Otto Lackovič wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Otto Lackovič - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Hlohovec
Country:
Age:
† 80 years
Occupation:
actor, voice actor

Otto Lackovič - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
5 April 1927 - uknown time (?)
House system:
no system
(Otto Lackovič 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Otto Lackovič
Date of Birth - Apr 5, 1927
(actor, voice actor, instagram)

Otto Lackovič - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV series)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(1999) - Čtveráci
(1999) - Cenzurované sny
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Travis
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Boomerang
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Lift story
(1992) - Trhala fialky dynamitem
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Štúrovci (TV series)
(1991) - Král a zloděj
(1991) - Honorární konzul
(1990) - O hloupé havířce
(1990) - When the Stars Were Red
(1989) - Trezor
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV series)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Přátelská výpomoc
(1989) - Letící delfín (TV series)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1987) - Pojď, dáme sbohem žízni
(1987) - O lesním království
(1987) - Krvavá svatba
(1986) - Pohádka o lidské duši
(1986) - Kdo se bojí, utíká
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Sedmipírek
(1985) - Případ ukradených vědomostí
(1985) - Černá země (TV series)
(1984) - Tajomný ostrov (TV series)
(1984) - Povídky malostranské: Přivedla žebráka na mizinu
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Čertův švagr
(1983) - Větrná setba
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - Sestřičky
(1983) - Rohy
(1983) - Radikální řez
(1983) - Obraz
(1982) - Telegram
(1982) - The Death of a Talented Cobbler
(1982) - Incomplete Eclipse
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Chudák muzika
(1981) - Divoký koník Ryn
(1980) - Pohádka z šafránové louky
(1980) - Nevera po slovensky
(1980) - Na baňu klopajú (TV series)
(1979) - Švec Janek v pohádkové zemi
(1979) - Stopař
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Malované na skle aneb Jánošík
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - O statečné princezně Janě
(1978) - Der Schneider von Ulm
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV series)
(1977) - 'Okay, Boss...!'
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Parta hic
(1976) - Boty plné vody
(1975) - Poklad pod Černou hláskou
(1975) - The Cape of Good Hope
(1975) - Muži jdou ve tmě
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Čert na zemi
(1975) - Solo dlja slona s orkestrom
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Velký oblouk
(1974) - Trofej neznámeho strelca
(1974) - Poslední královna
(1974) - Ohnivý máj
(1974) - Noc oranžových ohňů
(1974) - Chytrost má děravé šaty
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Kronika žhavého léta
(1972) - Magnolia
(1972) - Duhový luk (TV series)
(1972) - Bitva o Hedviku
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - V tieni vlkov (TV series)
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Vodník z kaňky
(1971) - David Sandel's Last Shot
(1971) - Mrtvý princ
(1971) - The Girl on the Broomstick
(1971) - Almara
(1970) - Návštěvy
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Four Murders Are Enough, Darling
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Hádankář Vojta
(1969) - Dlouhé dopoledne
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - The Marathon
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Volanie démonov
(1967) - O princezně, která pořád vařila
(1967) - Marketa Lazarova
(1967) - Když má svátek Dominika
(1966) - V páse zlomená
(1966) - Slečny přijdou později
(1966) - Kacafírek
(1965) - Motýl
(1964) - Bubny
(1963) - Začít znova
(1963) - Smrt si říká Engelchen
(1963) - Pražské blues
(1963) - Icarus XB 1
(1963) - Passing Through a Thick Forest
(1961) - Procesí k panence
(1961) - Pieseň o sivom holubovi
(1961) - Kohout plaší smrt
(1960) - Těžká Barbora
(1960) - Pochodně
(1960) - Balada z hadrů
(1959) - 105% alibi
(1959) - Vstup zakázán
(1959) - První parta
(1959) - Prázdniny v oblacích
(1958) - Tenkrát o Vánocích
(1957) - Daleko od stromu
(1957) - Bomba
(1956) - Na ľadovcoch Mont Blancu
(1956) - Roztržka
(1956) - Against All
(1956) - Husaři
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1956) - Advent
(1955) - The Windy Mountain
(1955) - Štvorylka
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Stříbrný vítr
(1954) - Frona
(1954) - Everything Ends Tonight
(1953) - Rodná zem
(1953) - Můj přítel Fabián
(1952) - Nad námi svítá
(1952) - Mladé srdcia
(1950) - Kozie mlieko
Otto Lackovič 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Otto Lackovič, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
14°42’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Fire)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Rowan

Rowan Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of the Rowan are usually gentle and subtle, or at least they give us this impression. These people have a gentle and fragile appearance, but inside they are strong and determined people who can defend themselves against anything bad that await them. Rowan people have a good taste and they are often blessed with artistic talents. They give us the impression of closed people who do not like to be the centre of attention and who try to avoid big social events.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
5

Birthday 5th - Perception

Numerology - Birthday Number
These people are open, daring, energetic and principled. They like to be their own boss. They are perceptive. They like progress and need space for their activities. They like changes and nothing is fixed for them. They have almost magnetic influence on people, they are charming.

Otto Lackovič 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Otto Lackovič - actor, voice actor

Otto Lackovič was born on April 5, 1927 in Hlohovec
Otto Lackovič at:
Wikipedia.orgOtto Lackovič full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 23rd
(Today)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Otto Lackovič
Planet positions:
SunSun
Aries
14°42’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Pisces
17°36’
 
VenusVenus
Taurus
16°25’
 
MarsMars
Gemini
23°18’
 
JupiterJupiter
Pisces
18°10’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
7°23’
R
UranusUranus
Aries
0°16’
 
NeptuneNeptune
Leo
24°26’
R
PlutoPluto
Cancer
13°47’
 
NodeNode (M)
Cancer
1°58’
R
LilithLilith (M)
Libra
3°28’
 
ChironChiron
Taurus
0°38’
 
Elements:
5xFireFire
1xEarthEarth
3xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Famous people who passed away on September 23rd
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) actor, singer
Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) doctor, psychiatrist, neurologist, founder of psychoanalysis
Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) actor
Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001)
Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »