Otakáro Schmidt wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Otakáro Schmidt - Birth Chart
(Otakar Schmidt)
(Otakáro Maria Schmidt)

Gender:
Male
Birth:
*1960
Country:
Age:
60 years
Occupation:
actor, director, scriptwriter, dancer

Otakáro Schmidt - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1960 (?)
House system:
no system (?)
(Otakáro Schmidt 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Otakáro Schmidt
Date of Birth - Year *1960
(actor, director, scriptwriter, dancer, instagram)

Otakáro Schmidt - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Pražské Jezulátko
(2010) - Mistr Eckhart
(2010) - Blázen z La Verny
(2009) - Cesta k andělům
(2009) - Svatý Vojtěch - první český Evropan
(2009) - Krajinou ticha
(2009) - Proč bychom se netopili (TV series)
(2009) - Herbert v ringu
(2008) - Ona tančí s Olomoucí
(2008) - Dej mi duši a ostatní si ponech
(2007) - Po hladině
(2007) - Nejznámější Čech - Jan Nepomucký
(2006) - Léta letí k andělům
(2006) - Interview ČT24
(2005) - Skřítek
(2004) - Můj dům, můj...
(2003) - Smart Philip
(2003) - Jak básníci neztrácejí naději
(2002) - Perníková věž
(2001) - Sochy snové, ale odolné
(2001) - Expulsion from Paradise
(2000) - Cesty víry
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Čtveráci
(1999) - Eliška Likes it Wild
(1997) - Paskvil
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - The Stone Bridge
(1995) - Nebe nad Mikulovem
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Blue talk show
(1994) - Prology
(1994) - Mlýny
(1994) - Accumulator 1
(1993) - Události
(1992) - The Necklace (TV series)
(1991) - Míč
(1991) - Penziónek
(1991) - My Pragues Understand Me
(1991) - Besídka divadla Sklep
(1990) - Kouř
(1988) - Pražská 5
(1987) - Manéž Bolka Polívky

Otakáro Schmidt - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Don Quijote v Čechách
(2015) - University – Tajemství evropského zázraku
(2013) - Misie. Až na kraj světa s jezuity
(2013) - Krajina, zrcadlo duše
(2013) - Dominikáni - řád bratří kazatelů
(2013) - Cyril a Metoděj: Dědictví otců a matek zachovej nám, Pane!
(2011) - Pražské Jezulátko
(2011) - Náš dům v kosmu (TV series)
(2010) - Mistr Eckhart
(2010) - Blázen z La Verny
(2009) - Cizinci?
(2009) - Cesta k andělům
(2009) - Bet Lechem
(2009) - Šaty dělaj' člověka (TV series)
(2009) - Svatý Vojtěch - první český Evropan
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Krajinou ticha
(2009) - Herbert v ringu
(2008) - Vzkaz
(2008) - Ona tančí s Olomoucí
(2008) - Dej mi duši a ostatní si ponech
(2008) - Cokoliv jste učinili jednomu z těchto mých nepatrných bratří, mně jste učinili
(2007) - Po hladině
(2007) - Padající květináč
(2007) - Příběhy domů (TV series)
(2007) - Nejznámější Čech - Jan Nepomucký
(2006) - Úhly pohledu
(2006) - Léta letí k andělům
(2006) - Nejsme andělé, jen děláme jejich práci
(2006) - Můj dům, můj Braník
(2004) - Můj dům, můj...
(2004) - Hrnec smíchu
(2002) - Realita kouzel aneb Kouzelná realita – Proč a jak se člověk nechá ošálit
(2002) - Neděle na téma...
(2002) - Křesťanský magazín
(2001) - Na scénu
(2001) - Sochy snové, ale odolné
(2001) - Cirkus pluje nocí jako karnevalová loď
(2000) - Sváteční slovo
(2000) - Cesty víry
(2000) - Olšany Open 2000
(1999) - Eliška Likes it Wild
(1998) - Psychoparadoxy
(1997) - Paskvil
(1995) - Nebe nad Mikulovem
(1995) - Karneval v Benátkách
(1995) - Carnevale di Venezia
(1994) - Na vlastní nebezpečí
(1993) - Jízda svatého Huberta

Otakáro Schmidt - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Krajina, zrcadlo duše
(2013) - Dominikáni - řád bratří kazatelů
(2013) - Cyril a Metoděj: Dědictví otců a matek zachovej nám, Pane!
(2011) - Pražské Jezulátko
(2011) - Náš dům v kosmu (TV series)
(2010) - Mistr Eckhart
(2010) - Blázen z La Verny
(2009) - Svatý Vojtěch - první český Evropan
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Krajinou ticha
(2008) - Ona tančí s Olomoucí
(2008) - Dej mi duši a ostatní si ponech
(2008) - Cokoliv jste učinili jednomu z těchto mých nepatrných bratří, mně jste učinili
(2007) - Po hladině
(2007) - Nejznámější Čech - Jan Nepomucký
(2006) - Léta letí k andělům
(2004) - Můj dům, můj...
(2002) - Křesťanský magazín
(2000) - Sváteční slovo
(2000) - Cesty víry
(1999) - Eliška Likes it Wild

Otakáro Schmidt, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
5°23’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Rat

Rat (Metal)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Cypress

Cypress Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Cypress are tolerant, resourceful and faithful. However, they are also quite lazy and inclined to oppress the weak in their surroundings. They have the ability to endure the adversity of fate, which does not break them; on contrary, they learn from the experience.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
28

Birthday 28th - Divergence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and try to succeed. They are guided by their emotions and only then by reasoning. Romantic relationship and family ties are important. They have a sense of humour. They like to have everything under their control. They decide things for themselves.

Otakáro Schmidt 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Otakáro Schmidt - actor, director, scriptwriter, dancer

Otakáro Schmidt was born Year *1960 in Czech City
Otakáro Schmidt at:
Wikipedia.orgOtakáro Schmidt full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 25th
(Today)
Francie Annie Girardot
(*1931) actress
Spojené státy Katy Perry
(*1984) singer
Španělsko Pablo Picasso
(*1881) painter, sculptor, printmaker, ceramicist
Spojené státy Ciara
(*1985) actress, singer
Francie Georges Bizet
(*1838) composer
Otakáro Schmidt
Planet positions:
SunSun
Leo
5°23’
 
MoonMoon
Virgo
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
19°59’
 
VenusVenus
Leo
15°16’
 
MarsMars
Taurus
26°51’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
24°36’
R
SaturnSaturn
Capricorn
13°37’
R
UranusUranus
Leo
20°22’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
6°23’
 
PlutoPluto
Virgo
4°50’
 
NodeNode (M)
Virgo
17°37’
R
LilithLilith (M)
Cancer
9°06’
 
ChironChiron
Pisces
1°01’
R
Elements:
5xFireFire
6xEarthEarth
0xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
October 26th
(Tomorrow)
Velká Británie Bob Hoskins
(*1942) actor, director
Spojené státy Hillary Clinton
(*1947) senator of USA, candidate for the presidential post in the US
Francie Georges Danton
(*1759) politician, lawyer
Velká Británie Cary Elwes
(*1962) actor
Spojené státy Rita Wilson
(*1956) actress
Famous people who passed away on October 25th
Irsko Richard Harris
(*1930 - 2002) actor
Spojené státy Vincent Price
(*1911 - 1993) actor
Belgie Henry van de Velde
(*1863 - 1957) architect, painter
Velká Británie Jack Bruce
(*1943 - 2014) musician, singer
Jamajka Gregory Isaacs
(*1951 - 2010) composer, singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »