Otakar Brousek Sr. wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Otakar Brousek Sr. - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Krhanice
Country:
Age:
† 89 years
Death:
Occupation:
actor

Otakar Brousek Sr. - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
28 September 1924 - uknown time (?)
House system:
no system
(Otakar Brousek Sr. 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Otakar Brousek Sr.
Date of Birth - Sep 28, 1924
(actor, instagram)

Otakar Brousek Sr. - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Lucky Four Serving the King
(2010) - Příběhy slavných: Slušňák mu sluší
(2010) - Božský Bosňák
(2009) - Český lev 2008
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Karel Klostermann
(2009) - Arthur Honegger: Jana z Arku na hranici
(2009) - Smyčka
(2008) - Lidový rok
(2008) - Advent a vánoce
(2007) - Vladimír Körner
(2006) - 13. komnata Stanislava Fišera
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Ceny Thálie 2003
(2004) - Nadměrné maličkosti: Nehoda
(2003) - Hluboko naladěná Viola
(2003) - Malovaný děti
(2002) - Spravedlnosti času...
(2002) - Příběhy slavných: Bylo to sluníčko
(2002) - Film o filmu: Andělská tvář
(2002) - Antonín Dvořák - Deo Gratias
(2001) - Rady ptáka Loskutáka
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
(2001) - Den, kdy nevyšlo slunce
(2001) - Andělská tvář
(2000) - Příběh duhových bojovníků - Greenpeace
(2000) - Dopisy v krajkách
(2000) - Český Robinson
(1999) - Návštěva staré dámy
(1998) - Na plovárně
(1998) - Z rodu Lucemburků (TV series)
(1998) - Silná jako smrt
(1998) - Prague Duet
(1998) - Die Heilige Hure
(1998) - Atentát na ministra financí
(1997) - Úsměvy
(1997) - Magister Theodoricus, středověký deskový obraz
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1996) - Hospoda (TV series)
(1995) - Muž v pozadí (TV series)
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Islandská peříčka
(1993) - Chacun pour toi
(1993) - Česká soda (TV series)
(1993) - Amour fou
(1992) - Kufr
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Boží mlýny
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy (TV series)
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Noční návštěva
(1990) - Popel a hvězdy
(1989) - Jak jsme začínali
(1989) - Stopy zločinu: Recept na rozloučenou
(1989) - Stopy zločinu: Pátek, čas motýlů
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - Splétání gordického uzlu
(1988) - Svědek času
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - O čem sní mladé dívky
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Neuróza revanšismu
(1987) - Viktor Veliký
(1986) - Klement Gottwald
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1986) - Cyrano z Bergeracu
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Galasuperšou
(1985) - V Praze roku 1985
(1984) - Rekreace
(1984) - Dny společné práce
(1984) - Stopy zločinu: Velká rána
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Imilla
(1983) - 1. Máj v Národním divadle roku 1898
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Stopy zločinu: Alibi jako řemen
(1983) - The Visitors (TV series)
(1983) - Lešanské jesličky
(1983) - Brakýři
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Čtyři sestry
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1981) - Tu es Petrus
(1981) - The Mysterious Castle in the Carpathians
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Každému jeho nebe
(1980) - Pro třpyt dětských očí
(1980) - Temné slunce
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Smrt a Blažená paní
(1980) - The Tale of John and Marie
(1980) - Nevěsta k zulíbání
(1980) - Jak napálit advokáta
(1980) - Gorkij o Leninovi
(1980) - Deník
(1980) - Blues pro EFB
(1979) - Ve věci J. R. Oppenheimera
(1979) - Poslední koncert
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - Trasa
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Přitažlivost země
(1978) - Prášky
(1978) - Jak se zranit ve službě
(1978) - Filatelistická historie
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Vykřičník za Kateřinu
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Mílaři
(1977) - Dary hadího krále
(1976) - Poslední začátek
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Kateřina zlé pověsti
(1975) - Potomci a předkové: Čas rozhodnutí
(1975) - Spodní proud
(1975) - Atentat u Sarajevu
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1975) - Město nic neví
(1975) - Zaklęte rewiry
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Svědkové obžaloby
(1974) - Psáno na pranýř
(1974) - Královský gambit
(1974) - Chytrost má děravé šaty
(1974) - Abenteuer mit Blasius
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Potomci a předkové: Vzplanutí ohně
(1973) - Potomci a předkové: Čas zrady, čas naděje
(1973) - Kasař
(1973) - Známost sestry Aleny
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1973) - Pokus o vraždu
(1973) - Snared
(1973) - Jakou barvu má láska
(1973) - Hliněný vozíček
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1973) - Čestné kolo
(1972) - Rozhovor
(1972) - Pohár za první poločas
(1972) - Mnoho povyku pro nic
(1972) - Lev je v ulicích
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV series)
(1972) - Operation Bororo
(1971) - Zločin na Zlenicích hradě
(1971) - Zajatec šílenství
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Rozsudek (TV series)
(1971) - Lekce
(1971) - Konfrontace
(1971) - Kat nepočká
(1971) - Chléb a písně
(1971) - Cyrano z Bergeracu
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Slečnám nic nevadí
(1970) - Radúz a Mahulena
(1970) - O tlustém pradědečkovi
(1970) - Lidé na křižovatce (TV series)
(1970) - Julián odpadlík
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Drama na lovu
(1970) - Byly noci májové
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV series)
(1969) - Larks on a String
(1969) - Virginity and Prison
(1969) - O hradu Zásadce
(1969) - Brouk v hlavě
(1969) - Bellevue
(1968) - Nedělní chvilka poezie
(1968) - Umberto Nobile
(1968) - V srdci Evropy
(1968) - Indiánské léto
(1968) - Jindřich IV.
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Waterloo
(1967) - Větrný robot
Otakar Brousek Sr. - Family and Partner relationships
Otakar Brousek Sr. 2019 - Astrological Charts, Astrology Online
Otakar Brousek Sr. Astro-Databank - Astro Database Categories

Otakar Brousek Sr., Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
5°04’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Rat

Rat (Wood)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
28

Birthday 28th - Divergence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and try to succeed. They are guided by their emotions and only then by reasoning. Romantic relationship and family ties are important. They have a sense of humour. They like to have everything under their control. They decide things for themselves.

Otakar Brousek Sr. 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Otakar Brousek Sr. - actor

Otakar Brousek Sr. was born on September 28, 1924 in Krhanice
Otakar Brousek Sr. at:
Wikipedia.orgOtakar Brousek Sr. full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 19th
(Today)
Spojené státy Trey Parker
(*1969) actor, director, dubber, co-creator of the series South Park
Francie Auguste Lumière
(*1862) director, actor, one of the first filmmakers
Itálie Umberto Boccioni
(*1882) Italian painter, sculptor, art critic, theorist of Futurism
Spojené státy John Lithgow
(*1945) actor
Spojené státy Jon Favreau
(*1966) actor, director, scriptwriter
Otakar Brousek Sr.
Planet positions:
SunSun
Libra
5°04’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Virgo
17°19’
 
VenusVenus
Leo
20°02’
 
MarsMars
Aquarius
25°34’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
13°59’
 
SaturnSaturn
Scorpio
1°34’
 
UranusUranus
Pisces
18°54’
R
NeptuneNeptune
Leo
21°42’
 
PlutoPluto
Cancer
13°30’
 
NodeNode (M)
Leo
20°38’
R
LilithLilith (M)
Gemini
21°11’
 
ChironChiron
Aries
23°09’
R
Elements:
4xFireFire
1xEarthEarth
5xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
October 20th
(Tomorrow)
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) actor
Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) actor
Velká Británie Danny Boyle
(*1956) actor, director, scriptwriter
Francie Daniel Prévost
(*1939) actor
Spojené státy Snoop Dogg
(*1971) singer, actor
Famous people who passed away on October 19th
Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) photographer
Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) French sculptor, printmaker
Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) writer
Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987)
Spojené státy Glen Buxton
(*1947 - 1997) musician

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »