Oldřich Vlach wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Oldřich Vlach - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1941
Country:
Age:
79 years
Occupation:
actor

Oldřich Vlach - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1941 (?)
House system:
no system (?)
(Oldřich Vlach 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Oldřich Vlach
Date of Birth - Year *1941
(actor, instagram)

Oldřich Vlach - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Tajemství pouze služební
(2016) - Pohádky pro Emu
(2016) - Ohnivý kuře (TV series)
(2015) - Tajemství Mariána Labudy
(2015) - Americké dopisy
(2014) - Umění dabingu
(2014) - Three Brothers
(2014) - Piknik
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Špačkovi v síti času (TV series)
(2013) - Slečna Flintová
(2013) - Případ pro rybáře
(2013) - Little Baby Jesus
(2013) - The Story of a God-Father
(2013) - Kriminálka Staré Mesto 2 (TV series)
(2013) - Duch nad zlato
(2013) - České století (TV series)
(2012) - Život je ples (TV series)
(2012) - Lucky Loser
(2012) - Stín smrtihlava
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2012) - Bastardi 3
(2012) - Aplaus
(2011) - Film o seriálu Život je ples
(2011) - Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová
(2011) - Little Witch on a Broomstick
(2011) - Bastardi 2
(2010) - Identity Card
(2010) - Kriminálka Staré Mesto (TV series)
(2010) - Head - hands - hearT
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Zakázaný člověk
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - První krok (TV series)
(2009) - Proč bychom se netopili (TV series)
(2009) - Láska rohatá
(2009) - Lonely Hearts Club
(2009) - Ďáblova lest
(2009) - Archiv
(2008) - Šejdrem
(2008) - Hrobník
(2007) - 13. komnata Jana Přeučila
(2007) - Předčasná úmrtí: Tiché kroky
(2007) - Tři životy
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - ROMing
(2007) - O dívce, která šlápla na chléb
(2007) - Muž a stín
(2007) - Hraběnky (TV series)
(2006) - Čétéčko
(2006) - Dotkl se mě prst boží
(2006) - Škodná
(2006) - Swingtime
(2006) - Poslední sezona (TV series)
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Pleasant Moments
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Žil jsem s cizinkou
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Povodeň
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Eden (TV series)
(2005) - Boháč a chudák
(2005) - Bazén (TV series)
(2005) - Anděl Páně
(2004) - Zlatá brána
(2004) - Redakce (TV series)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - I ve smrti sami
(2004) - In nomine patris
(2003) - Zastávka
(2003) - Společník
(2003) - Nepodepsaný knoflík
(2003) - Lakomec
(2003) - ...a stoupej do slunce!
(2002) - Chlípník
(2001) - Uniforma
(2001) - Ta třetí
(2001) - Stříbrná paruka (TV series)
(2001) - Oběti: Svědek
(2001) - Karlínská balada
(2001) - Duch český (TV series)
(2000) - Český Robinson
(1999) - All My Loved Ones
(1999) - Návštěva staré dámy
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Three Kings (TV series)
(1998) - Tanec kolem zlatého vejce
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1998) - Jak se Matěj učil čarodějem
(1997) - Úsměvy
(1997) - Žena v kleci
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Zákeřná diagnóza
(1997) - Bringing Up Girls in Bohemia
(1997) - Úraz
(1997) - Trampoty pana Humbla
(1997) - Tenhle striptýz platím já
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1997) - Romeo, Julie a tma
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - Do nebíčka
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1996) - Mňága - Happy End
(1996) - Velký dračí propadák
(1996) - Strážní andělé
(1996) - Poprask na laguně
(1996) - O kováři Básimovi
(1996) - Lékárníkových holka (TV series)
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Cesta do pekla a zpátky
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Zelňačka
(1995) - Vápenička
(1995) - Ty, ty, ty, Moneti!
(1995) - Nováci (TV series)
(1995) - Muž v pozadí (TV series)
(1995) - Golet v údolí
(1995) - Generálka Jeho Veličenstva
(1995) - Fany
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Róza, strážné strašidlo
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - O zlatém pokladu
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - Jak si zasloužit princeznu
(1994) - Černobílá pohádka
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Sechs Richtige (TV series)
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Horror Story
(1993) - Kaspar Hauser
(1993) - Hora jménem Andělská
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Váhy
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1992) - Poznej sebe sama
(1992) - Pan Dodd má schůzku
(1992) - O vodníkovi a housličkách
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Dotvoření
(1991) - The Beggar's Opera
(1991) - Ztracená dcera z Frýdlantu hradu
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Uzavřený pavilón
(1991) - Svědkyně
(1991) - Flash - Der Fotoreporter (TV series)
(1991) - Případy pana Janíka
(1991) - Pofoukej mi jahody
(1991) - Panenka s porcelánovou hlavičkou
(1991) - The Elementary School
(1991) - Maigretův první případ
(1991) - Largo desolato
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1991) - Hledání v bílém obdélníku
(1991) - Discopříběh 2
(1991) - Bráškové
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Zvláštní bytosti
(1990) - Zpověď Dona Juana
(1990) - Vlci
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - The Last Butterfly
(1990) - Ohrožené prázdniny (TV series)
(1990) - Nemocný bílý slon
(1990) - About Family Affairs Only
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Táta k příštím vánocům
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Mata Hari
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Jak je důležité míti Filipa
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Divoká svině
(1989) - Čeleď brouků finančníků
(1989) - Cesta na jihozápad
(1989) - Bludiště
(1988) - Tichý společník
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Oslovská léta
(1988) - Někdo schází u stolu
(1988) - Naděje má hluboké dno
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Kamarád do deště
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1988) - The Loves of Kafka

Oldřich Vlach, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
11°08’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Snake

Snake (Metal)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
3

Birthday 3rd - Friendship

Numerology - Birthday Number
These people are social and friendly. They like people and have many friends. They are honest. They are creative and have many ideas. They are not afraid of other people. In a romantic relationship they want to be independent. It is very important that they find a partner who is social.

Oldřich Vlach 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Oldřich Vlach - actor

Oldřich Vlach was born Year *1941 in Czech City
Oldřich Vlach at:
Wikipedia.orgOldřich Vlach full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 29th
(Today)
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) actress
Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) writer, director, scriptwriter
Jižní Korea Ki-duk Kim 1934
(*1934) director, professor
Švédsko Anita Ekberg
(*1931) actress
Polsko Lech Walesa
(*1943) actor
Oldřich Vlach
Planet positions:
SunSun
Cancer
11°08’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
10°10’
R
VenusVenus
Leo
1°11’
 
MarsMars
Aries
0°44’
 
JupiterJupiter
Gemini
8°38’
 
SaturnSaturn
Taurus
24°39’
 
UranusUranus
Taurus
28°44’
 
NeptuneNeptune
Virgo
25°06’
 
PlutoPluto
Leo
3°14’
 
NodeNode (M)
Virgo
26°27’
R
LilithLilith (M)
Taurus
12°59’
 
ChironChiron
Leo
1°50’
 
Elements:
3xFireFire
4xEarthEarth
3xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 30th
(Tomorrow)
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) actress
Itálie Monica Bellucci
(*1964) actress
Spojené státy Fran Drescher
(*1957) actress, scriptwriter, activist
Spojené státy Truman Capote
(*1924) writer, actor, journalist
Francie Marion Cotillard
(*1975) actress, singer
Famous people who passed away on September 29th
Spojené státy Tony Curtis
(*1925 - 2010) actor
Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923 - 1997) artist, Pop Art painter and sculptor
Spojené státy Charles Addams
(*1912 - 1988) cartoonist, illustrator, artist, comic book author, creator of characters in Addams Family
Francie Rudolf Diesel
(*1858 - 1913) inventor
Velká Británie W. H. Auden
(*1907 - 1973) writer, poet

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »