechno nejlepší
(1974) - Rudá záře nad Kladnem
(1974) - Rafan
(1974) - Ohnivý máj
(1974) - Královské usínání
(1973) - Pokus o vraždu
(1973) - Ó rozume, ó lásko
(1973) - Neználkovy příhody (TV series)
(1973) - Hvězda první velikosti
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - Rozhovor
(1972) - Půlnoční kolona
(1972) - Pohádka o drakovi
(1972) - Krysy
(1971) - Konec draka Kusodrápa
(1971) - Chléb a písně
(1970) - Višňový sad
(1970) - Lidé na křižovatce (TV series)
(1970) - Čekání
(1969) - Popel
(1968) - V tunelu
(1968) - The Cremator
(1968) - Ohlédnutí
(1967) - Mrakodrap lásky
(1965) - Škola hříšníků
Oldřich Vízner - Family and Partner relationships
Family:
(*1947) Jana Šulcová - wife
Other partner relationships:
(*1972) Vendula Křížová

Oldřich Vízner, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
15°07’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Pig

Pig (Fire)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
6

Birthday 6th - Harmony

Numerology - Birthday Number
These people need love and warmth of home. They do everything to achieve harmony. They seek a partner for the whole life. They are kind, sensitive, considerate, and ingenuous. They love their family and other people. They live ordinary married life.

Oldřich Vízner 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Oldřich Vízner - actor

Oldřich Vízner was born Year *1947 in Czech City
Oldřich Vízner at:
Wikipedia.orgOldřich Vízner full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 19th
(Today)
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) actress
Spojené státy Jodie Foster
(*1962) actress, director
Spojené státy Robert Beltran
(*1953) actor
Spojené státy Gene Tierney
(*1920) actress
Spojené státy James Garfield
(*1831) 20th President of the United States
Oldřich Vízner
Planet positions:
SunSun
Taurus
15°07’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
4°24’
 
VenusVenus
Aries
13°38’
 
MarsMars
Aries
18°54’
 
JupiterJupiter
Scorpio
23°41’
R
SaturnSaturn
Leo
2°53’
 
UranusUranus
Gemini
19°45’
 
NeptuneNeptune
Libra
8°31’
R
PlutoPluto
Leo
11°01’
 
NodeNode (M)
Gemini
3°30’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
10°36’
 
ChironChiron
Scorpio
4°45’
R
Elements:
4xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
November 20th
(Tomorrow)
Spojené státy Sean Young
(*1959) actress
Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politician, brother of JFK
Německo Otto von Habsburg
(*1912) writer, MEP, publicist, journalist, eldest son of Emperor Charles I.
Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) writer, poet
Itálie Pope Pius VIII
(*1761) 253rd Pope
Famous people who passed away on November 19th
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) musician, criminal, killer
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) composer
Rusko Boris Strugatskiy
(*1933 - 2012) writer, scriptwriter
Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politician
Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) painter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »