Ondřej Vetchý wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ondřej Vetchý - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1962
Country:
Age:
58 years
Occupation:
actor

Ondřej Vetchý - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1962 (?)
House system:
no system (?)
(Ondřej Vetchý 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Ondřej Vetchý
Date of Birth - Year *1962
(actor, instagram)

Ondřej Vetchý - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2017) - Princ Mamánek
(2017) - Po strništi bos
(2016) - Spravedlnost (TV series)
(2016) - Red Green Blue
(2016) - Pohádky pro Emu
(2016) - Každý milion dobrý
(2015) - Kristína: Number one (music video)
(2015) - Dobrovolní hasiči roku 2015
(2015) - Český lev 2014
(2015) - Život je život
(2015) - Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
(2015) - Johankino tajomstvo
(2014) - Světlo pro Světlušku 2014
(2014) - Ceny české filmové kritiky 2013
(2014) - S Jirkou Mádlem k moři
(2014) - Naše krev je Sparta
(2014) - Magický Činoherní klub (TV series)
(2014) - Hrdý na svůj klub
(2014) - Lousy Bastards
(2014) - To See the Sea
(2014) - Kdyby byly ryby
(2014) - Rukojemník
(2014) - Intimity
(2014) - Případy 1. oddělení (TV series)
(2013) - Nominační večer Českého lva 2013
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Český lev 2012
(2013) - Šmejdi
(2013) - O Jihlavě
(2013) - The Story of a God-Father
(2013) - Nevinné lži (TV series)
(2013) - Colette
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Česká 30
(2012) - Ceny české filmové kritiky 2011
(2012) - Film o filmu - Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - 7 days of sin
(2012) - Lucky Loser
(2012) - Ondřej Vetchý je Přemysl Otakar II.
(2012) - Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2012) - Láska je láska
(2012) - Eštebák /Konfident/
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Pološero
(2011) - Český lev 2010
(2011) - Vesnice roku
(2011) - Vendeta
(2011) - Tajemství staré bambitky
(2011) - Innocence
(2011) - Léda
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2011) - Autopohádky
(2010) - Slnko v sieti 2010
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Kinorama
(2010) - 13. komnata Iva Niederleho
(2010) - Okresní přebor (TV series)
(2010) - Kooky
(2010) - The Rain Fairy
(2009) - Silnější než rozum
(2009) - Neobyčejné životy: Petr Nárožný
(2009) - Film o filmu: Zemský ráj to napohled
(2009) - An Earthy Paradise for the Eyes
(2009) - Ptákovina
(2009) - Proč bychom se netopili (TV series)
(2009) - Nedodržaný sl’ub
(2008) - Tajné akce StB
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Film o filmu Kuky se vrací
(2008) - Lovec vodního ticha
(2008) - Devatenáct klavírů
(2007) - Velcí a malí
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Variace recyklace
(2007) - Gynekologie 2 (TV series)
(2006) - Předčasná úmrtí: Široká duše
(2006) - Empties
(2006) - Prachy dělaj člověka
(2006) - Born Into Shit
(2006) - Místo v životě (TV series)
(2006) - Krev zmizelého (TV series)
(2006) - Impresário ze Smyrny
(2006) - Boží pole s. r. o.
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Tři strážníci
(2005) - Řeka
(2005) - Maska a tvář
(2005) - Shadows of the Deceased
(2005) - Eden - Zlatá karta
(2005) - Eden (TV series)
(2005) - Durch diese Nacht sehe ich keinen einzigen Stern
(2004) - Film o filmu: Pánská jízda
(2004) - Film o filmu: Milenci a vrazi
(2004) - Pánská jízda
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2004) - Milenci a vrazi
(2004) - Kousek nebe
(2004) - Hop nebo trop (TV series)
(2004) - Duše jako kaviár
(2003) - Bráškové (TV series)
(2002) - J.A.R.: Jsem pohodlný (music video)
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Já a moji synové...
(2002) - Film o filmu Děvčátko
(2002) - Kruté radosti
(2002) - Kožené slunce
(2002) - Girlie
(2001) - Zlatá princezna
(2001) - Dark Blue World
(2001) - Červená karta
(2001) - Černí andělé (TV series)
(2001) - Autumn Spring
(2000) - První pomoc
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Zpověď Ungelt
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(1999) - All My Loved Ones
(1999) - Velký případ
(1999) - Návrat ztraceného ráje
(1999) - Mořská brána
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Tonda
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Markétin zvěřinec
(1998) - Hvězda života
(1998) - Císař a tambor
(1998) - Causa Kain
(1997) - Hejbni kostrou
(1997) - Film o filmu: Báječná léta pod psa
(1997) - Zvědavý osel
(1997) - Ptačí král
(1997) - Červený kamínek
(1997) - Čarodějné námluvy
(1997) - Celý muž
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Das Zauberbuch
(1996) - Kolya
(1996) - Jak si pan Pinajs kupoval od kocoura sádlo
(1995) - Film o filmu: Cesta peklem
(1995) - Z hříček o královnách: Císařovna na chvíli (útržek pruský)
(1995) - Situace vlka
(1995) - Rabín a jeho Golem
(1995) - Posel
(1995) - Revenge
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1995) - Golet v údolí
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Z hříček o královnách: Královnina smečka psů (útržek anglický)
(1994) - V erbu lvice
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - Hořké víno
(1994) - Černobílá pohádka
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1993) - Daniel Landa: Jó, ulice! (music video)
(1993) - Zvláštní schopnosti
(1993) - Zelený rytíř
(1993) - Televizní mikroscéna
(1993) - The Trial
(1993) - Mistr Kampanus
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1993) - Jak se ztratit ve zlém světě
(1993) - Chacun pour toi
(1992) - Kufr
(1992) - Muž bolestné víry
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Případ s černým vzadu
(1992) - Peklo
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Kafka to taky neměl lehký
(1992) - Dvanáct měsíčků
(1992) - Černí baroni
(1991) - The Beggar's Opera
(1991) - Víla z jeskyně zla
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Prosím, vaše lordstvo!
(1991) - Podivné odpoledne Dr. Zvonka Burkeho
(1991) - Pilát Pontský, onoho dne
(1991) - Opouštět Petrohrad
(1991) - The Elementary School
(1991) - A Man Who Rose in Price
(1990) - A pomáhal jen Bůh
(1990) - Vlci
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Martha et moi
(1990) - Let asfaltového holuba
(1990) - Jasnovidcem proti své vůli
(1990) - Chybná diagnóza
(1990) - Drobné něžnosti
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Než poznáš první úsměv
(1989) - Chodník cez Dunaj
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)

Ondřej Vetchý, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
25°08’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Water)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
16

Birthday 16th - Directness

Numerology - Birthday Number
These people have a clear opinion on what is right and wrong in life. They fight intolerance. They are very observant. They have a sense of harmony. They are tender and sweet. They try to get along with others and understand their needs.

Ondřej Vetchý 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ondřej Vetchý - actor

Ondřej Vetchý was born Year *1962 in Czech City
Ondřej Vetchý at:
Wikipedia.orgOndřej Vetchý full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 23rd
(Today)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Ondřej Vetchý
Planet positions:
SunSun
Taurus
25°08’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
16°32’
 
VenusVenus
Gemini
22°00’
 
MarsMars
Aries
20°34’
 
JupiterJupiter
Pisces
9°21’
 
SaturnSaturn
Aquarius
11°22’
 
UranusUranus
Leo
26°27’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
11°45’
R
PlutoPluto
Virgo
7°31’
R
NodeNode (M)
Leo
12°50’
R
LilithLilith (M)
Virgo
22°06’
 
ChironChiron
Pisces
10°30’
 
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
5xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Famous people who passed away on September 23rd
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) actor, singer
Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) doctor, psychiatrist, neurologist, founder of psychoanalysis
Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) actor
Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001)
Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »