Pavel Bobek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Pavel Bobek - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 76 years
Occupation:
singer

Pavel Bobek - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
16 September 1937 - uknown time (?)
House system:
no system
(Pavel Bobek 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Pavel Bobek
Date of Birth - Sep 16, 1937
(singer, instagram)

Pavel Bobek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Ceny Anděl 2012
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Hity z Václaváku
(2011) - Pološero
(2011) - Ahoj, Marie!
(2011) - St. Helen's Island
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Eye Over Prague
(2009) - Neobyčejné životy: Petr Nárožný
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Karel Gott 70
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Trishtimi i zonjës Shnajder
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Čétéčko
(2006) - 13. komnata Pavla Bobka
(2006) - 13. komnata Luďka Soboty
(2006) - Kde lampy bloudí
(2005) - Žáci "pedagoga" Šimka
(2005) - Šimek šoumen
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Na mušce
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2004) - České maličkosti
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Předčasná úmrtí: Poslední gróf
(2002) - Olympic slaví 40 let
(2001) - Vánoce, Vánoce
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2000) - P.F.
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Legendy folku a country (TV series)
(2000) - Drahý můj Jiří Grossmann
(1999) - Věšák
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Semafor má 40
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Nevyjasněná úmrtí: Volný pád
(1998) - Bigbít (TV series)
(1998) - Česká soda
(1997) - Úsměvy
(1997) - Novoty
(1997) - Pavel Bobek - 60 let v americkém století
(1996) - Je to jenom rokenrol
(1996) - Maigret et la tête d'un homme
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Pocta rokenrolovému králi
(1994) - Čundrcountryshow
(1993) - Takhle jsme to nemysleli
(1993) - Činčin
(1993) - El Marido perfecto
(1993) - Fontána pre Zuzanu 2
(1993) - Česká soda (TV series)
(1992) - Šance
(1992) - Chvilky s Miroslavem Horníčkem a jeho přáteli
(1990) - Šaráda
(1990) - Hovory H ještě po dvaceti letech
(1990) - Byl prima kluk
(1990) - The Last Butterfly
(1989) - Silvestr, který se nevysílal
(1988) - Večírek
(1987) - Zajíc v pytli
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Klip klap
(1986) - Vánoční koncert Karla Gotta
(1986) - Plaváček
(1985) - Videostop
(1982) - Ve znamení kotvy
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1981) - Divadélko pod věží
(1981) - Buldoci a třešně
(1979) - Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha
(1979) - Ring volný
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Dům pro Helenu
(1978) - Johnny Cash v Praze
(1978) - Decentní večer
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Koncert pro mantinely
(1976) - Inventura Písniček pod rentgenem
(1976) - Dostaveníčko
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1973) - Ze Soboty na Šimka aneb Návštěvní den v divadle Semafor
(1971) - Hop dva tři Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna ...
(1970) - Televarieté
(1970) - Ten pes je váš?
(1970) - Pánský večírek
(1970) - Návštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna v Semaforu
(1970) - Návštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna
(1970) - Návštěvní den č. 6
(1970) - Návštěvní den č. 5
(1969) - Návštěvní den č. 4
(1969) - Návštěvní den č. 3
(1969) - Návštěvní den č. 2
(1968) - Hovory H
(1964) - Fever
Pavel Bobek 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Pavel Bobek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
23°11’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Ox

Ox (Fire)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Lime

Lime Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Lime achieve their life goals relatively quickly and easily. It's hard to say why, they are just lucky. They achieve their success even thought they tend to be comfortable and try to organise problem-free life for themselves. They try to avoid conflicts under all circumstances; they never go into direct conflict. They are people of compromise; they are often willing to make big concessions in order to avoid complications.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
16

Birthday 16th - Directness

Numerology - Birthday Number
These people have a clear opinion on what is right and wrong in life. They fight intolerance. They are very observant. They have a sense of harmony. They are tender and sweet. They try to get along with others and understand their needs.

Pavel Bobek 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Pavel Bobek - singer

Pavel Bobek was born on September 16, 1937 in Prague
Pavel Bobek at:
Wikipedia.orgPavel Bobek full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 20th
(Today)
Itálie Sophia Loren
(*1934) actress
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) american writer, columnist, politician
Itálie Asia Argento
(*1975) actress
Francie Sabine Azéma
(*1949) actress
Spojené státy Yuna Itō
(*1983) actress, singer
Pavel Bobek
Planet positions:
SunSun
Virgo
23°11’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Virgo
19°07’
R
VenusVenus
Leo
19°33’
 
MarsMars
Sagittarius
21°01’
 
JupiterJupiter
Capricorn
17°29’
 
SaturnSaturn
Aries
2°22’
R
UranusUranus
Taurus
13°22’
R
NeptuneNeptune
Virgo
18°52’
 
PlutoPluto
Cancer
29°41’
 
NodeNode (M)
Sagittarius
9°51’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
8°42’
 
ChironChiron
Cancer
0°50’
 
Elements:
4xFireFire
6xEarthEarth
2xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
September 21st
(Tomorrow)
Spojené státy Bill Murray
(*1950) actor, scriptwriter
Spojené státy Stephen King
(*1947) author of horror, supernatural fiction, suspense, science fiction, and fantasy
Kanada Leonard Cohen
(*1934) composer, guitarist, singer, writer, actor, poet
Spojené státy Ethan Coen
(*1957) director, scriptwriter
Velká Británie H. G. Wells
(*1866) writer
Famous people who passed away on September 20th
Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) lawyer, linguist, collector of legends and fairy tales
Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) soldier, Norwegian resistance fighter during the German occupation of Norway
Švédsko Sven Nykvist
(*1922 - 2006) actor, cameraman
Německo Theodor Fontane
(*1819 - 1898) writer, scriptwriter
Velká Británie George Bidder
(*1806 - 1878) architect

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »