Otakar Brousek Jr. wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Otakar Brousek Jr. - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1957
Country:
Age:
63 years
Occupation:
actor, voice actor

Otakar Brousek Jr. - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1957 (?)
House system:
no system (?)
(Otakar Brousek Jr. 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Otakar Brousek Jr.
Date of Birth - Year *1957
(actor, voice actor, instagram)

Otakar Brousek Jr. - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2015) - V českém znění hráli
(2015) - Last Visa (TV series)
(2014) - Po našem... tentokrát z Mikulova
(2014) - Muži proti ženám
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2014) - Stopy života - Bílý střelec
(2014) - Případy 1. oddělení (TV series)
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Máme rádi Česko
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Česká 30
(2012) - FTM – Film Experiment
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Záhada
(2010) - Silvestr až do dna aneb s Čmaňou půlnoc nepropásnete
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Tajemství Jiřiny Švorcové
(2010) - Tři sestry
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Rozhoupaný svět Rudolfa Krautschneidera
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Štětcem a mačetou
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2007) - To byl ?
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Humor na scénu!
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - O perníkové chaloupce
(2006) - Jste to, co jíte
(2006) - Škola Na Výsluní (TV series)
(2006) - Swingtime
(2006) - Chaloupka na vršku (TV series)
(2006) - Horákovi (TV series)
(2005) - VIP na cestách
(2005) - Scénky na scénu
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Snowboarďáci (TV series)
(2004) - Šlitr mezi nebem a zemí
(2004) - Snowboarders
(2004) - Redakce (TV series)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Telebazar
(2003) - Svatba roku
(2001) - Rady ptáka Loskutáka
(2001) - České stopy (TV series)
(2001) - Žabák
(2001) - Muž, který vycházel z hrobu
(2001) - Kruh
(2001) - Elixír a Halíbela
(2001) - Blboun
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Tmavomoudrý svet
(2000) - Český Robinson
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Řezník
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Stříbrný a Ryšavec
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1998) - Listonošky
(1998) - Královny kouzelného lesa
(1998) - Kinetická encyklopedie všehomíra (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Silvestrovské sny Jiřiny Bohdalové
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Překvapení
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - Dovolená
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Manželská tonutí (TV series)
(1996) - Konto separato
(1996) - Boomerang
(1995) - Disco Latine
(1995) - Od Andulky po Žížalu (TV series)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1995) - Hrad stínů
(1994) - Caruso Show
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV series)
(1994) - Příběh kriminálního rady
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Narcisový dům
(1994) - L'affaire Dreyfus (TV series)
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - The Vampire Wedding
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1992) - O princi, který měl o kolečko víc
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Dáma ví, kdy přijít
(1992) - Ať ten kůň mlčí!
(1991) - Intenzivní kurs němčiny
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - O těch Martinových dudách
(1991) - Nepoužitelný Max
(1991) - Co teď a co potom: Dno
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1990) - Zachýsek, zvaný Rumělka
(1990) - Záhada perníkové chaloupky
(1990) - Třináctery hodiny
(1990) - Tajemství Popelčina střevíčku
(1990) - Sněhurčino polepšení
(1990) - Princezna Hyacinta a tříhlavý drak
(1990) - Pohádky pod lupou (TV series)
(1990) - Chybná diagnóza
(1990) - Duch času
(1989) - V tomhle zámku straší, šéfe!
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Pražské tajemství
(1988) - Podivuhodný večer se slečnami
(1988) - Kverulantka
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Honza a drak
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Jak Matýsek přehodil výhybku
(1986) - Gottwald (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Mykolko - hop!
(1983) - Propast
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Potrhlá Andula
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1981) - Poručík Petr (TV series)
(1981) - Každému jeho nebe
(1981) - Chudák muzika
(1980) - Jen si tak trochu písknout
(1979) - Poslední koncert
(1979) - O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku
(1979) - Bratři Kipové
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1976) - Smrt mouchy
(1976) - Moje sestra je cvok
(1976) - Birlibán
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Babička
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Robinson Girl
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Chytrost má děravé šaty
(1973) - Údolí krásných žab
(1973) - Kamarádi (TV series)
Otakar Brousek Jr. - Family and Partner relationships

Otakar Brousek Jr., Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
17°37’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Fire)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
8

Birthday 8th - Balance

Numerology - Birthday Number
These people are full of energy. They have leadership inclinations. They are intelligent, quick-witted and enterprising. They have good imagination. They are hardworking and determined.

Otakar Brousek Jr. 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Otakar Brousek Jr. - actor, voice actor

Otakar Brousek Jr. was born Year *1957 in Czech City
Otakar Brousek Jr. at:
Wikipedia.orgOtakar Brousek Jr. full biography - Wikipedia
Famous people born on
July 9th
(Today)
Spojené státy Tom Hanks
(*1956) actor, director
Spojené státy Kelly McGillis
(*1957) actress
Spojené státy Courtney Love
(*1964) musician, singer, actress
Ukrajina Viktor Yanukovych
(*1950) 4th President of Ukraine
Spojené státy Brian Dennehy
(*1938) actor, director
Otakar Brousek Jr.
Planet positions:
SunSun
Taurus
17°37’
 
MoonMoon
Virgo
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
13°41’
R
VenusVenus
Taurus
23°53’
 
MarsMars
Cancer
2°25’
 
JupiterJupiter
Virgo
22°00’
R
SaturnSaturn
Sagittarius
12°43’
R
UranusUranus
Leo
3°12’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
0°47’
R
PlutoPluto
Leo
27°55’
R
NodeNode (M)
Scorpio
19°57’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
27°56’
 
ChironChiron
Aquarius
17°20’
 
Elements:
3xFireFire
7xEarthEarth
0xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
July 10th
(Tomorrow)
Spojené státy Jessica Simpson
(*1980) actress, singer
Kolumbie Sofía Vergara
(*1972) actress, model
Francie Marcel Proust
(*1871) novelist
Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942) bassist, singer
Spojené státy Owen Chamberlain
(*1920) physicist
Famous people who passed away on July 9th
Spojené státy Rod Steiger
(*1925 - 2002) actor
Francie Georges Bataille
(*1897 - 1962) writer
Spojené státy Zachary Taylor
(*1784 - 1850) 12th President of the United States
Spojené státy Melvin Belli
(*1907 - 1996) lawyer
Francie Paul Broca
(*1824 - 1880) physician, anatomist and anthropologist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »