Pavel Nový wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Pavel Nový - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1948
Country:
Age:
70 years
Occupation:
actor

Pavel Nový - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1948 (?)
House system:
no system (?)
(Pavel Nový 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Pavel Nový
Date of Birth - Year *1948
(actor, instagram)

Pavel Nový - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Kluci z hor
(2015) - Formace
(2015) - Policie Modrava (TV series)
(2015) - Victoria Angel
(2014) - Film o filmu: Kandidát
(2013) - Zlatý časy!
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Film o filme: Kandidát
(2013) - Form of Love
(2013) - Nevinné lži (TV series)
(2013) - Candidate
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Česká 30
(2012) - Tady hlídám já
(2012) - Policajti z centra (TV series)
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV series)
(2012) - Exitus
(2011) - Vínečko
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Janinka
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Pozdní sběr
(2010) - Machři
(2010) - Jak se vede, sousede?
(2010) - Film o filmu Přežít svůj život
(2010) - Přežít svůj život (teorie a praxe)
(2009) - Tescoma s chutí
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Sewing throught dream (Oral Variations of the Svankmajer Dream/Film)
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Zasaženi bleskem
(2009) - Séance
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Mr. GS
(2008) - 13. komnata Pavla Nového
(2007) - Vánoční posezení u muziky
(2007) - Trapasy (TV series)
(2006) - Čétéčko
(2006) - The Rafters
(2006) - Příkopy (TV series)
(2006) - Poslední sezona (TV series)
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2006) - Lojzička je číslo
(2006) - Horákovi (TV series)
(2006) - Boží pole s. r. o.
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Lunacy
(2005) - Snowboarďáci (TV series)
(2005) - Revizor
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Snowboarders
(2004) - Redakce (TV series)
(2004) - Náměstíčko (TV series)
(2003) - Malovaný děti
(2003) - Hodina tance a lásky
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Benefice Václava Vorlíčka
(2001) - Rozhodni se
(2001) - Uniforma
(2001) - Okénka
(2001) - Oběti: Svědek
(2001) - Medici
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2001) - Kdo zaváhá, nejede! (TV series)
(2001) - Boží soud
(2000) - Na palmě
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Vše pro firmu
(2000) - Policejní pohádky strážmistra Zahrádky (TV series)
(2000) - Little Otik
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Věšák
(1999) - DERBY
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Neprůstřelná nevěra
(1999) - Je to jináč
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Krupice
(1998) - Když kočky nejsou doma...
(1997) - Vsaďte se!
(1997) - Úsměvy
(1997) - Hejbni kostrou
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Milenka dvou pánů
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Conspirators of Pleasure
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Dvě z policejní brašny
(1995) - Film o filmu: Cesta peklem
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Rabín a jeho Golem
(1995) - Přijeď si pro mě, tady straší
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Revenge
(1995) - Divoké pivo
(1995) - Cesta peklem
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1995) - Artuš, Merlin a Prchlíci
(1994) - Tři Alberti a slečna Matylda
(1994) - Pokoj u trati
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Amerika
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Zázračné dítě
(1993) - Horror Story
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Kufr
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1992) - Případ s černým vzadu
(1992) - The Torch (TV series)
(1992) - Pan Dodd má schůzku
(1992) - Městem chodí Mikuláš
(1992) - Lepšie byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý
(1992) - Když vlci pláčou
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1991) - Vyžilý Boudník
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Siláci
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy (TV series)
(1991) - Štúrovci (TV series)
(1991) - Praški student (TV series)
(1991) - A Man Who Rose in Price
(1991) - Mozart v Praze
(1991) - Klauni a vlastenci
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1991) - Discopříběh 2
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Vzpomínka na břehu moře
(1990) - Milostivé léto
(1990) - Chybná diagnóza
(1990) - Houpačka
(1990) - Čarodějky z předměstí
(1989) - V tomhle zámku straší, šéfe!
(1989) - V našom meste býva Gulliver
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Útěk s Cézarem
(1989) - Roky prelomu (TV series)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Něžný barbar
(1989) - Letící delfín (TV series)
(1989) - Jestřábí moudrost
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Divoká srdce
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Vlakári
(1988) - Případ se psem
(1988) - Proces s vrahy Martynové
(1988) - Oznamuje se láskám vašim
(1988) - Na dvoře je kůň, šéfe
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Sedmé nebe
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Když v ráji pršelo
(1987) - Južná pošta
(1987) - Figurky ze šmantů
(1987) - Discopříběh
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Smích se lepí na paty
(1986) - Pěsti ve tmě
(1986) - Papilio
(1986) - Operace mé dcery
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Mladé víno
(1986) - Bloudění orientačního běžce
(1986) - Bar Nevada
(1985) - Velké sedlo (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Hledám dům holubí
(1984) - Vyhrávat potichu
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - Rubikova kostka
(1984) - Prodavač humoru
(1984) - Oldřich a Božena
(1984) - Noc smaragdového měsíce
(1984) - Na dosah ruky (TV series)
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Amadeus
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1982) - S tebou mě baví svět
(1982) - Encounter with the Shadows
(1982) - Plaché příběhy
(1982) - Na konci diaľnice
(1982) - Mrkáček Čiko
(1981) - Řetěz
(1981) - Pytláci
(1981) - Povídka malostranská
(1979) - Postav dom, zasaď strom
(1978) - Balada pro banditu
(1962) - Kuřata na cestách

Pavel Nový - Filmography - Producer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
Pavel Nový Astro-Databank - Astro Database Categories

Pavel Nový, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
12°48’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Rat

Rat (Earth)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
5

Birthday 5th - Perception

Numerology - Birthday Number
These people are open, daring, energetic and principled. They like to be their own boss. They are perceptive. They like progress and need space for their activities. They like changes and nothing is fixed for them. They have almost magnetic influence on people, they are charming.

Pavel Nový 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Pavel Nový - actor

Pavel Nový was born Year *1948 in Czech City
Pavel Nový at:
Wikipedia.orgPavel Nový full biography - Wikipedia
Famous people born on
July 19th
(Today)
Velká Británie Brian May
(*1947) singer, guitarist
Gruzie Vladimir Mayakovsky
(*1893) writer, poet
Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) actor
Kyrgyzstán Vitali Klitschko
(*1971) politician, Mayor of Kiev, boxer, actor
Francie Edgar Degas
(*1834) painter
Pavel Nový
Planet positions:
SunSun
Virgo
12°48’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Libra
2°49’
 
VenusVenus
Cancer
26°57’
 
MarsMars
Scorpio
1°15’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
19°44’
 
SaturnSaturn
Leo
28°19’
 
UranusUranus
Cancer
0°09’
 
NeptuneNeptune
Libra
11°37’
 
PlutoPluto
Leo
15°25’
 
NodeNode (M)
Taurus
7°39’
R
LilithLilith (M)
Pisces
5°11’
 
ChironChiron
Scorpio
20°23’
 
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
July 20th
(Tomorrow)
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) actress
Mexiko Carlos Santana
(*1947) composer, guitarist, singer
Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) significant aviation pioneer and designer
Spojené státy Theda Bara
(*1890) actress
Spojené státy Carlos Alazraqui
(*1962) actor
Famous people who passed away on July 19th
Spojené státy James Garner
(*1928 - 2014) actor
Německo Duchess Louise of Mecklenburg-Strelitz
(*1776 - 1810) Queen consort of Prussia, wife of King Frederick William III.
Spojené státy Jack Warden
(*1920 - 2006) actor
Spojené státy Garry Marshall
(*1934 - 2016) actor, director, scriptwriter
Francie Cécile Aubry
(*1928 - 2010) writer, scriptwriter, actress, director

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »