Ondřej Kepka wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ondřej Kepka - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1969
Country:
Age:
51 years
Occupation:
actor, director, scriptwriter, photographer, presenter

Ondřej Kepka - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1969 (?)
House system:
no system (?)
(Ondřej Kepka 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Ondřej Kepka
Date of Birth - Year *1969
(actor, director, scriptwriter, photographer, presenter, instagram)

Ondřej Kepka - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2016) - Den opričníka
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2015) - Dopisy od Karla Čapka
(2014) - Ceny Thálie 2013
(2014) - 4H aneb Hovory o herectví v hotelu Hoffmeister: Radovan Lukavský
(2014) - 4H aneb Hovory o herectví v hotelu Hoffmeister: Jiřina Jirásková
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Příběhy slavných - Frajer a fanfarón (TV series)
(2013) - Poprvé vdaná
(2012) - Ceny Thálie 2011
(2012) - Emília Vášáryová
(2012) - Scapinova šibalství
(2011) - Ceny Thálie 2010
(2011) - Neobyčejné životy: Gustav Oplustil
(2010) - Království poezie Gabriely Vránové
(2009) - Ondřejova filmová škola
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2008) - Zoom
(2008) - Karel Čapek a jeho obyčejný svět
(2008) - Ten třetí
(2008) - Smrt Pavla I.
(2008) - Picasso
(2008) - Bekyně mniška
(2007) - Osudy hvězd: Veronika Týblová
(2007) - Den v DD
(2007) - Začarovaná láska
(2007) - V jámě lvové
(2006) - Poslední kouzlo
(2005) - Návštěva u Radovana Lukavského
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2004) - Zakletá třináctka
(2004) - Smetanový svět
(2003) - Předčasná úmrtí: Sobí ráno
(2003) - Stará láska nerezaví
(2000) - Osudy hvězd: Julie... Lucie Vondráčková
(1999) - Spirála nenávisti
(1998) - Obyčejný život
(1998) - Cesta ke slunci
(1998) - Hřích faráře Ondřeje
(1996) - Příběh knihy kostýmů
(1996) - Když sbírala jsem rozmarýn
(1996) - Dívka se zázračnou pamětí
(1995) - Obyčejné věci člověka
(1995) - Tvůj svět

Ondřej Kepka - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - 13. komnata Gabriely Vránové
(2015) - Dopisy od Karla Čapka
(2014) - Umění dabingu
(2014) - Tajemství Stelly Zázvorkové
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Umění dabingu
(2012) - Živě na jedničce
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Bastardi 2
(2010) - Království poezie Gabriely Vránové
(2009) - Ondřejova filmová škola
(2008) - Zoom
(2008) - Dabing, Přelouč, Polabí
(2008) - Předčasná úmrtí: Poselství přes rampu
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Václav Vorlíček, král komedií a pohádek
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2003) - Předčasná úmrtí: Sobí ráno
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(2003) - Oběti: Jiný člověk
(2002) - Já a moji synové...
(1999) - Osudy hvězd: Honzík z Arabely ... Ondřej Kepka
(1999) - Honzík z Arabely (Ondřej Kepka)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Úsměvy
(1994) - Třetí noc pro čaroděje
(1994) - Moonacre (TV series)
(1994) - Moonacre
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1990) - Maryša
(1990) - Drobné něžnosti
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1980) - Příběhy modrého telefonu - Maska
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Všichni za jednoho
(1978) - Přání
(1978) - Lázně
(1977) - Tetinka
(1974) - Musím se ti k něčemu přiznat

Ondřej Kepka - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2015) - Dopisy od Karla Čapka
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(1995) - Tvůj svět

Ondřej Kepka, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
5°10’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Earth)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
28

Birthday 28th - Divergence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and try to succeed. They are guided by their emotions and only then by reasoning. Romantic relationship and family ties are important. They have a sense of humour. They like to have everything under their control. They decide things for themselves.

Ondřej Kepka 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ondřej Kepka - actor, director, scriptwriter, photographer, presenter

Ondřej Kepka was born Year *1969 in Czech City
Ondřej Kepka at:
Wikipedia.orgOndřej Kepka full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 20th
(Today)
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) actor
Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) actor
Velká Británie Danny Boyle
(*1956) actor, director, scriptwriter
Francie Daniel Prévost
(*1939) actor
Spojené státy Snoop Dogg
(*1971) singer, actor
Ondřej Kepka
Planet positions:
SunSun
Libra
5°10’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Libra
7°04’
R
VenusVenus
Virgo
6°31’
 
MarsMars
Capricorn
4°31’
 
JupiterJupiter
Libra
13°56’
 
SaturnSaturn
Taurus
7°43’
R
UranusUranus
Libra
4°27’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
26°38’
 
PlutoPluto
Virgo
25°19’
 
NodeNode (M)
Pisces
20°17’
R
LilithLilith (M)
Cancer
22°13’
 
ChironChiron
Aries
4°33’
R
Elements:
0xFireFire
6xEarthEarth
5xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
October 21st
(Tomorrow)
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) actress
Rusko Nikita Mikhalkov
(*1945) director, actor
Japonsko Ken Watanabe
(*1959) actor
Brazílie Pelé
(*1940) soccer player
Spojené státy Kim Kardashian
(*1980) actress, model
Famous people who passed away on October 20th
Spojené státy Burt Lancaster
(*1913 - 1994) actor
Spojené státy Joel McCrea
(*1905 - 1990) actor
Spojené státy Herbert Hoover
(*1874 - 1964) 31st President of the United States
Spojené státy Steve Gaines
(*1949 - 1977) guitarist
Itálie Riccardo Carapellese
(*1922 - 1995) soccer player

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »