Pavel Trávníček wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Pavel Trávníček - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1950
Country:
Age:
69 years
Occupation:
actor, presenter

Pavel Trávníček - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1950 (?)
House system:
no system (?)
(Pavel Trávníček 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Pavel Trávníček
Date of Birth - Year *1950
(actor, presenter, instagram)

Pavel Trávníček - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2016) - Tajemství pouze služební
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2014) - Ceny Thálie 2013
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2014) - Tajemství Vladimíra Menšíka
(2014) - Stopy života - Ašský chlapec
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Barrandovský Silvestr
(2013) - The Peddlers
(2012) - Marie Pojkarová - Hej kočí (music video)
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Česká 30
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV series)
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Kde bydlely princezny
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2008) - Ošklivka Katka (TV series)
(2006) - Lojzička je číslo
(2005) - O češtině
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Ceny Thálie 2003
(2003) - Mléčná dráha
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Osmý den schází nám
(2002) - Benefice Václava Vorlíčka
(2001) - Basta fidli
(2000) - Silvestr 2000
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Policajti z předměstí (TV series)
(1999) - Neprůstřelná nevěra
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - In flagranti
(1997) - Genová inženýrka
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Manželská tonutí (TV series)
(1995) - Sen o krásné panně
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Caruso Show
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Činčin
(1993) - Případ Auffenberg
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1992) - O princi, který měl o kolečko víc
(1992) - O myrtové panně
(1991) - Pofoukej mi jahody
(1990) - Jak Vojtěch pro princeznu do ohně skočil
(1989) - Jen nám dejte šanci
(1989) - Klaním se, měsíci
(1989) - Kam zmizela 55. ZŠ
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Sedm sestřiček
(1988) - O princi Bečkovi
(1988) - Kouzelnice od křídového potoka
(1988) - Kongres
(1988) - Kalhoty od krejčího ze Lhoty
(1987) - Strom pohádek: O bílé laňce
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Polom v bezvětří (TV series)
(1987) - Pokušení doktora Burdy
(1987) - O princezně na klíček
(1987) - Boty
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Prstýnek bez kamínku
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - O štěstí a kráse
(1986) - Mladé víno
(1986) - Lásky na zítřek
(1986) - Jak se mele babí hněv
(1986) - Bratr a sestra
(1985) - Pozor, je ozbrojen
(1985) - Podivná přátelství herce Jesenia
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1985) - Jamamba
(1984) - Šach mat
(1984) - Kukulka w ciemnym lesie
(1984) - Jestřábí věž
(1984) - Adam a Eva (TV series)
(1983) - Silvestrovský aperitiv aneb Hybš hraje hercům
(1983) - Vnitřní zrak
(1983) - Psí kůže
(1983) - Pletky paní Operetky (TV series)
(1983) - Hledám tetu z kabaretu
(1982) - The Third Prince
(1982) - Taneček přes dvě pekla
(1982) - O brokátové růži a slavíku z perleti
(1982) - Hlavní výhra
(1982) - Giuditta
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1981) - Jízda nejen na luční kobylce
(1981) - Poručík Petr (TV series)
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Starožitníkův krám
(1980) - Rváč
(1980) - Pohoří královny Maud
(1980) - Muž s puškou
(1980) - Lakovka
(1980) - Konec dětských lásek (TV series)
(1979) - Schneeweißchen und Rosenrot
(1979) - Signál
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Drsná Planina
(1978) - Rána jistoty
(1978) - Pracka v láhvi
(1978) - Báječní milenci potřebují čas
(1977) - Stránky z deníku
(1977) - Příběh lásky a cti
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1976) - Střílej oběma rukama
(1976) - Čas lásky a naděje
(1975) - Sebechlebskí hudci
(1973) - Three Wishes for Cinderella
(1971) - Temná brána noci
(1971) - The Tricky Game of Love
Pavel Trávníček - Family and Partner relationships
Family:
(*1955) Simona Stašová - wife

Pavel Trávníček, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
2°30’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Metal)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Walnut

Walnut Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Walnut are just as hard and tough as the tree. They usually have great ambitions and can pursue their goals with persistence. They have a perfect sense for strategy, and thanks to their intelligence they can invent and implement plans that other people do not even dare to dream about. But they lack adaptability, and they make mistakes when they need to improvise.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
26

Birthday 26th - Assertiveness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, kind and understanding. They have a great inner strength to overcome difficulties. They have organizational and leadership skills. They have a very good judgement and they will notice everything. They are quick-witted and they are able to do anything.

Pavel Trávníček 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Pavel Trávníček - actor, presenter

Pavel Trávníček was born Year *1950 in Czech City
Pavel Trávníček at:
Wikipedia.orgPavel Trávníček full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 23rd
(Today)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Pavel Trávníček
Planet positions:
SunSun
Scorpio
2°30’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Libra
28°25’
 
VenusVenus
Libra
27°49’
 
MarsMars
Sagittarius
21°59’
 
JupiterJupiter
Aquarius
27°35’
 
SaturnSaturn
Virgo
27°31’
 
UranusUranus
Cancer
9°26’
R
NeptuneNeptune
Libra
17°39’
 
PlutoPluto
Leo
19°41’
 
NodeNode (M)
Pisces
26°18’
R
LilithLilith (M)
Gemini
2°00’
 
ChironChiron
Sagittarius
18°59’
 
Elements:
2xFireFire
3xEarthEarth
4xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Famous people who passed away on September 23rd
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) actor, singer
Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) doctor, psychiatrist, neurologist, founder of psychoanalysis
Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) actor
Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001)
Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »