Otmar Mácha wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Otmar Mácha - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Ostrava
Country:
Age:
† 84 years
Occupation:
composer

Otmar Mácha - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
2 October 1922 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Otmar Mácha 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Otmar Mácha
Date of Birth - Oct 2, 1922
(composer, instagram)

Otmar Mácha - Filmography - Composer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1998) - Stín
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1997) - Ptačí král
(1993) - Květuška a její zahrádka
(1992) - Váhy
(1992) - Klíček ke štěstí
(1991) - Rudá Divuše
(1991) - Panenka s porcelánovou hlavičkou
(1990) - Život po životě sira T.
(1989) - Všechny krásy života
(1989) - Klaním se, měsíci
(1989) - Evropa tančila valčík
(1987) - O lesním království
(1987) - Hádání s Hadovkou
(1986) - Píseň o statečném Heřmanovi a sličné Jitce
(1986) - Lokis
(1985) - Veronika
(1985) - Lyžař v parném léte
(1985) - Když hraje klarinet
(1984) - Tlustý pradědeček
(1984) - Oldřich a Božena
(1984) - Komediant
(1984) - Anynka a čert
(1983) - Jan Amos Comenius
(1983) - Perníkový dědek
(1983) - O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle
(1983) - Hodina splněných přání
(1983) - Co poudala bába Futéř
(1983) - Anulka a pan Pětiočko
(1982) - Kněžna Ludmila
(1982) - Vyhnanství
(1982) - Šimona
(1982) - Jasnovidec
(1982) - Doktorská pohádka
(1981) - Velké přání
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - O stříbrném a zlatém vajíčku
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1980) - Sestřičky růží
(1980) - Pastýřská pohádka
(1980) - Můj nezdolný lev
(1980) - Meluzína
(1980) - Loupežnická pohádka
(1980) - Královská hra
(1980) - A nebojíš se, princezničko?
(1979) - Zmizení herce Bendy
(1979) - O zakleté princezně
(1979) - O chudém královstvíčku
(1979) - O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku
(1979) - Nositelé zeměkoule
(1979) - Matka
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Bílá kočička
(1977) - Vo Brikitě
(1977) - Kremelský orloj
(1977) - Děd, otec a syn
(1977) - Dary hadího krále
(1976) - Zlaté pometlo
(1976) - Skleník
(1976) - Povídky Svatopluka Čecha
(1976) - Když vyjí vlci
(1976) - Birlibán
(1975) - Spodní proud
(1975) - Pasáček Jirka
(1974) - Uzlík a Mazlík (TV series)
(1974) - Píšťalka pro dva
(1974) - Lesní ženka
(1974) - Lásky hra osudná
(1973) - Trávnička
(1973) - Sněhurka
(1973) - Josefina
(1972) - Modrý koberec
(1972) - Královna Černá růže
(1972) - Kamenný kvítek
(1972) - Jak Anče s komtesou k modrému z nebe přišly
(1972) - Divoké labutě
(1971) - Krakonošské hromování
(1971) - Jeden za všechny
(1957) - Karel Klíč - vynálezce hlubotisku
(1955) - Koroptví kraj
(1955) - Koroptví hnízda
(1954) - Kachní farmy
(1953) - Vosička Aphelinus Mali
(1953) - Petr Brandl - malíř světla v době temna
(1952) - Proměny energie
(1952) - Den v mateřské škole
Otmar Mácha 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Otmar Mácha, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
8°30’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Dog

Dog (Water)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
2

Birthday 2nd - Sociability

Numerology - Birthday Number
These people are very considerate and they are a good listener. They are loyal and emotional. They like to do things for other people and they are able to understand how others feel. They are gregarious and keep close to their family. They are diplomatic.

Otmar Mácha 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Otmar Mácha - composer

Otmar Mácha was born on October 2, 1922 in Ostrava
Otmar Mácha at:
Wikipedia.orgOtmar Mácha full biography - Wikipedia | Astro.comOtmar Mácha astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comOtmar Mácha astro-databank Astrotheme
Famous people born on
October 31st
(Today)
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) actor, director, scriptwriter
Itálie Bud Spencer
(*1929) actor, swimmer, businessman
Velká Británie Stephen Rea
(*1946) actor
Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) singer, dancer
Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922) Cambodian politician, King, writer, director
Otmar Mácha
Planet positions:
SunSun
Libra
8°30’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Scorpio
0°09’
 
VenusVenus
Scorpio
23°34’
 
MarsMars
Capricorn
11°12’
 
JupiterJupiter
Libra
24°44’
 
SaturnSaturn
Libra
10°24’
 
UranusUranus
Pisces
10°34’
R
NeptuneNeptune
Leo
17°30’
 
PlutoPluto
Cancer
11°11’
 
NodeNode (M)
Virgo
29°08’
R
LilithLilith (M)
Aries
0°05’
 
ChironChiron
Aries
15°30’
R
Elements:
1xFireFire
2xEarthEarth
4xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
November 1st
(Tomorrow)
Austrálie Toni Collette
(*1972) actress
Spojené státy Larry Flynt
(*1942) publisher, CEO of Larry Flynt Publications
Francie Manuel Ferrara
(*1975) actor, director
Spojené státy Chris Brennan
(*1984) astrologer, author of The Astrology Podcast, former President of AYA (the Association for Young Astrologers)
Spojené státy Anthony Kiedis
(*1962) singer
Famous people who passed away on October 31st
Velká Británie Sean Connery
(*1930 - 2020) actor
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) guitarist, singer, actor
Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) actor, director, scriptwriter
Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) master of escape, magician, illusionist, stunt flier
Rakousko Egon Schiele
(*1890 - 1918) Austrian painter and cartoonist, disciple of Gustav Klimt

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Full Moon in Taurus Taurus
Show calendar »