Otto Šimánek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Otto Šimánek - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Třešť
Country:
Age:
† 67 years
Death:
Occupation:
actor

Otto Šimánek - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
28 April 1925 - uknown time (?)
House system:
no system
(Otto Šimánek 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Otto Šimánek
Date of Birth - Apr 28, 1925
(actor, instagram)

Otto Šimánek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2003) - Předčasná úmrtí: Největší z českých pierotů
(1991) - Podnájem na Champs Ellysées
(1990) - Journey's End
(1989) - Trezor
(1989) - Roky prelomu (TV series)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1988) - Pan Tau
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1987) - Pád rodu Votických
(1987) - Kde bydlí štěstí
(1986) - Veselé Vánoce přejí chobotnice
(1986) - Území strachu
(1986) - Statečný Azmun
(1986) - Ohnivé ženy se vracejí
(1986) - Mladé víno
(1986) - Chobotnice z II. patra
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1985) - Pan Tau a kouzelné písničky
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Stalo se jedné neděle
(1984) - Šach mat
(1984) - Praha, jak ji mám rád
(1984) - Lucie, postrach ulice
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - O bílém jadýrku
(1983) - The Visitors (TV series)
(1983) - Duch soudce Pauknera
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Poslední návrat
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1981) - Zralé víno
(1981) - Kamenný orchestr
(1981) - Kačenka
(1980) - Lucy the Menace of Street (TV series)
(1979) - Švec Janek v pohádkové zemi
(1979) - Nejhezčí příbeh z našeho JZD
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Pan Tau - Od zítřka nečaruji
(1978) - Pan Tau - Noc v safari
(1978) - Pan Tau na pionýrském táboře
(1978) - Pan Tau a která je ta pravá?
(1978) - Pan Tau a kouzelnice
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - Pan Tau - Poplach v oblacích
(1977) - Pan Tau - Lov na slona
(1977) - Co je platno kázat
(1977) - Básník, služka a král
(1976) - Panenka z vltavské tůně
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Pan Tau se vrací
(1975) - Pan Tau odchází
(1975) - Pan Tau jde do práce
(1975) - Pan Tau a zlatý kufr
(1975) - Pan Tau a velký ples
(1975) - Pan Tau a rosnička
(1975) - Pan Tau a rodinná slavnost
(1975) - Pan Tau a Robinson
(1975) - Pan Tau a příliš velký balón
(1975) - Pan Tau a pět hrušek a tři jablka
(1975) - Pan Tau a pes kozopes
(1975) - Pan Tau a černý deštník
(1975) - Pan Tau a Aladinova lampa
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Honza a Růžová panenka
(1973) - Volání o pomoc
(1973) - Three Wishes for Cinderella
(1973) - Neználkovy příhody (TV series)
(1972) - Pan Tau und die Zirkus Welt
(1972) - Pan Tau packt die Koffer
(1972) - Pan Tau ist wieder da
(1972) - Pan Tau fährt Taxi
(1972) - Pan Tau geht in auf Reisen
(1972) - Lev je v ulicích
(1972) - Pan Tau wird gesucht
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Hund über Bord
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - Pan Tau tritt auf
(1970) - Pan Tau im Schnee
(1970) - Pan Tau und die schöne Bescherung
(1970) - Pan Tau und der Lange Sonntag
(1970) - Pan Tau und Claudia im Schloss
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1969) - Men about Town
(1969) - Pan Tau geht in die Schule
(1969) - Pan Tau und lauter Wasser
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Kalif čápem
(1969) - Dobrodružství šesti trampů (TV series)
(1969) - Ach, ta vojna
(1968) - Vo modrým ptáčku
(1968) - Vajíčko
(1968) - Údolie večných karaván
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1967) - Přísně tajné premiéry
(1967) - Pinocchiova dobrodružství
(1967) - The End of Agent W4C
(1967) - Inzerát
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
(1966) - Sedm sestřiček
(1966) - Poslední růže od Casanovy
(1966) - Pan Tau - Das erste Abenteuer
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1966) - Fantom Morrisvillu
(1966) - Doktor a běsi
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Poslední opona
(1965) - Polka jede do světa
(1965) - Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou
(1965) - Kupon
(1965) - Každý mladý muž
(1964) - Tři chlapi po roce
(1964) - Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
(1964) - Bubny
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Začít znova
(1963) - Tři chlapi v chalupě
(1963) - Dead, Read It!
(1963) - Strach
(1963) - Smrt si říká Engelchen
(1963) - The Hope
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV series)
(1962) - Sganarel lékařem
(1962) - Objev na Střapaté hůrce
(1962) - Malý Bobeš ve městě
(1962) - Kuřata na cestách
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Zítra a pozítří
(1961) - Turista
(1961) - Spadla s měsíce
(1961) - Kde alibi nestačí
(1961) - Baron Munchausen
(1960) - Všude žijí lidé
(1960) - Třetí přání
(1960) - Policejní hodina
(1960) - Černá sobota
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - Letiště nepřijímá
(1959) - A Suburban Villa
(1958) - Vynález zkázy
(1958) - Touha
(1954) - Nedělní dostaveníčko
(1954) - Giant Shoe-Factory
(1949) - I andělé ztrácejí trpělivost
(1947) - 13 Rue Madeleine
Otto Šimánek 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Otto Šimánek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
7°40’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Ox

Ox (Wood)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Walnut

Walnut Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Walnut are just as hard and tough as the tree. They usually have great ambitions and can pursue their goals with persistence. They have a perfect sense for strategy, and thanks to their intelligence they can invent and implement plans that other people do not even dare to dream about. But they lack adaptability, and they make mistakes when they need to improvise.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
28

Birthday 28th - Divergence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and try to succeed. They are guided by their emotions and only then by reasoning. Romantic relationship and family ties are important. They have a sense of humour. They like to have everything under their control. They decide things for themselves.

Otto Šimánek 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Otto Šimánek - actor

Otto Šimánek was born on April 28, 1925 in Třešť
Otto Šimánek at:
Wikipedia.orgOtto Šimánek full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 21st
(Today)
Spojené státy Bill Murray
(*1950) actor, scriptwriter
Spojené státy Stephen King
(*1947) author of horror, supernatural fiction, suspense, science fiction, and fantasy
Kanada Leonard Cohen
(*1934) composer, guitarist, singer, writer, actor, poet
Spojené státy Ethan Coen
(*1957) director, scriptwriter
Velká Británie H. G. Wells
(*1866) writer
Otto Šimánek
Planet positions:
SunSun
Taurus
7°40’
 
MoonMoon
Cancer
(?)
 
MercuryMercury
Aries
22°33’
R
VenusVenus
Taurus
8°50’
 
MarsMars
Gemini
22°42’
 
JupiterJupiter
Capricorn
22°17’
 
SaturnSaturn
Scorpio
11°16’
R
UranusUranus
Pisces
23°56’
 
NeptuneNeptune
Leo
19°47’
R
PlutoPluto
Cancer
11°37’
 
NodeNode (M)
Leo
9°24’
R
LilithLilith (M)
Cancer
14°47’
 
ChironChiron
Aries
24°58’
 
Elements:
3xFireFire
4xEarthEarth
1xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 22nd
(Tomorrow)
Ukrajina Paul Muni
(*1895) actor
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Famous people who passed away on September 21st
Dánsko King Haakon VII
(*1872 - 1957) King of Norway
Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) poet, novelist
Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) philosopher
Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) athlete, sprinter
Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) businesswoman

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »