Pavel Landovský wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Pavel Landovský - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Havlíčkův Brod
Country:
Age:
† 78 years
Death:
Occupation:
actor, writer

Pavel Landovský - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
11 September 1936 - uknown time (?)
House system:
no system
(Pavel Landovský 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Pavel Landovský
Date of Birth - Sep 11, 1936
(actor, writer, instagram)

Pavel Landovský - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Murderous Tales
(2014) - Magický Činoherní klub (TV series)
(2014) - Československý filmový zázrak (TV series)
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Hotelier
(2012) - Bastardi 3
(2011) - 13. komnata Ivana Palúcha
(2011) - Westernstory
(2011) - Leaving
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Film o filmu: Adelheid
(2009) - Golden Sixties (TV series)
(2009) - Občan Havel přikuluje
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Stínu neutečeš
(2008) - Český lev 2007
(2008) - 13. komnata Pavla Landovského
(2008) - Samotářka Míla
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Cesta do Vídně
(2008) - Setkání v Praze, s vraždou
(2008) - Shameless
(2007) - Citizen Havel
(2007) - Catch the Doctor!
(2006) - Předčasná úmrtí: Široká duše
(2006) - Fenomén Hrádeček aneb Duchové pod Břečtejnem
(2006) - Empties
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Řekněte mi, kdo to je
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Kousek nebe
(2003) - O svatební krajce
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Jak na to...
(2002) - Já a moji synové...
(2002) - Ředitel zeměkoule
(2002) - Únos domů
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Nevyjasněná úmrtí: Já se tam vrátím
(2001) - Milan Hlavsa a Plastic People of the Universe
(2001) - Uprising
(2001) - Pravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcem
(2001) - Panenka proti zbytku světa
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2000) - Kaviareň "u filipa"
(2000) - Po cestě pustým lesem
(2000) - Anděl Exit
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Občan Karel Kryl
(1999) - Fenomén Kohout
(1999) - Vše pro dámu
(1999) - Im Fadenkreuz - Bis daß der Tod euch scheidet
(1999) - Policajti z předměstí (TV series)
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Lanďák
(1997) - Úsměvy
(1997) - Silvestrovské sny Jiřiny Bohdalové
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1997) - Nejasná správa o konci sveta
(1997) - Cesta pustým lesem
(1995) - Válka barev
(1995) - Drawn from Memory
(1995) - Hazard
(1994) - Amerika
(1992) - Černí baroni
(1991) - Why Havel?
(1990) - Hovory H ještě po dvaceti letech
(1990) - Wilhelm Tell
(1990) - In the Light of the King's Love
(1990) - Mikrofon zleva, Tome aneb Waterloo
(1990) - Der Kaufmann von Venedig
(1990) - Audience
(1989) - Svobodné divadlo
(1989) - Follow Me
(1988) - The Unbearable Lightness of Being
(1985) - Via Mala (TV series)
(1984) - Die Försterbuben
(1984) - Eläköön, itsemurhaaja
(1984) - Der Bulle & das Mädchen
(1983) - Das Ohr
(1983) - Hunderennen
(1982) - The Uppercrust
(1981) - Inventura
(1981) - Sommergäste
(1981) - Ragtime
(1981) - Kopfstand
(1980) - Die Einfälle der heiligen Klara
(1980) - Die Jahre vergehen
(1979) - Play Macbeth
(1976) - Stříbrný jaguár
(1976) - Desať percent nádeje
(1972) - V ponorkovém pásmu
(1972) - Pan Tau fährt Taxi
(1971) - A kdo je vinen?
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Straw Hat
(1971) - Silvestrovské kousky Františka Housky
(1971) - Revizor
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Konec draka Kusodrápa
(1971) - The Tricky Game of Love
(1970) - Dobrý večer s Waldemarem
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Podezření
(1970) - Nejsem chmýrko na bodláku
(1970) - Neboť nevědí, co činí
(1970) - Námluvy komtesy Gladioly aneb Přistání ve skleníku
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - The Phantom of Operette (TV series)
(1970) - Byly noci májové
(1969) - Young Bohácek's Sufferings
(1969) - Case for a Rookie Hangman
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Nezvaný host
(1969) - Nechcete jet do Bembrly?
(1969) - Já, truchlivý Bůh
(1969) - Hrozné děti
(1969) - Houslista
(1969) - Flirt se slečnou Stříbrnou
(1969) - Brýle
(1969) - Bližní na tapetě: Nactiutrhač
(1969) - Ach, ta vojna
(1969) - Adelheid
(1968) - „Rakev ve snu viděti...“
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Farářův konec
(1967) - Zázračný hlavolam
(1967) - Valley of the Bees
(1967) - Svatba jako řemen
(1967) - Soukromá vichřice
(1967) - Piknik
(1967) - Pension pro svobodné pány
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - Marketa Lazarova
(1967) - Klec pro dva
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Sign of the Cancer
(1966) - Slečny přijdou později
(1966) - Closely Watched Trains
(1965) - Každý mladý muž
(1956) - Vintage Car
Pavel Landovský 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Pavel Landovský, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
18°33’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Rat

Rat (Fire)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
11

Birthday 11th - Sensitivity

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and intuitive. They are interested in the spiritual path. They are a charismatic person. They like other people. They are a daydreamer. They are diplomatic.

Pavel Landovský 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Pavel Landovský - actor, writer

Pavel Landovský was born on September 11, 1936 in Havlíčkův Brod
Pavel Landovský at:
Wikipedia.orgPavel Landovský full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 23rd
(Today)
Kanada Ryan Reynolds
(*1976) actor
Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) composer
Švýcarsko Felix Bloch
(*1905) physicist
Spojené státy Barron Hilton
(*1927)
Spojené státy Michael Crichton
(*1942) writer, scriptwriter
Pavel Landovský
Planet positions:
SunSun
Virgo
18°33’
 
MoonMoon
Cancer
(?)
 
MercuryMercury
Libra
14°19’
 
VenusVenus
Libra
8°43’
 
MarsMars
Leo
20°30’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
16°01’
 
SaturnSaturn
Pisces
19°09’
R
UranusUranus
Taurus
9°17’
R
NeptuneNeptune
Virgo
16°35’
 
PlutoPluto
Cancer
28°16’
 
NodeNode (M)
Sagittarius
29°26’
R
LilithLilith (M)
Libra
27°34’
 
ChironChiron
Gemini
23°07’
 
Elements:
3xFireFire
4xEarthEarth
2xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
October 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) actor, director
Francie Gilbert Bécaud
(*1927) actor, singer
Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) psychology professor, member of nonviolent anti-Nazi group White Rose
Německo Walter Buch
(*1883) lawyer
Francie Jean-Claude Pascal
(*1927) actor, singer
Famous people who passed away on October 23rd
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) actor
Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinarian, inventor of Dunlop tires
Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) fashion designer
Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automotive pioneer, co-founder of Renault
Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »