Ota Jirák wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ota Jirák - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1949
Country:
Age:
70 years
Occupation:
actor

Ota Jirák - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1949 (?)
House system:
no system (?)
(Ota Jirák 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Ota Jirák
Date of Birth - Year *1949
(actor, instagram)

Ota Jirák - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Policejní historky
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2014) - Nikdo není perfektní
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Utíkat se nemá
(2013) - Duch nad zlato
(2013) - Lucky Four Serving the King
(2012) - Voskovec & Werich, paralelní osudy
(2012) - Film o filmu Kozí příběh se sýrem
(2012) - Goat Story 2
(2012) - Dvanáct měsíčků
(2011) - Nekonečný Silvestr
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Film o filmu Saxána a Lexikon kouzel
(2011) - Little Witch on a Broomstick
(2011) - Fimfarum – The Third Time Lucky
(2011) - Dědeček automobil
(2010) - Muži v offsidu
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Miláček
(2009) - Little Knights Tale
(2009) - Ať žijí rytíři! (TV series)
(2008) - Magazín Jů a Hele
(2008) - Chalupa je hra
(2008) - Goat Story: The Old Prague Legends
(2008) - Kouzla králů
(2007) - U muziky na silvestra
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - O kominickém učni a dceři cukráře
(2006) - Hajadla (TV series)
(2006) - Fimfárum 2
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - Hřiště 7
(2005) - Tři strážníci
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Království potoků
(2004) - Edův pohádkový balík
(2003) - Telebazar
(2002) - Fimfárum Jana Wericha
(2001) - Dobroty
(2000) - První pomoc
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(1999) - Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Královny kouzelného lesa
(1998) - Bedřich má psy rád
(1998) - Bedna s datlemi
(1997) - O perlové panně
(1997) - Konečně v novém
(1997) - Berenika stříhá vlasy
(1996) - To je fór
(1996) - Jůhele neděle
(1996) - O kováři Básimovi
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Nováci (TV series)
(1995) - La Casa rosa
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV series)
(1994) - Zlaté hejno
(1994) - Třikrát baron Prášil (TV series)
(1994) - Saturnin (TV series)
(1994) - Saturnin
(1994) - Jak si zasloužit princeznu
(1994) - Hrnec
(1994) - Divadelní román
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Kufr
(1992) - Turba ergo teatro
(1992) - Pravda o zkáze Titaniku
(1992) - Panelák
(1992) - Dobrodružství Lapky a Ťapky (TV series)
(1991) - Pofoukej mi jahody
(1991) - Dívčí válka
(1989) - Chalupa na horách Kavčích
(1989) - Joulukalenteri (TV series)
(1988) - Video a já
(1987) - Třikrát s Wildou
(1987) - Ty, ty Yeti
(1987) - Strom pohádek: O Marušce
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1984) - O princezně Solimánské
(1984) - Králi, já mám nápad
(1984) - Hloupá pohádka
(1984) - Anynka a čert
(1983) - Stodola Michala Tučného
(1983) - Velká kočičí pohádka
(1983) - Svadba bude
(1983) - Co poudala bába Futéř
(1982) - Taneček přes dvě pekla
(1982) - Romance ze Savoy baru
(1982) - Horí
(1981) - Pošťácká pohádka
(1980) - Studio Kamarád
(1979) - Letadlem do Karlových Varů
(1979) - Julek
(1976) - Three Bugs

Ota Jirák, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
22°14’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Ox

Ox (Earth)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
12

Birthday 12th - Versatility

Numerology - Birthday Number
These people are creative and insightful. They are versatile and professionally capable. They are smart, popular and attractive. They excel in a number of areas. They are family-oriented.

Ota Jirák 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ota Jirák - actor

Ota Jirák was born Year *1949 in Czech City
Ota Jirák at:
Wikipedia.orgOta Jirák full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 15th
(Today)
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) actor
Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) actor
Argentina Daniel Barenboim
(*1942) conductor
Polsko Alexander Kwaśniewski
(*1954) Former President of the Republic of Poland (1995 - 2005)
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907) officer, failed assassin of Adolf Hitler
Ota Jirák
Planet positions:
SunSun
Aries
22°14’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Aries
21°20’
 
VenusVenus
Aries
21°05’
 
MarsMars
Aries
16°39’
 
JupiterJupiter
Capricorn
29°57’
 
SaturnSaturn
Leo
29°37’
R
UranusUranus
Gemini
27°08’
 
NeptuneNeptune
Libra
13°34’
R
PlutoPluto
Leo
14°11’
R
NodeNode (M)
Aries
26°03’
R
LilithLilith (M)
Pisces
29°34’
 
ChironChiron
Sagittarius
8°40’
R
Elements:
8xFireFire
1xEarthEarth
4xAirAir
0xWaterWater
Famous people born on
November 16th
(Tomorrow)
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) actress
Francie Henri Charrière
(*1906) writer, criminal, author of the novel Papillon
Kanada Diana Krall
(*1964) singer
Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) actress, child of celebrity
Itálie Tazio Nuvolari
(*1892) racer
Famous people who passed away on November 15th
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) actor, director
Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) actor
Francie Jean Gabin
(*1904 - 1976) actor
Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) writer, journalist
Česká republika John Amos Comenius
(*1592 - 1670) philosopher, teacher, educator, theologian, bishop,

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »