Pavel Soukup wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Pavel Soukup - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1948
Country:
Age:
71 years
Occupation:
actor, voice actor

Pavel Soukup - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1948 (?)
House system:
no system (?)
(Pavel Soukup 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Pavel Soukup
Date of Birth - Year *1948
(actor, voice actor, instagram)

Pavel Soukup - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - 13. komnata Pavla Soukupa
(2015) - Ztraceni v Mnichově
(2015) - Stopy života - Nejhorší zánět
(2014) - Nikdo není perfektní
(2013) - Umění dabingu
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Ostrov na severu
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Česká 30
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Šamani odcházejí
(2011) - Stará domovní znamení
(2011) - Nostradamus - Budoucnost z minulosti
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prostřeno!
(2010) - The Forest and Water
(2010) - Krásy Čech, Moravy a Slezska (TV series)
(2010) - Hrabě Zinzendorf - síla přesvědčení
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2010) - Anděl
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Experiment
(2008) - Dvaasedmdesát jmen české historie (TV series)
(2008) - Bohové a proroci (TV series)
(2007) - Trapasy (TV series)
(2006) - Kronika česká: Svatopluk a Metoděj
(2005) - Všechnopárty
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2004) - TýTý 2003
(2004) - Báječný ženský
(2004) - Příběhy o telátku (TV series)
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Telebazar
(2003) - Devět bran
(2002) - Nález století - Proces restaurovaní relikviáře sv. Maura
(2002) - SPHINX: Die Sphinx – Das Rätsel in Stein
(2001) - Stop
(2001) - Minuty dvacátého století: 17. listopad 1989
(2001) - Z pekla štěstí 2
(2001) - Help For You
(2001) - Černí andělé (TV series)
(2000) - Na palmě
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Věšák
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Spartakiádní vrah
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - T. G. Masaryk a vznik ČSR
(1998) - Průkopníci podnikání v českých zemích (TV series)
(1998) - Kronika česká: České baroko
(1998) - Jak chráníme přírodu
(1998) - Nils a divoké husy (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Příběh české a slovenské fotografie (TV series)
(1997) - Kronika česká (TV series)
(1997) - Hotelová vášeň
(1997) - Generální zkouška
(1997) - Cesta do Paříže
(1995) - Pyramida
(1995) - Pražské povstání v květnu 1945 aneb mezi Londýnem a Moskvou
(1995) - Barokní divadlo v Českém Krumlově
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Sen o krásné panně
(1995) - Klekání zvoníme
(1995) - Holčičky na život a na smrt
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV series)
(1994) - Pevnost
(1994) - Incarnace
(1994) - Duhová hora
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Dobré ráno
(1993) - Neklejte, princi!
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Vaše velká premiéra
(1992) - Kufr
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Klíče na neděli
(1991) - Společenská hra
(1991) - Pohádka o touze
(1990) - Oslovení hudby
(1989) - Příběh čs. fotografie II
(1989) - Rubín má barvu krve
(1989) - Foukaliště
(1988) - Okolnosti Bohuslava Martinů
(1988) - Všichni za jednoho
(1988) - Třetí táta
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Zaslepení
(1987) - Kinkongova smrt
(1987) - Fantom opery
(1987) - Bratři
(1986) - Rubínová pohádka
(1986) - Preceptor
(1986) - Neklidná zimní sezóna
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1985) - Mlčení Marie Zvoníkové
(1985) - Dialogy pro klarinet, cimbál a bicí
(1984) - Sen noci svatojanské
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Jak se rozloučit s Odettkou
(1983) - Karel Hynek Mácha
(1982) - Obyčejná historie
(1982) - Ale je ženatý
(1981) - Měsíční tónina
(1980) - Lovec
(1979) - Brontosaurus

Pavel Soukup, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
9°44’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Rat

Rat (Earth)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
31

Birthday 31st - Motivation

Numerology - Birthday Number
These people are very bright. They are descreet and willing to do everything to achieve success. They like company and spending time with intelligent people. Communication is important.

Pavel Soukup 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Pavel Soukup - actor, voice actor

Pavel Soukup was born Year *1948 in Czech City
Pavel Soukup at:
Wikipedia.orgPavel Soukup full biography - Wikipedia
Famous people born on
July 9th
(Today)
Spojené státy Tom Hanks
(*1956) actor, director
Spojené státy Kelly McGillis
(*1957) actress
Spojené státy Courtney Love
(*1964) musician, singer, actress
Ukrajina Viktor Yanukovych
(*1950) 4th President of Ukraine
Spojené státy Brian Dennehy
(*1938) actor, director
Pavel Soukup
Planet positions:
SunSun
Capricorn
9°44’
 
MoonMoon
Capricorn
(?)
 
MercuryMercury
Capricorn
20°33’
 
VenusVenus
Sagittarius
13°55’
 
MarsMars
Capricorn
26°40’
 
JupiterJupiter
Capricorn
10°15’
 
SaturnSaturn
Virgo
6°00’
R
UranusUranus
Gemini
28°04’
R
NeptuneNeptune
Libra
15°06’
 
PlutoPluto
Leo
16°08’
R
NodeNode (M)
Taurus
1°27’
R
LilithLilith (M)
Pisces
18°14’
 
ChironChiron
Sagittarius
4°03’
 
Elements:
2xFireFire
9xEarthEarth
2xAirAir
0xWaterWater
Famous people born on
July 10th
(Tomorrow)
Spojené státy Jessica Simpson
(*1980) actress, singer
Kolumbie Sofía Vergara
(*1972) actress, model
Francie Marcel Proust
(*1871) novelist
Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942) bassist, singer
Spojené státy Owen Chamberlain
(*1920) physicist
Famous people who passed away on July 9th
Spojené státy Rod Steiger
(*1925 - 2002) actor
Francie Georges Bataille
(*1897 - 1962) writer
Spojené státy Zachary Taylor
(*1784 - 1850) 12th President of the United States
Spojené státy Melvin Belli
(*1907 - 1996) lawyer
Francie Paul Broca
(*1824 - 1880) physician, anatomist and anthropologist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »