Ota Sklenčka wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ota Sklenčka - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Hradec Králové
Country:
Age:
† 73 years
Occupation:
actor

Ota Sklenčka - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
19 December 1919 - uknown time (?)
House system:
no system
(Ota Sklenčka 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Ota Sklenčka
Date of Birth - Dec 19, 1919
(actor, instagram)

Ota Sklenčka - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2009) - Ota Sklenčka: Ryba života
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1993) - Pozvání na večeři
(1993) - Pomalé šípy (TV series)
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Helimadoe
(1991) - Útěk do vězení
(1991) - Pilát Pontský, onoho dne
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1990) - Svědek umírajícího času
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Letící delfín (TV series)
(1989) - Faust
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - Vianoce Adama Boronču
(1988) - Třetí táta
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Uncle Cyril
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Lékaři
(1988) - Český pekáč
(1987) - Hamster in a Nightshirt (TV series)
(1987) - Dům na Sahaře
(1987) - Bratři
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Statečný Azmun
(1986) - Ruce
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Ohnivé ženy se vracejí
(1986) - Jsi krásná
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Domek u lesa
(1985) - Václava Kašpara den pátý
(1985) - Případ Platfus
(1985) - O mrtvých jen dobře
(1985) - Marné cesty holubů
(1985) - Křídlovka pro Majoránka
(1985) - Havárie v zámeckém parku
(1985) - Experiment Eva
(1985) - Drahý Bedřichu
(1985) - Barvy na výběr
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Radosti života
(1984) - Prodloužený čas
(1984) - Pod maskou
(1984) - Křižovatka
(1984) - Bambinot (TV series)
(1984) - Atomová katedrála
(1984) - Adam a Eva (TV series)
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Jan Amos Comenius
(1983) - Pod nohama nebe
(1983) - Nuž, brány dokořán již otevřete...!
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Klíče
(1983) - Dvě noci s císařem
(1983) - Duch soudce Pauknera
(1982) - Tři cesty k domovu
(1982) - The Third Prince
(1982) - Šílený kankán
(1982) - Dreams About Zambezia
(1982) - Poslední propadne peklu
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1982) - O labuti
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Rübezahl und der Schäfer
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1982) - Ale je ženatý
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - Velké malé vody
(1981) - Velitel (TV series)
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Škola hrou
(1981) - Soví hnízdo
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Konečná stanice
(1981) - Hodina života
(1981) - Dostih
(1981) - Cesta Karla IV. do Francie a zpět
(1980) - Tak se ptám
(1980) - Zlodějská komedie
(1980) - Zločin na poště
(1980) - Temné slunce
(1980) - Služební cesta
(1980) - Rytmus 1934
(1980) - Romaneto
(1980) - Panenka
(1980) - Nezralé maliny
(1980) - I chytrák se spálí
(1980) - Halvard Solness
(1979) - Žena pro tři muže
(1979) - Zástava
(1979) - Maryshka and the Wolf's Castle
(1979) - Nositelé zeměkoule
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Chvíle pro píseň trubky
(1979) - Hordubal
(1978) - Zákony pohybu (TV series)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Sněhurka
(1978) - Smrt císaře a krále Karla IV.
(1978) - Adriana
(1977) - Reflections
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - Vykřičník za Kateřinu
(1977) - Smuteční hudba za padlé hrdiny
(1977) - Pacient 001
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Marie
(1977) - Mamzelle Nitouche
(1977) - Idiotka
(1977) - Čas polomů a štěpů
(1976) - Zlaté pometlo
(1976) - Střílej oběma rukama
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Die Insel der Silberreiher
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Doba strachu
(1976) - Běž, ať ti neuteče
(1975) - Vlčí halíř
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - Oči plné slunce
(1975) - The Cape of Good Hope
(1975) - Když Praha povstala
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Královské řádění
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Zločin v Modré hvězdě
(1973) - Poputnyj větěr
(1973) - Lovers in the Year One
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Slečna Golem
(1972) - Pokušení mladého muže
(1971) - Zločin na Zlenicích hradě
(1971) - Zajatec šílenství
(1971) - Vím, že jsi vrah...
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Straw Hat
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Petrolejové lampy
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1970) - Slečnám nic nevadí
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Obavy komisaře Maigreta
(1970) - Lidé na křižovatce (TV series)
(1970) - Kouzelný dům
(1970) - Hrabě Drakula
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1969) - Tchýně
(1968) - Vajíčko
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - Pan Jordán a Habada
(1968) - Jak se Mette chtěla stát královnou
(1967) - Těžká srdeční komplikace
(1967) - Malá Dorritka
(1967) - Dům ztracených duší
(1966) - Vražda v divadle pantomimy
(1966) - Evženie Grandetová
(1966) - Dvě z Říma
(1965) - Zlatá reneta
(1965) - Samota
(1965) - Perlový náhrdelník
(1965) - Oliver Twist
(1965) - Je Thierry Brévanne vinen?
(1964) - Obžalovaný
(1963) - Gates
(1963) - Začít znova
(1963) - Šach mat
(1963) - Smrt si říká Engelchen
(1963) - Mykoin PH 510
(1963) - The King of Kings
(1963) - Little Rabbit
(1963) - Deváté jméno
(1962) - Oranžový měsíc
(1962) - Neomylní
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1961) - Malý Bobeš
(1961) - Chvíle rozhodnutí
(1961) - Fuente Ovejuna
(1961) - Black and White Sylva
(1960) - Strýček Váňa
(1960) - Skid
(1960) - Případ Lupínek
(1960) - Lidé jako ty
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - Vstup zakázán
Ota Sklenčka 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Ota Sklenčka, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
26°32’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Goat

Goat (Earth)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
19

Birthday 19th - Participation

Numerology - Birthday Number
These people are very strong and energetic. They are wise, understanding and empathetic. They are intellectual. They are patient and ready to please others. In romantic relationships they are devoted. They want to understand their partner and are generous. They passionately protect their family.

Ota Sklenčka 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ota Sklenčka - actor

Ota Sklenčka was born on December 19, 1919 in Hradec Králové
Ota Sklenčka at:
Wikipedia.orgOta Sklenčka full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 13th
(Today)
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) singer, actress
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) writer, poet
Francie Michel Gauquelin
(*1928) astrologer, birth data collector, psychologist, statistian, researcher
Spojené státy Garry Marshall
(*1934) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Nita Naldi
(*1894) silent film actress
Ota Sklenčka
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
26°32’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
5°02’
 
VenusVenus
Scorpio
11°35’
 
MarsMars
Libra
10°12’
 
JupiterJupiter
Leo
17°49’
R
SaturnSaturn
Virgo
11°40’
 
UranusUranus
Aquarius
28°29’
 
NeptuneNeptune
Leo
11°13’
R
PlutoPluto
Cancer
6°55’
R
NodeNode (M)
Scorpio
23°02’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
6°38’
 
ChironChiron
Aries
2°29’
 
Elements:
5xFireFire
1xEarthEarth
2xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
November 14th
(Tomorrow)
Spojené státy Dick Powell
(*1904) actor, director
Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) actress, model
Velká Británie Prince Charles
(*1948) Prince of Wales; Duke of Rothesay
Francie Bernard Hinault
(*1954)
Spojené státy Joseph McCarthy
(*1908) politician
Famous people who passed away on November 13th
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) actor, director, scriptwriter
Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) composer
U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) painter
Německo Ulrike von Levetzow
(*1804 - 1899)
Velká Británie Jhonn Balance
(*1962 - 2004) musician, singer, founder of the musical group Coil

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »